Hedesunda.

Är ute i hedesunda och fixar lite. Det är så himla mysigt här på kvällarna.. Synd att det är så kallt bara, burrrr..


Mamma Mia!

Sitter och kollar på Mia skäringers helt sjukt roliga film "dyngkåt och hur helig som helst". Fyfan va bra hon är alltså. Henne skulle man sett live..


Småfynd till Lovis.

Här är lite utav det vi fyndade till lovis idag när vi tog en sväng förbi lager 157.
Pjamasdress,byxor,tröja och en scarf.


Söndagsåker.

Idag när jag slutat jobbet så fick vi taskigt att göra, så vid två tiden åkte vi ut på en tripp. Vi tog en sväng till Dalarna och kikade lite, alltid lika mysigt.. Nu ska vi stanna hos en vän och äta och umgås lite innan vi beger oss tillbaka till våra hemtrakter:)


Mysig jobbkväll.

Gud vilken myskväll vi har haft alltså. Har spelat ett skit roligt spel där man höll på att gå av utav skratt , sedan blev vi även bjudna på jättegod mat utav thias fina föräldrar.
Nu ligger vi uppe i Lovis fasters rum och ska sova. Lovis sover sedan flera timmar tillbaka i resesängen här brevid. Hon är så himla duktig på att gå nu, men hon är fortfarande lite kinkig när vi är utomhus och hon har massa jobbiga ytterkläder på sig. Men på affären och inomhus är hon grym min lilla tjej..

Nu ska vi sova så vi orkar hitta på någonting imorgon.
Godnatt , glöm inte att ställa tillbaka klockan inatt


Godmorgon.

Godmorgon!
Idag var det min tur att åka och jobba, så nu är jag på jobbet och dom andra tre ligger vell hemma och grisar i sängen dom, för jag antar att Lovis inte har klivit upp ännu?!
Svea låg iallafall och snarkade när jag klev upp.

Imorgon när jag slutat så blir det till att hitta på någonting hela familjen, man måste ju ta vara på den tid man har tillsammans. Kanske blir badhus eller någon tripp eller så.


Fredagsmys.

Har fredagsmys med idol och massa gött och fint sällskap!


Sovmorgon.

Hör och häpna, idag tog jag sovmorgon till elva. Helt galet!
Direkt jag klivit upp tog jag en lång och skön dusch på näst intill en timme. Det var så himla underbart att bara stå där med hårinpackning i håret och kroppen omringad utav hett vatten.
Efter duschen tog jag lite pucko och macka och kikade på "drömmen om ett barn".. Även fast det är jobbigt att se, så ser jag det endå varje vecka.

Saknar min fina lilla tjej, det är så tomt här hemma. Men snart ses vi igen :)


Runda på stan.

Ikväll har vi vart på staden och trängts med dom andra shoppingsugna människorna, dock hittade vi inte mer än en varsin sallad , men det var vell lika bra det. Spara spara spara, så vi kan köpa hus snart:)

Lovis är hos farmor och farfar (och fastarna såklart) och ska sova där inatt så vi får vila ikapp natten som var. Tack för att ni alltid ställer upp!


Krångelnatt!

Inatt sov Lovis jättedåligt. Hon vaknade och var livrädd flera gånger så tillslut fick hon lägga sig emellan oss i våran säng.. Efter någon timme somnade hon om igen , men vaknade sedan halv tre igen och grät. Vi sov inte alls bra med andra ord..
Hon sov dock till 9:20 sen . Gick upp och åt lite frukost innan vi gick till öppna förskolan och lekte med alla barnen en stund. Därefter tog vi en promenad med anna till affären , så när vi kom hem var Lovis helt slut och somnade som en stock efter lite mat i magen..

Längtar efter min älskade man, men snart så..


Fina Svea.

Någon frågade om vi inte hade kvar Svea då jag inte skriver om henne i bloggen.
Tänkte bara säga att det är vell klart att vi har kvar henne:) hon och Lovis myser varje dag och ligger på bädden tillsammans..

Just nu ligger hon här nedanför soffan och kollar på tv med mig i väntan på att Lovis ska vakna.

Finfina Svea <3


Vilken daag..

Fyfan vilken dag alltså , Lovis har vart ovanligt mammig idag och hängt på mig hela tiden. Fast inte konstigt med tanke på hur magen hennes hållt på idag, stackarn..

Nu sover hon iallafall och vi kikar på bonde och fikar. Har tagit fram massa gott bröd och pålägg:)
Älskar sån här tid, den är så värdefull.

Imorgon är det fyra veckor sedan jag opererades,fyra veckor sedan jag förlorade min äggledare och det finaste man kan önska - ett barn.
Det är så hemskt att tänka tillbaka på allt och fantisera hur det HADE kunnat vara.
Men än ger vi inte upp!

Jag älskar dig thias :)<3


Bajsblöjor i stora lass.

Femte (!) bajsblöjan för idag är nu bytt och efter det så förstår jag att hon är trött. Hon var helt utslagen stackarn..
Men nu ligger hon och sover iallafall:)

Själv sitter jag och kollar på extreme home makeover i väntan på min bästa.


Bad.

Efter en tupplur och lite lax med potatis kände jag att det var dags för ett bad för Lovis. Tål knappt laxlukt för de luktar så illa..
Så nu sitter hon i badet med massa leksaker och sjunger mumin medans jag sitter brevid och "håller vakt".

Fina , fina du!


Påminnelse.

Påminnelse till mig själv (och till er som heller inte vill glömma bort det):

Ställa tillbaka klockan en timme på söndag


Heja Brynäs!!!!

Har vart på Brynäs-Timrå, fyfan vilken match! 6-5 till Brynäs efter straffar!


<3

Min älskade buse! Att se ditt busiga lilla skratt gör mig så glad igen..


Besök och tankar.

Sedan våra kära besökare bestående utav thias mamma och lillasyster så har vi hunnit med att se tre skitbraiga program och nu väntar ett fjärde - "det okända" , lika spännande varje gång.
Imorgon har vi ingenting planerat än så länge, kanske går till öppna eller varför inte fira lönedagen med en shoppingtur på stan?!
Det visar sig!

Vi hade iallafall skit kul på öppna förskolan idag och Lovis älskar att vara där! Det var jättemycket barn idag och man såg knappt skymten av Lovis för hon lekte så mycket med allt och alla..
Tänk när hon får ett syskon, hon kommer bli världens bästa storasyster. Hon var så mysig med bebisarna där och pussade och "klappade fint" på deras huvuden.. Tänk att jag skulle vara på ultraljud snart om jag fick behålla mitt älskade barn i magen. Livet är bra orättvist och jag hatar att det ska drabba just mig! Det finns så många som inte ens vill bli gravida men endå blir det..
Sorgligt sorgligt, men ack så sant.
Men den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge. Och jag tänker aldrig ge upp - aldrig någonsin.


Dagens lunch.

Dagens lunch fick bli en god och världsenkel rätt. Kyckling i sås och färskpasta..


svar till "Anonym".

Anonym om Promenad.: Går hon bara med stöd?:) menar Inge dumt bara nyfiken, så olika sånt där:) Svar ; Nej hon går själv också :) men ute är det lite ostabilt med jacka och så

Promenad.

När vi alla hade vaknat i morse så tog vi en promenad upp till thias mormor och morfar. Vi fikade och hade allmänt trevligt.
Därefter skjutsade vi hem thias syster som sovit hos oss inatt och åkte sedan till affärn och handlade lite småsaker till maten. Lovis slocknade direkt efter maten så nu ska vi passa på att kika på ett spökprogram:)


Lilla du.

Min lilla lilla groda, om du bara visste hur lycklig du gör mig..

Godnatt min skatt <3


Brynäs-Modo.

Är helt slut efter att ha vart iväg på äventyr med våra fina vänner. Vi åkte iväg på hockey för att se brynäs-Modo spela. Shit vilken match alltså! Dom var grym Brynäs..och vann såklart!

Nu är vi hemma igen och ska strax knäppa på en film. Får vell se hur mycket jag orkar se, är helt sjukt trött. Fattar inte vad som har hänt med mig. Trött dygnet runt, jääämt!


.

Redo för kvällerns äventyr


Kvinnor som mördar.

Sitter och kikar på "kvinnor som mördar", uch vilka människor det finns alltså. Utåt verkar dom så himla snäll och gulliga, men fy vilka monster.


Jöbber.

Imorse gick vi upp runt halv sex hela familjen. Klädde på oss (varmt) och packade våra (min och Lovis) väskor innan vi begav oss ut till kylan och bilen. Fy vad kallt det var säger jag bara! Högsta värmen i bilen fick det bli.

Nu är jag på jobbet och kommer hem imorgonbitti, känns konstigt att inte vara hemma med thias efter såhär lång tid tillsammans.
Men Lovis är ju med iallafall, så jag slipper ju sakna ihjäl mig efter henne iallafall :)


Sista sjukskrivningsdagen.

Idag har vi haft en mysdag jag och Lovis , hon börjar bli så himla stor och vill vara med på allt. Vi har härmat djur och vart på promenad till affären och även vart på BVC. På eftermiddagen kom Lovis moster och Emelie, man kan säga mostrar. Dom är så fina med Lovis och hon lyser verkligen upp när hon får vara med dom. Jag är så glad att dom finns i Lovis och våra liv!

Till middag provade jag att göra en potatisgratäng med kyckling till. Den vart vell sådär.. Lite Rinnig men väldigt God. Antar att den är godare imorgon när den har göttat till sig lite..

Nu ska vi kika på Robinson och sen blir det bums i säng, imorgon blir det en lång dag. Ska upp vid halv sex och fara till jobbet. Lovis ska också med och leka med sin farmor :)

Nu är vardagen tillbaka igen då Jag imorgon inte är sjukskriven längre. Känns skönt att komma igång med allt igen..


BVC+vaccin.

Första ensamma dagen med Lovis efter min sjukskrivning och jag fick väcka henne, sköönt.
Fick väcka henne vid halv nio för att hinna till BVC till nio där det blev sprutor och undersökningar. Hon är idag 78,5 cm lång och väger 9750. Växer så det står härliga till med andra ord!


Den som..

Den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge..


<3

Tack för att du finns och förstår!


Lina och Elias.

Idag har vi umgåtts med världens bästa lina och Elias hela dagen. Har ätit både frukost och middag tillsammans och nu spelar pojkarna + Lovis tvspel och jag o lina tittar på. Klockan åtta blir det bonde och därpå blir det vell hem och sova. Imorgon är min sista sjukskrivningsdag så då blir jag ensam med Lovis igen efter att ha haft pappa thias hemma i tre veckor..


Skit också.

Fatta man ju att rubriken blev fel i senaste inlägget också. Jag är minsann lite virrig idag. Sorry..


Lovis älskar tacos.

Såg att mitt senaste inlägg kom upp tre gånger och det var givetvis inte med min mening..

Nu är det läggdags här hemma. Vi har blivit mer nattmänniskor än vanligt nu när thias vart hemma från jobbet i tre veckor. Men det blir ju lätt så när man vet att man kan och att man är ledig dagen efter..
Dock Tycker jag dom här veckorna gått allderles för snabbt, men det är förstås på både gott och ont. Det positiva är ju att jag läker mer och mer för var dag som går, fysiskt iallafall. Sedan har vi ju det där negativa med att "vardagen" nu är tillbaka igen. Tankarna rusar runt i huvudet. Kommer jag orka psykiskt? Kommer jag bli en lika bra mamma som jag var innan eller har jag förändrats? Än har jag inga svar, men det får tiden utvisa. Tids nog kanske jag lär mig att hantera det här..
Jag har iallafall blivit mer tacksam (om det ens går?) för att Lovis finns. Jag uppskattar all tid med henne mycket mycket mera och jag glädjs över att hon finns här och gör mig så glad som
Hon verkligen gör.
Tacksam, det är jag. Mer än någonsin!

Godnatt, tack till alla som förstår..


Lovis älskar tacos.

Lovis älskade tacosen idag, hon åt som en varg och "mm-ade" mest helatiden, precis som det ska vara.


Lovis älskar tacos.

Lovis älskade tacosen idag, hon åt som en varg och "mm-ade" mest helatiden, precis som det ska vara.


Lovis älskar tacos.

Lovis älskade tacosen idag, hon åt som en varg och "mm-ade" mest helatiden, precis som det ska vara.


Romantiskt värre.

Klockan är snart sex och återigen står man vid spisen och lagar smarrig mat. Det bli tacos till middag idag och lamporna är dämpade , ljusen tända och musik igångsatt. Romantiskt värre..


Dagens lunch.

Idag blir det potatis, morötter och hemmagjorda köttfärsbiffar till lunch. Kanske lite gelé och lingonsylt till också:)


Nyklippt.

Jag har minsann glömt bort att berätta att jag är nyklippt, min klippa klippte mig för någon dag sedan!


<3

Jag älskar dig så obesrkivligt mycket. Kärleken till dig är så himla stark!
Tack för att du finns min skatt. Tack för att du gör mig så stolt och lycklig!


.

Till programmet "barn till varje pris" kommer allt ont tillbaka igen, fyfa-an.. Jag orkar inte med det här, det gör så himla ont. Kommer jag någonsin bli gravid igen? Kommer allt funka som vanligt eller kommer vi behöva få hjälp? Frågorna är tusentals och utav dom finns det inte svar på en enda. Det, det gör ondast..


Kavat.

Då det vilken dag som helst kan börja snöa så passade vi idag på att köpa ett par vinterskor åt Lill Lovis . Vi letade ihjäl oss i olika affärer och vart man än gick var just dom här slut i Lovis storlek, men tillslut hittade vi dom i rätt storlek.
Det fick bli ett par KAVAT i svart och dom satt hur bra som helst. Perfekt nu när Lovis går för fulla muggar . Min stora älskade tjej!


Recept- kyckling fetaoströra.

Såg att några funderade över receptet på kycklingen med fetaoströra med hasselbackspotatisen till, så här kommer det:

Hasselbacks.
Skiva x antal potatisar till hälften undefär (så att dom inte faller isär), pensla med massa smör och ställ sedan in i ugnen på 225grader i 25 min. Ta sedan ut dom och pensla på med Smör (igen) , ströbröd och kryddor. In i ugnen i ytterligare 20 min.
Klart!

Kyckling med fetaoströra.
Tina x antal kycklingfiléer och ställ in dom i en ugnssäker form på 225 grader. Låt dom vara i ugnen tills dom är precis genomstekt. Ta sedan ut ock häll på fetaost röran bestående utav mycket fetaost,1 crème frech,salt,citronpeppar,1lök,vitlök och rivna morötter.
Jag brukar prova lite olika saker i min goda röra varje gång:)
In i ugnen en stund så att de blir varmt och gött!


WF.

Lite WF i sängen såhär på kvällskvisten är ju inte helt fel..


Grym film.

Bion var grym! Jag älskar "Svensson Svensson" och att dom lyckas göra den så grymt rolig återigen gör den ännu bättre!
Det var verkligen jätte mysigt att få komma iväg och göra någonting, det behövdes verkligen. Helst skulle jag bara vilja åka iväg till ett annat land och bara vara, men det får bli i vinter när thias är pappaledig och inte behöver anpassa sig med ledighet osv.. Thailand kanske? Eller bara nåt så enkelt som gran canaria.. Värme blir det iallafall, det är en sak som är säkert.
Nu blir det också värme- en vetekudde,filt och en fin pojkvän tätt intill mig i soffan framför en kriminalare.
Tack för alla fina ord ni ger mig, det gör mig starkare i svåra stunder som nu.


Mot bio!

Nu blir det till att åka ner på stan och kika bio med våra underbara vänner. Tack för att ni finns!


.

Just nu vill jag bara ta upp min skatt och ha henne i min famn. Berätta hur mycket jag älskar henne och hur lycklig jag är för att hon finns hos just mig. Se hennes fina ögon och höra hennes underbara skratt.
Sitta i timmar och bara se, se de finaste man har gjort.
Jag vill bli glad helt enkelt

Fyfan för allt..


Middag med fina människor.

Hasselbackspotatisarna står i ugnen och så även kycklingen med fetaoströran. Samtidigt som maten står där så har vi nu dukat och tänt ljus. Idag äter inte bara vi, utan också våra fina och underbara grannar!
Efter maten blir det sons of anarchy och massa mys..


Uppdt från hedesunda.

Har precis käkat french hotdog o nu eldas det skräp för fulla muggar


Komma bort.

Ibland är det skönt att komma bort ett slag, så vi for till hedesunda där vi är nu. Ska grilla och greja lite under dagen. Lovis sover och Svea springer runt som en galning. Det är lugnt och fridfullt med andra ord..


Trött.

Jag är så trött, trött på allt.. Orkar inte.
Det psykiska är verkligen tusen gånger värre än det fysiska..
Men livet ska ju inte vara någon enkel match inte. Men nu får det vara nog med motgångar för mig, snälla?!

Iallafall så ligger vi i Sängen nu och surfar lite. Läser om spöken och medium, skitspännande..

Godnatt iallafall, sov så gott


Klipp.

Moster Malin klipper Lovis naglar


Soffhäng.

Soffhäng hos syster i väntan på pizza och idol, mmmums!


Sömnlöst.

Natten inatt blev som sist, näst intill sömnlös pga en orolig och ledsen Lovis. Tänderna ställer verkligen till det när man är liten och hjälplös.
Eftersom pappa thias jobbade idag så fick Lovis vara med farmor och farfar hela dagen. Själv sov jag till tio och röjde lite därpå och umgicks med min bästa vän Malin. Därpå kom min syster och hälsade på . Är med henne nu och ikväll blir det mys, mat och idol tillsammans. Riktigt mysigt..
Annars då? Jodå, det går framåt. Trots detta finns saknaden, längtan och ångesten kvar. Varför jag, varför.. Jag hade kunnat vart gravid i vecka 10, snart 11, helt ofattbart..


Mys med två underbara.

Sitter i soffan efter en dag i valbo. Kollar på Robinson med min älskade pojkvän och min bäste vän mallan..
Har haft en liten spakväll med hårborttagning osv, skit mysigt!
Tur att det finns redbull en dag som denna, har knappt sovit en blund inatt. Min lilla tjej får tänder Stup i ett och har gråtit i mängder inatt, så hon fick sova mellan oss istället för i sin säng.. Gör så ont i hjärtat när man kan göra någonting!


Köpis.

Sitter på parkeringen utanför köpis med min fina vän Malin. Väntar på två sölkorvar som går i affärer ;)


Gomiddag och rubinsån.

Äntligen är hjärtat hemma från sin första arbetsdag, som visserligen blev halv, men endå..
Lovis har fått käk och vi har även tagit oss ett bad och en dusch. Nu väntar potatishämtning och sedan en go och mysig middag till Robinson, inte helt fel med andra ord.
Har förresten fått lite shopping abstinens på senare dagar, känns som att både min , thias och Lovis garderob behöver sig en uppgradering nu när kylan kommer. Tåls att tänka på..
Man kanske ska ta sig en tripp?!


Till min bästa.

Du är allt jag någonsin önskat.

Tack för att du gör mig glad när jag egentligen bara vill försvinna, för att du hjälper mig att bli lycklig igen , för att du älskar mig och för att du är du !
Tillslut blir allting bra igen..


Praktisk mat-tunna.

Den här braiga tunnan köpte jag idag då vi var på affären en sväng nu på kvällskvisten. Perfekt för att slippa mat lukten i skåpet där vi nu har Sveas matsäck..
Ynka 149:- gick den på , helt klart värt!


Ordningen återställd.

Äntligen fungerar det med bloggandet med bloggappen. Det har inte fungerat på ett tag för mig, antar att det vart för dom flesta..
Iallafall så tänkte jag visa en söt bild på mina fina. Lovis älskar att mysa på Sveas bädd med henne och härmar henne med det mesta, även med bentuggandet, skitunge :) det är kärlek det!


Test.

Test


Mobilblogg- imorse när jag vaknade så var ...

Mobilblogg- imorse när jag vaknade så var inte mina två fina hemma. Ringde och kollade och då visade det sig att dom var hos Lovis kompis Hugo och lekte. Dom hade vart där hela morgonen och Lovis hade jätte kul! Det är så roligt att se henne med andra barn, speciellt när som är lila gamla.. När dom tillslut kom hem så åt vi fisk till lunch och sedan fick jag världens migrän anfall så jag lära gömma mig under täcket och sova en stund tills det blev bättre. Därefter Kom grannarna över och mös en stund innan vi åkte ut till Valbo där vi är nu. Är helt slut dagarna runt, skit jobbigt..


Mobilblogg- 1%, en jäkla procent .. Varför...

Mobilblogg- 1%, en jäkla procent .. Varför just jag? Blir så jäkla .. Ja jag vet inte!


Mobilblogg- efter en mysig kväll med grann...

Mobilblogg- efter en mysig kväll med grannarna och massa gott så är det nu tid att krypa ner för att sova. Imorgon väntar ännu en dag tillsammans hela familjen. Jag älskar när vi alla tre får vakna tillsammans.. Men Vi hade kunnat vara fyra Sov gott nu och ta hand om det fina ni har


Mobilblogg- jag vet inte riktigt vad jag s...

Mobilblogg- jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre, om jag ens vill skriva.. Finns det ens något att skriva? Finns de någontig annat än ångest saknad och förtvivlan? Jag tror fan inte det.. Det finns bara ett stort svart hål. Varför just jag.. Varför? Stunder som denna är man mer tacksam över allt det fina i livet . Allt jag faktiskt har. Jag älskar mina fina två


Mobilblogg- imorse fick jag sovmorgon , ri...

Mobilblogg- imorse fick jag sovmorgon , riktigt skönt var det. Och välbehövligt.. Sen åkte vi till Valbo en sväng och handlade lite, ska börja handla där framöver då vi skaffat ett medmera kort . Perfekt nu när vi snart blir valbobor! Har även hunnit med att hälsa på syster min och emelie en sväng, riktigt mysigt. Nu sitter vi bara och kikar på massa bra program som vi missat ikväll då Emelie bara hade Bonde kanalerna..;)


Mobilblogg- idag blir det gryta till midda...

img_8908 (MMS)

Mobilblogg- idag blir det gryta till middag här hemma. Lovis är äntligen hemma igen så hon ska också äta, hon kommer älska det , hon som är så galen i kött överlag.. Just nu kokar bara köttet, sedan ska även lite annat gott i:)


Mobilblogg- godmorgon! Idag fick vi redig ...

Mobilblogg- godmorgon! Idag fick vi redig sovmorgon här Hemma, vaknade efter tio någon gång. Lovis premiärsov hos mormor inatt . Ska vell åka och hämta henne rätt snart antar jag, så vi hinner göra någonting av den här dagen också. Gårdagen blev ju väldigt slapp.. Men nu - frukost!


Mobilblogg- när man tror att allt känns bä...

Mobilblogg- när man tror att allt känns bättre , faller man tillbaka i tankarna ... "varför just jag?" varför varför varför :'( det gör så jävla ont


M

M


Mobilblogg- idag kände jag att det var dag...

Mobilblogg- idag kände jag att det var dags att ta bort plåstren som hållt ihop mitt snitt i 9 dagar idag. Jag blev glatt överraskad när jag såg hur fint snittet är. Jättetunt oxh näst intill osynligt. -precis som jag ville ha det!


Mobilblogg- Konstiga jävla sovrum.. Vad de...

Mobilblogg- Konstiga jävla sovrum.. Vad det nu än är så önskar jag bara det kan låta Lovis vara! Hon ligger så himla nerbäddad o nermyst, endå är hon kall och vaknar upp stup i kvarten och är jätte rädd! Vårat sovrum är inte att leka med.. Det händer alltid massa konstiga saker därinne. Ska Gå in till min fina nu och lägga mig. Längtar tills vi flyttar..


Mobilblogg- hedesundaturen gick kanon, för...

Mobilblogg- hedesundaturen gick kanon, förrutom att vi inte kunde måla förstås.. Men när vi var på väg hem igen så slutade det typiskt nog att regna. Men vi får ta det en annan dag helt enkelt! Efter hedesunda åkte vi till thias familj och umgicks en sväng innan vi åkte hem. Jag hoppade då in i duschen och fixade mig innan jag sedan åkte ner på staden och kirrade läpparna lite. Efter det blev det affärn och köpa frukt m.m och nu sitter vi hemma och kollar på fotboll :) full rulle som alltid.. Men vad gör man inte för att få tänka på annat?!


Hedesunda.

Sitter i bilen påväg till hedesunda i spöregnet. Tanken var att vi skulle måla skorstenen, men det lär ju inte gå skitbra i det här vädret..
Vi får hitta på nå annat att göra där helt enkelt, städa och plocka lite :)


Den vackraste..

Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Jag älskar dig min hjälte, tack för att du gör mig så glad varje dag.


Mysdag hemma.

Idag har vi haft en mysdag här hemma. Sovit länge har jag fått gjort också..
Mamma kom även förbi en sväng och hjälpte till med maten som vi sedan åt allesammans. Det blev ugnsstekt falukorv med hemma gjort potatismos, Lovis älskade det. Inte konstigt med tanke på att hennes favvorätt är just korv , hon kan äta hur mycket som helst!
Senare på kvällern kom min fina syster och Emelie hit och kollade på film med oss. Skrattade så mitt sår höll på att spricka (kändes det som..)..inte åt filmen, men Malin är så sjuk..
Nåväl, nu ska vi kolla klart på Robinson..
Godnatt!


Svar till "JH".

"Gud va gott det såg ut! Vilket cafè är det ifrån ? :)"

Svar; salladen vi åt igår är från waynes nere på stan och den är oslagbart god!:)


Min sminkväska.

Igår när vi var på stan och åt så passade jag på att kila in på MUS och köpa en ny sminkväska och En pensel till min cake eyeliner. Det fick bli den här väskan då dom nästan bara hade glansiga.. Känns inte som jag direkt men den blev faktiskt snyggare idag när allting låg i och så..
-så jag är nöjd!
Perfekt storlek också.. 195:- på MUS!


Soffmys.

Sitter och myser i soffan med min fina (blivande)man. Ska snart se den nya Irene huss innan vi sedan ska krypa ner i sängen och sova.
jag älskar att du finns hos mig. Att du har gett mig det finaste som finns och att du är här när allt är som svårast..
Tillsammans klarar vi allt!


Favoriten.

Efter en favoriten tjockare så är vi nu påväg hem igen. Ska slänga mig omkull på direkten när vi kommer hem, är så himla slut!


Godmorgon.

Godmorgon!
Sedan jag kom hem från sjukhuset har vi gått upp tidigt varje dag, så även idag..
Det blev en tidig frukost och nu har jag återgått till sängläge då jag har ont i både mage och huvud.
Vi har vell inga direkta planer för dagen än,men ut ska vi åtminstone. Sen om de blir stan eller bara ut och gå visar sig. Det är så mysigt att vara tillsammans hela familjen! Tänk att snart ska thias vara pappaledig också, Gud va myyys:)


Pannkaksmiddag.

Idag blir det pannkaksmiddag här hemma, så Lovis passade på att slicka bort all grädde från vispen , det ska börjas i tid!


I bilen.

Väntar på mina två bästa som skulle springa in en snabbis på affärn och handla lite chips och dip tills ikväll.
Själv blev jag yr och illamående så jag sitter i bilen medans. Hatar det här! Kan det inte bara bli bra snart?!
Det som gör ondast är när Lovis ropar och sträcker upp sina armar i hopp om att jag ska lyfta upp henne som jag annars brukar.. Men istället får jag säga att "mamma kan inte hjärtat.. Gå till pappa".. Det, DET är hjärtekrossande!


Hjärtat mitt.

Försöker få med en sur gull-Lovis på kort.. Gick vell sådär, så nu blir det affären istället och köpa grejer till pannkaksmiddagen!
Älskar dig min skatt..


Maamma.

Godmorgon!
Imorse vaknade jag av en glad liten stämma som ropade "maamma maamma mamma", då kunde jag inte låta bli att bli glad och snällt öppna upp mina ögon fastän klockan var ingenting i princip..
Nu är det full rulle! Har ätit frukost och klätt på oss och snart väntar öppna förskolan, vet dock inte om jag orkar följa med. Men hemma kan jag ju endå bara ligga då jag knappt tar mig upp själv när jag väl lagt mig..
Vi får se helt enkelt!


Det finaste.

Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen!
Godnatt min skatt..<3


Hemma igen.

Vi är nu hemma igen efter en dags äventyr. Det blev köpis en sväng där vi kikade runt lite. Fick med mig lite smink från MUS bara..
Efter köpis åkte vi hem till thias familj och umgicks och blev bjudna på middag:) men nu är vi som sagt hemma ..pappa T badar Lovis och jag ligger i soffan och har ont, så jäkla jobbigt. Vill bara bära upp min lilla tjej och gosa med henne tills hon somnar, men det går inte , inte än..
Hjärtat gör ont, det går inte en sekund utan att jag tänker på det jag förlorat. Jag vet att man inte ska tänka så, men man gör det endå, tro mig..

Jag älskar mina bästa, vill aldrig vara utan er!


4 dagar sedan.

Det är nu fyra dagar sedan mina smärtor började och som sedan ledde till ett förlorat barn och en äggledare mindre..
Smärtorna är mer hanterbara men gör fruktansvärt ont fortfarande. Det psykiska försvinner nog dock aldrig..
Det är skönt att thias är hemma med mig och Lovis så hon får den uppmärksamhet och allt därtill som hon behöver när inte jag kan ge henne det.
Är också så tacksam för all hjälp vi fått hittills med både hund och barn!
Nu är det bara att gå vidare och hoppas på att nästa graviditet slutar som den borde sluta.
Älskar min fina familj mer än allt.. Ni gör mig stark när jag behöver det som mest


Söndagsmys.

Söndagsmys med min älskade thias


.

Mitt hjärta svider, varför skulle de här hända? Varför just nu när vi mådde som bäst..


Godmorgon.

Godmorgon!
Igårkväll fick jag som sagt komma hem igen, så det blev till att köpa en pizza på vägen hem. Som jag sedan bara orkade en tugga utav pga illamående och smärta.. Men idag känner jag mig lite piggare , trots massa smärta både fysiskt och psykiskt ..
Ligger just nu nerbäddad i soffan och kollar på ett program om en kungafamilj , rätt bra faktiskt..
Nu ska jag försöka få i mig lite pizza från gårdagen, sen bara vila hela dagen . Tack åter igen för alla fina ord och för er omtanke


Tack..

Tack för alla fina ord, det är ord som ni ger, som man verkligen behöver nu..

Just nu väntar vi på läkaren, eller kirurgen som opererade mig. Hon ska skriva ut mig och även skriva om mitt sjukskrivningspapper. Sen får jag åka hem , hem till verkligheten och min älskade familj. Det ska bli så skönt att få vara med Lovis igen, saknar henne så himla mycket. Hon gör mig så stark! Fina underbara dotter<3


Det går framåt iallafall..

Efter en Snabbdusch och omplåstring utav såret så känner jag mig nu som en ny människa, men än sitter det psykiska onda kvar starkare än någonsin.. Att förlora ett barn och dessutom en äggledare, är inte vad en människa som redan har svårt att bli gravid behöver.. Så nu vet ni iallafall vad allt handlar om och behöver härmed inte fråga.
Mitt hjärta gör ont och varför just jag , dyker ständigt upp i mitt huvud..
Tack till alla fina som bryr sig, massa kramar och tacksamhet till er


Smärta.

Fyfan vilken smärta..
Trots morfin i mängder så gör de så jävla ont så de finns inte. Kan fortfarande inte förstå.
Operation.. Förlust.. Vet inte ens vad jag ska säga längre. Mitt hjärta är krossat..
Lär vell försöka somna om en stund


RSS 2.0