Kära blogg.

tänk att kusinen jag aldrig kanske skulle vetat av , vets av pga hennes mamma som tog mod till sig att berätta att hennes barn ens fanns , jag är så himla tacksam för att du är den du är EmmaJohansson , och att du verkligen tog dig mod att berätta om Idun .
För dom andra i släkten vet jag inte hur det känns , men för mig betyder det väldigt mycket , och har även betytt väldigt mycket hela tiden att verkligen veta , och att få träffa henne .




Kul att jag är så klantig :'(
nu undrar ni säkert så här kommer en snabb resumé;

Svea kissade på golvet i köket när vi lekte med henne idag , så thias lyfte upp henne och sprang ut . Medans så skulle ja ta moppen och skura upp allt kiss , och det blev ju självklart lite blött kvar ( vatten alltså  ) ..
Dum som jag är så tänker jag inte på det utan går tillbaka till vardagsrummet och sätter mig vid datorn , tills jag kommer på attt jag ska plocka bort disken in till köket ..
 Så .. jag tar disken , går in mot köket i mina egna tankar och PLADASK , så ligger jag på golvet med blod på händerna och krossade tallrikar . Jag skrek så jag tror ja höll på att bli döv , det gjorde så JÄVLA ont i ryggen , för jag ramlade baklänges , uch så jävla ont !!!!

Så nu ska jag lägga mig i sängen och mysa ner mig med thias , för imorn ska han vara i skolan hela dagen och jag ska vara hemma tills klockan 5 för då börjar jag jobba .
kul att jag inte hinner träffa honom på hela dagen i morn , förrutom klockan 00 .00 .. men åå .

ja , hoppas ni haft en bättre kväll en jag iallafall .
puss


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad go du är <3

Ja man kan fundera på hurvida ni nns hade fått veta om Idun om jag inget sagt ?!



Men stumpan, hoppas du inte gjorde illa dig allt för muycket.

Kraaam

2009-04-22 @ 09:53:39
URL: http://emmajohanss0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0