Höjdare.

Lille P's höjdpunkt om dagarna är helt klart tandborstningen. Han blir helt galen och överlycklig så fort han ska borsta sina små gaddar (som bara är fyra stycken).

Golvet och kaminen.
Golvet ligger på plats och nu ikväll premiäreldade vi i vår nya fina kamin.
Trodde aldrig vi skulle komma till den här stunden, men nu är vi verkligen nära slutet. 
Är så himla stolt över min man som gjort näst intill allt helt ensam. Själv har jag mest vart hjälpreda o verktygs-langare;)

Fem generationer tjejer+P.
Idag fyller min mormor (längst ner till vänster) 70 år, så vi har vart och firat henne hela eftermiddagen med släkten. Vi fick jättegod mat och därefter fika.
Och eftersom vi väldigt sällan är samlade för att kunna fota alla fem generationer, så passade vi på idag då vi för en gångs skull var på samma plats allihop.

Tänk att vi är hela fem(!) generationer.. Och allihopa är tjejer dessutom! Sen har vi ju såklart lille P också, vår envisa lilla trollunge.


Golvvärme.

Igårkväll la vi in golvvärmen i v-rummet. En av mina mostrar var här och hjälpte till och kommer även tillbaka ikväll för att hjälpa till med själva ikopplingen .

Nu längtar jag verkligen ihjäl mig snart. Jag saknar att bara kunna GÅ där nere, vilket vi knappt har kunnat göra fram tills nu.Inte långt kvar.

Äntligen börjar de likna någonting i vårt vardagsrum. Alla väggar och tak är målade och klara. Tv-väggen med panelen är färdig och alla fönster är färdigmålade. Foder runt fönster är även det färdigt och det blir så fint!
Nu ska vi bara bygga klart den nya trappen och lägga in golv och golvvärme..

Längtan efter värme och ett komplett vardagsrum att umgås och mysa i har nog aldrig vart större! 


Den är uppe!
För någon dag sedan kom panelen äntligen upp efter mycket bök. 
Målarna har även blivit helt färdiga med väggar och tak så nu är allting utom panelen (som vi ska måla själva) målad.

Trappbygge pågår i garaget och nu vill vi verkligen ingenting hellre än att ha ett vardagsrum och lite värme (!). 
Just nu har vi ingen värmekälla alls förrutom golvvärmen i kök och badrum..
Kaminen är väldigt efterlängtad om man säger så.

Halvvägs.

Igårkväll när barnen lagt sig började vi sätta upp panelen på tv väggen i vardahsrummet ,  vi hann dock bara halvvägs eftersom se tog sån tid att såga ut hålen för elen och passa in så att det blev rakt och så. Men fint blir det nog när det är färdigt .
Liye golvvärme,golv, en ny trapp och lite lister nu så är det äntligen färdigt sen.Lovis är vinnare.
Igår eftermiddag fick jag ett telefonsamtal från en kvinna som berättade att tävlingen nu var avgjord , rösterna var räknade .
Utav det fem finalisterna så var det Lilla Lovis som blev vinnare .
Så nu väntar en resa för familjen till ett äventyrsbad i Danmark över en helg och även två tidningsrepotage om Lovis .

Tusen tack till alla er som röstat på fina lilla Lovis, hon är överlycklig över vinsten och ser jättemycket fram imot att åka iväg till ett "jättestort badhus i ett annat land".

Muffinsbak.På förmiddagen gick jag och barnen ut och lekte på gården.vi hoppade studsmatta,plockade skräp och tittade på robot gräsklippar'n .
När klockan närmade sig tio orkade inte P hålla sig vaken längre, så då fick sn lägga sig i vagnen och somna.
Medans P låg ute i vagnen och sov, passade jag och Lovis på att baka lite muffins med vinbär. Inte så snygga 'en ack så gó om man frågar Lovis. Jag själv är inte så mycket för muffins , eller Banverk över huvudtaget .

RSS 2.0