Mobilblogg- nu har vi solat här i stigslun...

Mobilblogg- nu har vi solat här i stigslund i huset bredvid min syster bor. 80:- för 21 minuter , snordyrt. Men vi solade 27 minuter så nu är vi fresch. Man kan ju offra sig på 100:- när man bara solar en gång nångång ibland:) fast tror ja kommer hålla mig till solariet på stan där de är lite billigare;) nu sitter vi i bilen utanför och väntar på att min syster ska Komma hem från promenden med våran dotter:) känns helt skumt och tomt utan henne. Men snart kommer dom:)


Mobilblogg- nu har lovis vaknat och vi har...

Mobilblogg- nu har lovis vaknat och vi har hunnit med att äta lite mat och kollat på en film också.. Snart ska vi klä på oss och åka ner på stan och sola en stund. Lovis ska leka med moster Malin medans. Ska Bli hur skönt som helst att sola men endå känns det läskigt att inte ha med sig lovis, men det är inte så konstigt eftersom hon är så liten än:) men jag litar på Malin, finns ingen i släkten ja litar mer på än henne.


icamaxi.

Imorse när vi hade vaknat ,sett klart sällskapsresan och badat , så tog vi en promenad till icamaxi som vi kom hem ifrån precis . Vi köpte lite småsaker som thias behövde till sin efterlängtade "tortillatårta" som han tänker göra och ta med sig i matlåda i veckan. Sedan köpte jag även en hårfärg som jag ska färga med idag , har fått en sån himla utväxt även fast det bara var ett tag sen jag färgade.

Lovis sov hela promenaden och även när vi kom hem , så nu ligger hon på balkongen i vagnen och sover med balkongdörren på glänt så att vi hör när hon vaknat .

Nu ska vi börja laga tortillatårtan sedan ska vi kika på en film om vi hittar nån kul att kolla på :)

Mobilblogg- gud vilken underbar natt, har ...

Mobilblogg- gud vilken underbar natt, har sovit jättebra och lovis har bara vaknat en gång för att äta:) vaknade vid åtta eftersom jag tog bajs-te igår, så nu ligger vi o busar med lovis som skrattar oavbrutet , så himla söt! Idag blir vi nog bara hemma, iallafall som de verkar nu. Måste ju städa o laga mat så att thias har matlådor:)


våran dag.

Nu är vi hemma efter en dag i valbo , har rivit golv och grejat hela förmiddagen jag och thias, sedan åt vi lite mat på eftermiddagen, hemmagjorda hamburgare . Det var verkligen skitgott ! nästan godare än köpta..

Lovis har vart med sin faster moa hela dagen , dom har legat i sängen och kollat på barnprogram , fast Lovis har mestadels sovit , eller i stort sett hela dagen för att vara mer exakt .
Hon sover nu med , men inte lika tungt så hon vaknar vell vilken sekund som helst och vill ha mat igen.

Nu ska vi kika på postkodmiljonären sedan nån film innan vi somnar . Förstår att ni tycker jag är tråkig nu för tiden som aldrig skriver eller så , men jag har helt enkelt inte tid . Vi gör saker nästan hela tiden .. och när vi inte är ute på äventyr så myser vi med Lovis och tar vara på våran tid tillsammans hela familjen .


Nu har vi rivit bort hela golvet i thias f...

img_1133 (MMS)

Nu har vi rivit bort hela golvet i thias familjs vardagsrum .. Svettigt!


riva.

Nu ska vi åka till valbo igen , vi ska riva golv o greja i deras vardagsrum jag och Thias . Men först måste vi hämta ett par jobbarbyxor hos hans farmor så vi har ett par varsina . Coolingar !

Sen blir det även mat där , hemmagjorda hamburgare. Sen blir de vell bara till att åka hem så att man hinner göra nånting härhemma också. Typ städa och slappna . Känns som om vi aldrig är hemma längre . Fast det kan ju vara skönt att komma bort ibland med !

I-landsproblem.

Uch vad jag är trött ! förstår inte , endå sov jag rätt bra inatt ...
Men det blir nog till att sova nu iallafall , känner ingen anledning till att vara vaken när man endå inte har någonting att göra , det går ju verkligen bara skit på teve också och ingen film har vi .
Tänk vad livet är tråkigt ibland haha. I-landsproblem eller vad säger ni..

Sov så gott iallafall . Nu ska jag ta min lilla familj in till sovrummet och kanske somna till sällskapsresan. Det är ju den enda film jag har på datorn för tillfället.

Lovis i nya kläderna.





Min underbara tjej . Tänk att du äntligen är här hos oss !


ny jacka.



Här är den , min nya jacka !

-Supernöjd.

mysig fredag.

När min lillebror och Lovis hade vaknat därinne i vardagsrummet i morse så klädde vi alla på oss och åkte sedan buss ner på stan . Grannen min följde också med .



Väl nere på stan så bytte min bror buss och åkte hem medans jag , anna och Lovis gick och käkade . Det blev en sallad som ni kanske såg på bilden i tidigare inlägg . Vi gick även runt och kollade på lite affärer innan vi åkte hem .. Blandannat intersport där jag köpte en vit lång Didriksonjacka som jag så länge letat efter och att den dessutom var nedsatt gjorde ju det hela ännubättre - så den blev det ! Underbar är den .

När vi var färdiga på stan så tog vi bussen hem igen. Hemma väntade thias. Vi tog en sväng till valbo till hans föräldrar och var där fram tills nu . Vi fick jättegod mat och kollade på idol och hade allmänt trevligt . Riktigt mysig kväll..

Lovis är så fin i sina nya kläder , helt underbart fin .





Svar till anonym.

Anonym om Nu sitter jag och anna o äter sallad, lovi...:
Gud vilken god sallad! vart fikade ni? :)

Svar; Waynes! den är verkligen skiiiitgod ..

Nu sitter jag och anna o äter sallad, lovi...

img_1125 (MMS)

Nu sitter jag och anna o äter sallad, lovis sover.  Mums!


stan.

Nu blir det stan med Lovis och grannen . Ska ner och kika på lite kläder och även ta oss en sallad !
- muums ! som Maria Montazami skulle sagt .

mys med morbror.

Nu ligger Lovis och myser med morbror Pontus i soffan , så himla söta.
Passade på att knäppa kort .

Här har hon förresten sina nya kläder på sig , fina va ?







lite baskläder.

Jag själv köpte bara en massa billiga baskläder när vi var på lager igår.



..syns vell inte sådär skitbra direkt , men det får duga.


Leggings svart och grå, 2st/100:-

Linnen svart och blå (finns även andra färger), 2st/100:-

Tunna långärmade tunikor, 60:-/st

Sedan köpte jag även två jättefina T-shirtar till thias . Randiga !


Villervalla-Lovis.


Dom här fina kläderna shoppade Lovis igår ..



Strumpor "Villervalla", 39:-
dress "Villervalla", 199:-



Utochinvändbar Overall "Villervalla", 231:- (ord.pris 329:-)

och ni ska bara veta vad lovis växer nu , hon har bara 62-kläder nu och kan tillochmed ha vissa kläder strl 68. Så jag köpte 68 på dressen och den satt bra, förrutom att det var lite lång i armarna..
Kanske dags att rensa bort alla kläder i strl 56 nu då , som hon knappt hunnit använda . Men det funkar ju perfa att spara allting till nästa barn som kommer , iallafall allt som är nytt .

Mobilblogg- godmorgon! Inatt har lovis sov...

Mobilblogg- godmorgon! Inatt har lovis sovit hur bra som helst. Hon somnade vell vid 11 igår och sov oavbrutet tills klockan 7 imorse då hon ville ha mat:) nu halvsover hon igen och jag sitter brevid henne i sängen och bara kollar. Tänk vad man kan älska en så liten människa mycket, helt otroligt. Det absolut finaste som hänt mig i mitt liv!<3 nu ska jag gå upp och prova mina nya kläder ja köpte igår. Tänkte lägga ut lite bilder med bara så ni kan se på ett ungefär vad jag hittade för kul..


Mobilblogg- nu har jag krypt ner i sängen ...

Mobilblogg- nu har jag krypt ner i sängen i hopp om att kunna somna. Thias och min lillebror skulle ta lovis tills hon somnade så att jag får sova inatt eftersom ja inte gjort det dom senaste nätterna :( mår piss. Längtar dock redan efter lovis fastän jag vet att hon sitter i rummet brevid och kollar på teve me grabbarna.;)tuffingen min. Imorgon ska jag och grannen min ut o promenera med lovis, blir vell en vända ner på stan o luncha en sallad som det ser ut. Mums! Nej nu måste ja sova , ögonen gör ont. Puss o godnatt


Lager 157 äventyr.

imorse skjutsade jag och Lovis först thias och min lillebror till jobbet , sedan åkte vi hem igen i väntan på att klockan skulle bli tio då vi skulle hämta upp nathalie och hennes son Lukas för att sedan styra vår färd mot lager157.

När klockan blev nio blev jag väckt (somnade på soffan) utav nathalie som skrev sms . Klädder på både mig själv och Lovis innan vi sedan tog en promenad med Svea och sedan åkte till sandviken . Hämtade upp dom hemma hos dom och åkte sedan till Lager. Väl framme byttes det blöjor och ammades i bilen innan vi sedan satte dom i varsit bärsele och gick in. Hittade en massa fina "baskläder" .. billiga var dom också ! linnen,tröjor,leggings blandannat.

Alla kläder ligger just nu på en hög på vardagsrumsbordet så ni får vell se bilder när jag orkar sortera.. Nu är jag bara skittrött.
Hittade lite fina (men dyra) kläder till Lovis med . Villervalla ! världens bästa kvalité och så himla snygga ! Passar min kotteliten perfekt.

På hemvägen blev kottarna hungriga ..mitt på E4an , så vi fick stanna och mata dom helt enkelt . Så jäkla kul .. Där stog vi längs motorvägen , två mammor med två hungriga barn vid bröstet . Tur att ingen såg oss då !
Men jäklar vad kul vi hade ! helt underbar dag..

väl i sandviken igen så släppte jag av dom , hämtade min bror utanför mcdonalds och därefter ut till valbo och hämta thias som hade åkt med en jobbarkompis hem till sina föräldrar . När vi hade hämtat honom så lämnade vi av min bror hemma hos honom och åkte sedan hem och här sitter vi nu. Nybadade och allt !
Snart börjar Robinson så nu sitter vi bänkade i soffan hela min underbara familj !

Tack Nathalie och Lukas för en underbar dag !

Mobilblogg- kul att vi står längs E4-an o ...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- kul att vi står längs E4-an o ammar två hungriga bebisar hahaha!


Mobilblogg- skjutsade thias o bror min til...

Mobilblogg- skjutsade thias o bror min till jobben nyss och fyfan vad trött jag var, kändes som att ja skulle somna på motorvägen. Och inte blev de bättre utav att det va kolsvart och att ja dessutom inte hade nå spolarvätska kvar, men ja tog mig hem iallafall och nu ligger ja i soffan och ska försöka sova en stund innan det är dags att åka till lager o kika bebiskläder o annat skoj..


Mobilblogg- nu har vi kollat på alla progr...

Mobilblogg- nu har vi kollat på alla program för idag, det blev 'bonde söker fru, efterlyst och kungarna av tylösand'. Jag har vart dödstrött hela dagen så nu ligger ja i sängen och ska sova, grabbarna och lovis sitter i soffan och kollar på torkel i knipa:)dom är så duktiga med lovis, både min bror och thias. Speciellt thias, han är så himla duktig med lovis och jag är så glad att jag lät honom göra allt på bb som att byta blöja, bada, trösta när hon fick sprutor osv, det har gjort både han och lovis så himla trygga. Tycker det är minst lika viktigt att pappan får hjälpa till och därmed få någolunda Sanna relation med barnet som mamman aotomatiskt får. Nog om det.. Nu ska ja passa på att sova. Har stängt dörren till sovrummet och shit va tyst och ensamt det känns. Men de behövs, ja sov bara 3 timmar inatt:( godnatt


min dag.

Nu undrar ni säkert vart jag har hållit hus hela dagen , ja , det undrar nästan jag med .
Det började med att jag och Lovis tog en promenad , som jag skrev . Sedan kom min moster och hämtade oss för att sedan åka ner på stan eftersom att jag behövde kolla efter en jacka . Håller ju på att frysa häcken av mig i den jag har nu . Dessvärre hittade jag ingen jacka , ingenting annat heller för den delen . Eller jo , ett "bajste" . Ett te som rensar tarmarna på slaggprodukter , perfekt för den som är som jag , dvs som aldrig bajsar haha.. anyway..

Efter staden gjorde vi min moster sällskap hemma hos henne , vi satt och kollade på lite film och tog sedan en promenad . Därefter kom thias och hämtade oss när han hade slutat jobbet. Tillsammans åkte vi ut till valbo och där har vi vart fram tills nu . Thias köpte ett par jättejättefina vinterskor som jag tyckte han skulle ha . Jag menar , man kan ju inte gå i jobbarskor eller converse JÄMT (THIIIIIIIAS!!).

Nu är vi iallafall hemma , eller jag är . Resten av min fina familj åkte ner på stan för att hämta min lillebror sm ska sova hos oss inatt .
Imorgon blir det troligtvis Lager157 med Nathalie och hennes lille Lukas (♥). Ska kika efter nå fina Villervallakläder till Lovis . Älskar det märket , så himla bra kvalité ! Och min älskling ska ju ha det bästa :)
Nu börjar "bonde söker fru" snart så nu måste jag ladda upp med lite läsk och lite annat gott !

trevlig kväll på er allihopa !

Mobilblogg- ligger i soffan och väntar på ...

Mobilblogg- ligger i soffan och väntar på att dagen ska flyga förbi så thias kommer hem nångång. Alltid lika långtråkigt att gå upp klockan 5.. Idag måste jag nog köpa mag droppar till lovis. Hoppas verkligen dom funkar för fy vad ont hon hade igårkväll. Skrek i flera timmar (kändes det som iaf) utan att jag kunde göra någonting. Varken mat eller nånting hjälpte, men tillslut somnade hon på mitt bröst här i soffan o ja kunde sedan lyfta in henne i sin säng. Nu ska jag ta lovis i bärsele och gå ut med Svea, sen är det mat och blöjbytedax!


brrrrrrrrr.

Brrrrrrrrrrrrrrr, vad kallt det är ute !
Kom nyss innanför dörren efter att ha vart på en morgonpromenad med Lovis .Det var verkligen svinkallt ute trots att jag hade full mundering på mig inklusive mössa och vantar.
Hela backen var helt fryst överallt och det var sådär halvmörkt och mysigt ute , jag förstår att Lovis somnade.

Hon ligger fortfarande i vagnen och sover och jag ska passa på att plocka lite , det blir mycket skräp när man har barn (blöjor,våtservetter osv).

Förresten , jag kom och tänka på en sak när jag var ute . Ni vet när lyktstolpar och sånt är sådär frysta , blir inte ni sugna på att slicka på dom då , haha . Eller är det bara jag ?

Godmorgon!

Godmorgon ! fy vad jag är trött idag , uch ..
Nu ska lovis och jag ta en promenad ute i det "varma" vädret . Känner att vi måste komma ut bådatvå även om det är tidigt . Men ingen utav oss kan ju endå somna om . Hon för att hon är pigg och jag för att hon är pigg haha.


5 generationer.

som jag skrev tidigare så åkte vi ju hem till min mormor eftersom att hon fyller år idag . Vi knäppte även 5 generations-bild , men dom blev inte så lyckade . Den äldsta i våran generation hade brådis hem och Lovis var ledsen , så det blev inga fina kort , men det blev ju nånting iallafall .
Vi ska knäppa finare bilder sen , med en riktig fotograf .



min mamma Lena och Lovis.









Min gammelmormor och Lovis



Hela ligan . Jag , min mamma Lena , min mormor och min gammelmormor.
-5 generationer.

Ni ser ju själva , inte en enda perfekt bild . Men vem fasen är perfekt då ? ;)


Mobilblogg- nu är vi påväg till min mormor...

Mobilblogg- nu är vi påväg till min mormor på kalas , hon fyller år. Hur mycket vet jag Inte haha. Vi tog med kameran så idag blir det massa kort! Vi ska även knäppa generationskort, vi är ju 5 generationer nu (bara tjejer), häftigt!! :D så håll utkik idag om ni är nyfikna..


det slog mig just..

Nu sover kotteliten i vagnen och jag sitter och kikar runt här litegrann på datorn ..
Det slog mig just att det är julafton snart , om mindre än 2 månader . Jag hatar julafton ..


Vore det inte för Lovis så skulle jag bara dragit täcket över huvudet och bara vart , men nu måste man ju tänka på henne även om jag själv hatar julen. Hon ska minnas julen som någonting fint !. Jag ska ge henne den bästa uppväxten , en uppväxt jag inte själv fick. Jag tänker aldrig svika henne , tänker aldrig låta henne höra på en massa bråk och skrik . Inte heller låta henne sitta och se på när någon vuxen super sig ledlös och gapar o härjar ..
Jag tänker göra allt för att hon ska må bra och slippa ha mén för livet hemifrån. Hemmet ska vara en trygg plats och föräldrarna ska vara en trygghet när man mår dåligt.

mamma älskar dig Lovis



Kärleken för dig är obeskrivlig , en kärlek jag bara ger till dig !

utomlands?vart?

Fick flera förfrågnigar om vart vi ska åka med tanke på att jag skrev ut att vi skulle åka utomlands i januari och att det därför passade utmärkt med en "resevagn" .
Såhär är det , vi ska nämligen boka en all inclusivresa till något turistställe som grancanaria eller teneriffa eller så. Allinclusiv tänker ni kanske då.. Ja , vi tänkte att eftersom att thias inte haft någon semester i år så tänkte vi dundra till med just en allinclusiv , dels för att vi vill kunna äta och dricka hur mycker vi vill , men också för att slippa hålla på och leta matställen osv när vi har Lovis med oss .

Och ja , Lovis kommer självklart att följa med , annars är det ingen familjeresa. Jag kommer aldrig att åka utan henne som det känns nu , hon är en del utav oss och det är självklart att hon ska få vara med på alla våra resor.
Avskyr folk som åker utomlands och aldrig låter barnen följa med ..

Så så ligger det till för er som undrar . Och vi åker inte dit för att sola och bada , utan mest för att få vara tillsammans utan att tänka på en massa saker .

När Lovis blir större kommer vi att resa längre och för att sola och bada.



Mobilblogg- godmorgon! Inatt har lovis sov...

Mobilblogg- godmorgon! Inatt har lovis sovit någolunda bra, men hon har börjat vakna oftare och tidigare nu dom två sista dagarna:( men de är nog bara för att hon vänt på dygnet , hon sover ju HELA dagarna. Vi ska iallafall gå upp snart o kolla på 'det okända' på datorn och även försöka sova lite mer, är ap trött!:(


kvällsmys.

Har haft kvällsmys i soffan hela familjen, som varje kväll .
Lovis verkligen älskar när vi pratar och busar med henne och hon skrattar så himla mycket , älskar att se henne så glad..
Nu börjar hon göra ljud stup i kvarten , speciellt när vi busar , men också när hon ligger ensam i vagnen eller i sängen.











älskade älskade Lovis , du är det bästa som hänt mig .
mamma älskar dig föralltid

Jag kommer aldrig att svika dig min skatt

"resevagn".

Idag hämtade vi den här jättefina vagnen som vi fått utav thias föräldrars grannar . Perfekt resevagn ju !
Vi som har gått runt och letat på MASSOR med affärer efter just en sånhär vagn. Dels för att dom är så små och praktiska på sommaren om man typ bara ska åka o bada och så , men mest för att vi vill ha en vagn med oss när vi åker utomlands i Januari ..



Den är lite dammig eftersom att den stått i ett förråd , men annars är den som NY ! helt perfekt . Så himla snällt utav dom att vi fick den . Tack familjen Eklöf

svar till "Malin".

malin om Växande mage.:
gud vilken fin mage du hade!!!!! byxorna får man fråga vad dom gråmjukisbyxorna är ifrån? kram

Svar ; Tack så jättemycket ! älskade den jag också ! och nu saknar man den ..
Dom gråa mjukisarna är ifrån BIKBOK , dock en härrans massa år sedan jag köpte dom :) Kram

Mobilblogg- åkte till Sandviken klockan to...

Mobilblogg- åkte till Sandviken klockan tolv och umgicks med Nathalie och Lukas tills thias slutade jobbet, då kom han också hem till henne. Ingen utav oss hade ätit på hela dagen så när thias kom hem till Nathalie så ringde vi och beställde mat från en resturang, det blev kebab för allas del:) nu är vi strax hemma, ska bara åka och storhandla först, sen är det teve som gäller. Ska visa en jätte fin sak som Vi har fått sen:D


tupplur.

jag lyckades ta mig en tupplur endå , i sisådär 2 timmar . Men man ska inte klaga !
Nu sover hon igen och jag hade lätt kunnat tagit en tupplur till , men icke . Nu ska jag slänga på mig lite kläder , gå ut med hunden och sedan kanske fara i väg till sandviken .
Jag har ju bilen idag så jag måste ju endå hämta thias sen i eftermiddag..

Nu ska jag byta blöja på kotteliten

Mobilblogg- oh fyfan! Jag tror aldrig soff...

Mobilblogg- oh fyfan! Jag tror aldrig soffan vart så skön som nu. Hoppas jag får sova en stund.


Godmorgon!

Godmorgon ! Inatt var första natten någonsin som Lovis inte sov bra . Hon vaknade nämligen vid halv fyra och somnade inte om . Så jag låg vaken från halvfyra tills dess att thias gick upp , dvs fem. Därefter bestämde jag mig för att skjutsa thias till jobbet så att jag kunde ha bilen idag ifall jag ska göra nånting .

Väl i bilen somnade lillfia och så även jag . Thias körde dit sen på hemvägen höll ja på att dö av trötthet . Hade god lust att stanna och bara sova ett par timmar , men jag klarade mig hem iallafall och nu ligger lovis i vagnen och sover och jag har bäddat på soffan där jag tänkte slå igen ögonen ett par timmar i hopp om att bli lite pigg !

Så godnatt för en stund..

snabb uppd.

Nu är vi hemma och ska precis till att sova , måste bara kika datorn lite snabbt först så att man inte missar nå kul !
Imorgon blir det lugna puckar för oss , blir nog bara hemma hela dagen som det verkar . Trååååkigt !

mobilblogg- Gud va tråkig ja känner mig so...

mobilblogg- Gud va tråkig ja känner mig som skriver mobilblogg helatiden, men vi är typ aldrig hemma längre,speciellt inte på helgerna , så då blir det mobilblogg eller ingenting alls.. Nu är vi iallafall påväg hem . Har vart hos mamma min på middag, sen skjutsat hem brorsan o nu är vi snart hemma. Funderar på att sova direkt när vi kommer hem så man kanske är lite pigg imorgon och orkar göra någonting.


mobilblogg- nu är vi påväg hem till pappa ...

img_6807 (MMS)

mobilblogg- nu är vi påväg hem till pappa o ska byta till vinterdäck. Lovis sover för fullt hon. Blir kanske till att ta en promenad ner till sjön för våran del medans thias byter däck. Tog dock inte vagnen med mig, så det får bli bärsele isåfall. Men det går ju lika bra det! Nu är vi framme:D


sovmorgon.

Godmorgon !
Idag fick vi oss en redig sovmorgon , Lovis sov enda till 10. Så himla skönt! Dock var jag skittrött endå efter att ha ammat henne två gånger inatt , det är jag inte van med än , hon brukar ju inte vakna på nätterna . Sen blir jag så himla trött utav att amma , konstigt nog .

Iallafall så har vi ätit frukost nu och lovis ligger i vagnen och jollrar , så himla söt . Snart ska vi ut till pappa i skogen och sätta på vinterdäcken på bilen så att vi slipper vara rädda att fara av vägen . Blir vell säkert lite fika där också :)






Svar till anonym.

Anonym om Mobilblogg- nu är vi påväg hem från korpen...:
Inte dax att ändra header? du är ju inte blivande mamma längre ;)

Svar; Jo verkligen ! det kommer komma en ny så snart den är färdig . Har inte bestämt hur den ska se ut än riktigt .

Mobilblogg- nu är vi äntligen hemma snart,...

Mobilblogg- nu är vi äntligen hemma snart, och mätta är vi också.. Fy va onyttigt vi har ätit sedan lovis föddes!:( men de blir andra bullar sen när vi fått lite mera rutin hemma.. Nu ska vi parkera och konka upp vagn o allt.


Mobilblogg- efter många SMS svarade äntlig...

Mobilblogg- efter många SMS svarade äntligen Nathalie, hennes telefon hade dött så de va inte så konstigt att de tog tid. Vi åkte iallafall hem till henne och kollade på teve och mös tillsammans med bebisarna. Tänk vilken tur att man träffat en sån underbar vän som henne! Nu är vi iallafall påväg hem , Eller vi står i driven på McDonalds , för thias va så hungrig.. När vi kommer hem blir det nog till att sova för jäääklar va trött vi är. Speciellt lovis, hon sover för fullt hon:)


Mobilblogg- nu är vi påväg hem från korpen...

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från korpen, moster mins lag vann Med typ 4-3, tur att ja inte stod i mål för då hade gått åt skogen. Dom tyckte att ja skulle stå först men ja vägrade så dom fick ringa en annan ;) Iallafall så är vi påväg hem nu o ska gå ut med Svea innan vi gör någonting annat. Nathalie den rackarn är ju inte den snabbaste på att svara på SMS;)(peak till dig)


dagens händelser.

Nu har vi klivit upp , klätt på oss och sitter just nu och äter .
När klockan blir strax innan ett ska vi bege oss till korpen och kolla på moster mins match , sen skulle vi kanske åka och fika nånstans för att sedan åka till sandviken och umgås med Nathalie. Ska bli så himla mysigt !

Måste försöka hinna med att byta däck på bilen med , det är ju snorhalt ute !

Mobilblogg- godmorgon! Som ni kanske läste...

Mobilblogg- godmorgon! Som ni kanske läste så sov lovis heeeela dagen igår och vaknade bara utav att hon ville ha lite mat för att sedan somna om. Hon sov heeela natten också och vaknade inte förns nu och ville ha mat, läskigt! Nåt som är ännuläskigare är att Lukas (Nathalies son) har exakt samma sovtider, exakt! Så jäkla läbbigt. Hon skrev nyss o sa att Lukas precis vaknat och det gjorde lovis med. Jaja, iallafall så ska vi tvätta en maskin tvätt nu eftersom att ena maskinen var trasig sist vi tvättade. Sen ska vi åkano kolla på match klockan 13 :)


i väntan på idolresultatet.

Sitter och kollar på " cirkus möller " med min älskade familj i väntan på att idolresultatet ska visas . Dock är det ungefär en timme tills dess men endå . Tur att "cirkus möller" finns säger jag bara ! så jäkla kul !

Efter idolresultatet blir det nog till att lägga sig i sängen , vi är så himla trötta allihopa och imorgon har vi en massa kul på schemat . Först ska vi troligtvis kika på min mosters match , sedan ska vi umgås med Nathalie och hennes underbart fina son. Har ingen aning om vad vi ska göra men det kommer vi säkert på :) Vi är ju rätt impulsiva sådär.

nej , nu ska jag lägga mig i thias knä och mysa och njuta av att det äntligen är helg.


Svar till "Johanna".

johanna om Mobilblogg- godmorgon! Vaknade för en stu...:
kan du inte lägga in en bild på din mage hur den sen ut nu? :)

Svar;
ja , nu var det ju ett tag sedan hon föddes, våran älskade Lovis.
Även om jag känner att ingen utav er faktiskt har nånting med min mage att göra , så lägger jag ut en bild. Dock bara från sidan . Känner att jag inte orkar med en massa skitsnack ang mina bristningar. Det blev ju ett jävla liv sist ..
Men från sidan kan du givetvis få se en bild ..



ny åkpåse

Klockan tio i morse (förmiddags) kom våran granne Anna förbi , därefter tog hon, Lovis och jag en promenad upp till IcaMaxi . Vi köpte nagelsax till Lovis och lite småsaker , sedan gick vi även in på barnens hus där jag hittade en jättefin åkpåse till Lovis som var nedsatt från 800 till 399:- , så den fick det bli .
Den enda som fanns kvar !
så jag hade riktigt tur !


Iallafall så när vi kom hem så käkade vi lite mat medans Lovis sov på grannarnas balkong i vagnen. Det fick bli kebab. Sen kollade vi på film , madicken , haha.

Lovis har sovit hela dagen ..och då menar jag verkligen hela dagen . Hon vaknade bara imorse vid halv 9 och ville ha mat , sedan har hon sovit sedan dess . Bara vaknat 2 gånger för att få mat :) Trött tjej !
Tur att det är helg !



Såhär ligger hon i soffan nu ( på amningskudden och allt ).

Mobilblogg- godmorgon! Vaknade för en stu...

Mobilblogg- godmorgon! Vaknade för en stund sedan utav att lovis gnydde efter mat, så nu ligger hon och äter för fullt. Ska snart klä på lillfian och ta en promenad till Ica maxi o köpa nagelsax o nå magdroppar åt lovis så hon förhoppningsvis kan bajsa.. grannen ska också med:)


myskväll med grannarna.

Klockan åtta kom grannarna över och kollade på Robinson med oss . Thias och Fredrik (som han heter) åt även lite mat som dom slängde iordning medans jag och Anna kollade på teve.
Vi kollade på Lyxfällan också , gud vilken idiot (ursäkta uttrycket). Hur kan man ta lån för att köpa sig ett liv man varken har eller förtjänar? konstiga människor finns det gått om ..

Nu sitter thias och masserar Lovis mage så att hon förhoppningsvis ska komma igång med bajsandet som har haft ett par dagars uppehåll. Gör så ont i mitt hjärta att se henne ledsen pga att inte kunna bajsa.



Grannen Fredrik
i sin snygga overall



Jag,Lovis och grannen annapanna



Tack för en underbar kväll mina vänner

Mobilblogg- fyf*n vilken morgon! Både jag...

Mobilblogg- fyf*n vilken morgon! Både jag o thias ställde klockan på 05:30 i morse. Jag skulle ju skjutsa honom eftersom att ja behövde ha bilen idag.. Men ingen vaknade utav klockorna så jag fick en känsla utsv att vi sovit för länge , så ja flög upp ur sängen o kollade på klockan -"shit, 06:24!!!! Thias vakna!!" han flög upp ur sängen och klädde på sig. Samtidigt hade jag börjat klätt på lovis och spänt fast henne i bilstolen. Hann dock inte klä på mig själv riktigt så jag åkte i sovtröjan med mjölk överallt. Men men, sånt är livet. Vi hann ju iallafall och de är ju huvudsaken. Släppte av thias sen åkte ja o lovis hem igen för att sedan åka tillbaka till Sandviken vid 10tiden. Då träffade vi Nathalie och hennes underbart fina son! Vi satt och pratade en massa och gick även och åt mat på Sibylla med barnvagnarna . Haha Så himla mysigt men endå så enkelt. Var verkligen jättemysigt att träffa henne idag, så skönt med nya underbara människor. Speciell kul är det att lovis och Lukas är lika gamla (skiljer bara 1vecka) Nu är jag och lovis hos syster min och thias är hemma o duschar, men han kommer vell hit snart :) senare ska vi träffa frammana en sväng, mysigt värre!


Mobilblogg- funderar på att sälja min dato...

Mobilblogg- funderar på att sälja min dator o köpa en bloggdator. Har tröttnat på den här otympliga datorn..


Godmorgon!

Godmorgon !
Igår efter att jag och Lovis hade badat en lång stund så tog thias upp henne medans jag fortsatte att duscha . Lovis somnade nästan direkt , men när vi väl skulle gå och lägga oss efter att ha röjt härhemma - så vaknar hon ! Så vi får ligga och vagga henne och få henne att somna om ytterligare en gång , vilket blir ungefär vid halvtvå-två tiden.




Imorse hade vi ställt klockan på 05:30
bådatvå , men av någon konstig anledning så vaknar jag inte förns 06:24 och inser då att vi sovit över. Så vi fikc klä på oss i ilande fart och skynda oss ut i bilen för att skjutsa T till jobbet .
Ja , jag och Lovis ska nämligen ha bilen idag för att kunna åka till sandviken och hälsa på Nathalie och hennes lille son Lukas som är en vecka yngre än Lovis. Ska bli jättemysigt !

Så nu är jag och Lovis hemma igen . Hon sover och jag passade på att kolla datorn en stund. Ska nog ta mig en vila snart jag med så jag orkar vara vaken idag !

min mormor.

Har vart hos min mormor hela kvällern . När thias hade slutat så tog vi bilen och åkte till max och köpte mat , sen åkte vi hem till min mormor där 2 mostrar , kusiner och min mamma var .
Umgicks där tills för en stund sedan då vi åkte hem för att hinna se "bonde söker fru" som började precis.

Imorgon blir det lugnt igen , ska ha tvättstuga på eftermiddagen bara . Måste till Ica Maxi eller nåt och köpa en nagelsax , det är vell det enda "måstet".

Nu måste jag kolla på bonde !

BVC - tredje besöket.

Nu har jag och Lovis precis kommit in från att ha vart hos BVC för tredje gången. Hädanefter så kommer besöken inte att ske förns med tre veckors mellanrum, skönt men endå inte.
Lovis sov på vägen dit , vaknade en stund när hon skulle vägas och mätas och somnade om direkt när jag klätt på henne igen. Hon sover fortfarande ! Min trötta lilla tjej . Eller ska man säga stora ? Hon växer så det knakar!

Sist (för en vecka sedan) vägde hon 4250gram och var 57,5cm lång. Idag vägde hon 4480gram och var 58cm lång.
Vägde även mig själv och det ser bra ut fortfarande !


LOVIS HÖGLUND. <3

Älskade barn
Av: Jessica Marie Nilsson

Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara.




Lovis 1 månad.

Det slog mig just att Lovis faktiskt är en hel månad idag , kan ni fatta , 1 månad !
Jag kan knappt tro att det är sant , jag tycker fortfarande att hon är nyfödd haha.

Allting går jättebra och hon är en underbar bebis . Skrattar och försöker få fram ljud som slutligen blir till ett litet litet ljud eller pip.
Jag älskar verkligen att se henne utvecklas !

Grattis älskling , mamma (och pappa) älskar dig .

Foto i GävleDagblad.

Här kommer fotot som på söndag kommer att visas i tidningen.
Egentligen skulle det komma ut på hemsidan redan igår , men istället kom det typ imorse .
Vi hade jättesvårt att få till en bra bild eftersom att Lovis inte fick ha napp eller suga på händerna på kortet , så fotografen fick knäppa typ hundra bilder innan vi fick gå och då hade inget blivit bra än .. Men han sa att han skulle ta det bästa och det tror jag nog att han gjorde , för lovis varken sög på handen eller grät , även om hon inte ser speciellt glad ut haha . Men vad gör vell det , min älskade Lovis.




Godmorgon!

Godmorgon ! Här gjorde vi morgon klockan fem imorse , eller ja ..vi och vi , men Lovis gjorde det.
Nu tror jag dock att hon sover inne i sängen , tyst är hon iallafall :) Jag valde att gå upp istället för att somna om , blir bara ännumer trött av att ligga o halvsova.

Nehe , tji fick jag . Nu vaknade hon !

Nu ligger hon här i soffan bredvid mig och guuuuud vad glad hon är . Älskar när hon skrattar , min fina tjej.

hemma från mamma.

Nu har vi kommit hem från mamma , eller ja , vi kom vell hem för ett bra tag sedan , men vi tog en promenad till fotbollsplanen direkt när vi kom hem så att svea fick göra sig av med lite energi ..
Lovis somnade i vagnen på vägen så nu ligger hon i sin säng och sover , lillsötis . Vi ska vell också krypa ner snart , men jag kände att jag lära skriva lite först .

Imorgon ska jag och Lovis till Bvc och kolla vikten , ska bli riktigt spännande att se hur mycket hon gått upp sedan sist. Säkert en hel del om jag får gissa ..

Nu ska jag krypa ner och sova :) Nattinatt.

Mobilblogg- när T kom hem från jobbet (d...

Mobilblogg- när T kom hem från jobbet (dvs runt 3) , åkte vi hem till mamma och åt mat o fikade. Träffade även mammas kompis och hennes Karl, så dom fick också träffa lovis äntligen :) är kvar hos mamma än, sitter i soffan , matar lovis och kollar på teve:) snart börjar vell halvåtta hos mig o lite andra braiga program. Sen blir det vell hemfärd o sova.


affärn.

Nu har jag och Lovis vart på affärna och handlat lite frukost , det fick bli nån rågkaka . Skitgod var den !
Sitter och äter den med ost nu här i soffan . Tänkte slå på "det okända" snart och mysa lite med Lovis som ligger i vagnen och filosoferar ..


Mobilblogg- godmorgon! Har legat vaken sen...

Mobilblogg- godmorgon! Har legat vaken sen klockan åtta då lovis vaknade. Men nu har hon somnat om och ligger här bredvid mig i sängen. Funderar på att gå upp , men kanske lika bäst att passa på att vila när man kan..


soffmys.

sitter och kollar på teve i soffan med min fina familj , då passade vi på att knäppa lite kort .
Här kommer några..






Svar till anonym.

Anonym om Mobilblogg- nu har vi vart på GD o knäppt ...:
hejsan :)

vilket café är ni på ? salladen såg så god ut :)

Svar : Hej !
Vi var på cafét inne på flanör här i Gävle, på övervåningen , vet faktiskt inte vad det heter haha .
Salladen är grym , godaste jag ätit !

Mobilblogg- nu har vi vart på GD o knäppt ...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu har vi vart på GD o knäppt kort på hela familjen till tidningen. Lovis grinade oavbrutet eftersom att hon inte fick ha napp eller suga på fingrarna.. Hoppas iallafall att nåt blev bra:) nu sitter vi på café och äter en sallad . Så himla gott:)


Svar till "Therese".

Therese om Efter promenaden.:
Hej! Vad är det för bärsele du har, funderar på att köpa en och undrar om du kan rekomendera nån? Mvh Nyfiken :)

Svar; Hej !
Mitt bärsele är ett babybjörn , tycker dom är bäst . Dom är rätt dyra men jag tycker att det är värt att betala lite mer och få bättre kvalité och ett ergonomiskt bärsele som man inte får ont utav .

Det som vi har andas och kan användas längre stunder . Kostade ca 1300:-. Finns dock billigare babybjörn :)

Lycka till och hoppas att du hittar nåt som passar dig och bebisen !

"Till Målsman För .."

Brevbäraren var just förbi . Mestadels var det reklamblad , som vanligt . Men det fanns också ett brev ..
" Till Målsman För.." stod det på brevet . Det kändes så himla overkligt . Det där var ju sånna brev som mamma och pappa (och alla andra vuxna) fick i brevlådan tillsammans med alla räkningar och andra tråkiga brev .

Men nu är det jag som är målsman , jag som är mamma , jag som har ett barn.
Det kommer nog ta ett bra tag innan man inser att man faktiskt är förälder , både för mig och för Thias. Vi lever fortfarande i en dröm.

Hursomhaver så var det en kallelse till BVC iallafall . Kan tycka att det var lite kort varsel att skicka ut ett sånt brev idag när man ska dit på onsdag . Dom verkar ju tro att man inte gör nånting om dagarna och inte behöver planera ..
Men men , denhär veckan hade dom (och vi) tur , för vi har inte ett dugg planerat .
Sen ligger ju BVC bara några steg härifrån också , så det är ju bra .


myspys.



Såhär mysigt ligger Lovis just nu . Tog bilden alderles nyss ..
Ska passa på att slänga i mig lite frukost(!) nu , har inte hunnit med det än så det passar ju utmärkt nu när hon sover .

Pratade med T för en stund sedan också , han skulle komma hem tidigare så att vi ska hinna knäppa kortet till tidningen , så nu måste man ju snygga till sig lite . Vägrar se ut som en trött sombiemorsa ! ;)
Efter kortknäppningen blir det nog en runda på stan tillsammans , mysigt värre.

Nej nu måste jag slänga in mackor i ugnen .

Efter promenaden.


Jag och Lovis efter promenaden idag.




hon älskar verkligen att sitta i bärsele , somnar direkt !

Mobilblogg- kom nyss ib från en promenad ...

Mobilblogg- kom nyss ib från en promenad med lovis och Svea. Tog lovis i bärsele och Svea i kopplet sen gick vi runt här i "skogarna"(som dom förövrigt håller på att röja ner). Lovis somnade direkt när vi kom ut som vanligt , så nu ligger hon i vagnen . Själv sitter jag och funderar på vad jag ska göra utav dagen. Ska iallafall ner o knäppa kort till tidningen idag vid halvfyra. Hoppas vi hinner bara, beror på när T får sluta. Nu ska ja kika om de är nå bra på teve


Lovis sover i sin säng!

Nu är det nog sängdags minsann , gud vad jag är trött !
Tog en treo iallafall mot huvudvärken och det tycks ha släppt lite , hurra för treo .


Lovis sover i sin säng redan ..för fjärde natten irad . Det går så himla bra och hon sover (oftast) hela nätterna. Vaknar ca 1 gång för att äta lite , sen somnar hon om igen , så underbart . Dock har hon haft jätteont i magen nu ikväll så vi får vell se om det släpper inatt eller om vi får traska runt här i lägenheten med henne på axeln.

Från Owes.


Jag , T och Lovis var ju på Owes häromdagen och köpte lite småsaker . Glömde dock att visa det vi köpte så jag tänkte göra det nu.



78cm hög ljuslykta , 249:-



29:-




Hjärtformad kruka (som jag använder som godisskål),
29:-


godis och tvmys.

Med en stor godisskål och Lovis i famnen , ligger vi nu i soffan och kollar på "ensam mamma söker".
Dock blev det paus just precis nu så då passade jag på att skriva några rader här .

Har haft jordens huvudvärk nu i flera dagar , fattar inte vad det är för fel . Har tagit tabletter men ingenting hjälper. Troligtvis är det för att jag är så trött och stressad som jag får ont och då är det ju inte så konstigt att tabletter inte hjälper. Jag får helt enkelt försöka sova middag om dagarna ..

Nu ska jag hämta lite dricka och mysa ner mig i soffan igen med mina finaste.

Mobilblogg- nu har vi ätit här i Valbo, ...

Mobilblogg- nu har vi ätit här i Valbo, vi fick tacos, hur gott som helst. Det var inte igår man åt det inte.. Lovis ligger på farmor och farfars säng och jag och thias systrar ligger och beundrar henne. Hon är så himla fin! Snart ska vi hem och kolla på ensam mamma söker sen blir det nog nån film innan vi ska sova. Helgerna går ju så himla fort nu. Den här veckan blir nog en tråkig vecka för mig och lovis. Alla jobbar o våra granne åker bort över veckan, så ensamt blir det nog garanterat:(


Mobilblogg- nyvaken tjej!

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nyvaken tjej!


Mobilblogg- nu sitter jag och lovis i bile...

Mobilblogg- nu sitter jag och lovis i bilen utanför Willys. Thias skulle springa in o köpa snörb(snus).. När han är färdig därinne så ska vi pallra oss ut till Valbo och ta en promenad till i14 från thias föräldrar. Ska bli så skönt att komma ut i skogen så man kan släppa lös Svea och se hennes glädjerus. Det finns ju liksom inte så många ställen i andersberg där hon kan leka lös utan att stöta på andra hundar o människor. Älskar mitt liv så himla mycket, trodde aldrig jag skulle få en sån här fin familj. Vi trodde ju inte ens att vi kunde få barn.. Men när man minst anade det så låg hon där i min mage, våran älskade Lovis!! Kärleken till sitt barn är så himla obeskrivlig. <3


Godmorgon!

Godmorgon! Idag vaknade Lovis runt 9 , men vi låg kvar en stund i sängen alla tre och bara mös .
Nu har vi precis ätit lite söndagsfrukost , ni vet en sån där låång frukost med massa saker framdukat på köksbordet.

Sitter och funderar på vad vi ska göra utav denna dag fram tills ikväll då vi ska hem till thias föräldrar på middag. Kanske tar en långpromenad allihopa bort till fotbollsplanen så att svea får springa av sig lite ..

kvällsmacka.

Sitter och slötittar på teve medans vi försöker få Lovis att somna , men det är lättare sagt än gjort det när hon är piggelin . Dock tror jag hon är övertrött och att det är därför hon inte somnar ..
Iallafall så passar vi på att äta en kvällsmacka nu så att man slipper bli hungrig inatt . Man har rätt konstiga mattider nu för tiden känner jag . Jag äter inte ens frukost längre , jag hinner liksom inte, sen är jag aldrig hungrig heller.

Imorgon blir det lugna puckar , blir bara hemma på förmiddagen , sen på kvällern ska vi hem till thias familj och äta mat . Det börjar bli lite utav en tradition på söndagar haha . Så himla mysigt !

Nu är mackorna klara så nu måste jag skynda mig att bre dom innan dom blir kalla och äckliga .

Svar till anonym.

Anonym om Baotamage.:
Varför är din gravidmage som ett spjut?

Svar ; Jadu , varför är jorden rund ? det var fanimej den dummaste frågan på länge..
Allas magar ser vell olika ut . Varför har vissa svart hår ? varför har en del större fötter än andra ..?

Mobilblogg- det blev ingen tripp till papp...

Mobilblogg- det blev ingen tripp till pappa idag, istället åkte vi hem till syster min och kollade på Rasmus på luffen och käkade lite mat. Sen åkte vi ut till Valbo för att göra thias pappa sällskap eftersom att hans mamma jobbar. Så nu sitter vi hemma hos dom vid köksbordet och äter lite godis och bara är. Ska vell röra oss hemåt snart så man hinner landa innan man ska sova igen. Hatar att helgerna går så fort..


våran stund.










Jag älskar dig min skatt .
Mamma har längtat efter dig så himla länge , längre än dom flesta anar.
Men nu är du äntligen hos mig , min älskade dotter

tar ett bad.

Nu har jag och thias tittat klart på filmen som vi började kolla på igår , så himla bra ( a walk to remember ).
när filmen var slut kom jag på att jag ville ta ett bad , så thias passde på att ta en promenad med Svea och Lovis till fotbollsplanen så att svea får springa av sig lite . Så nu är dom ute och jag ska precis hoppa i badet , men först ska jag kleta in en ansiktsmask så att jag blir lite fräsch.

Mobilblogg- godmorgon! Inatt har vi inte s...

Mobilblogg- godmorgon! Inatt har vi inte sovit mycket alls, lovis har haft värsta magknip hela natten:( gör så ont i hjärtat att se henne ha sådär ont, man är liksom så hjälplös. Nu ska vi äta lite frukost o försöka komma på vad vi ska göra idag. Kanske åker ut till pappa och smäller på vinterdäcken på bilen. Fast det skulle ju vara kul att göra någonting roligare en lördag :p


andranamn?

kom på att vi faktiskt måste komma på ett andranamn till Lovis nu om hon ska ha något . För vi måste skicka in papperen om hennes uppgifter så snart som möjligt . Frågan är bara vad hon ska få för andranamn?
Thias tycker att hon ska heta Frida , men jag gillar inte det så värst ..
I värsta fall får hon bara heta Lovis , men det känns ju lite tråkigt . Man vet ju själv hur konstigt man tyckte att det var om någon sa att dom "bara" hade ett namn.

LOVIS  ...  HÖGLUND
Förslag?

Några namn som jag tycker är fina är Othilia,Fiddeli,Svea..
men jag vet inte ja . Det kanske blir Frida iallafall, hellre det än ingenting.



Jag och Lovis.

älskar dig min underbara dotter

en kväll med grannen.

Jag och thias har spenderat hela kvällern tillsammans med våran granne Anna (♥) :) Vi har käkat pizza och kollat på idol och även en film . Dock orkade vi bara se halva eftersom att alla blev så himla trötta , så nu har Anna lämnat oss och det är dags att krypa ner och sova .
Lovis har sovit sedan vi kom hem , vilket inte är så konstigt med tanke på att hon inte sovit nånting på HELA dagen. Så hon sover förhoppningsvis för natten nu som det verkar. Ska bara väcka henne en snabbis så hon får lite mat i magen innan hon sover för natten. Annars vet jag nån som kommer vakna och vara TOKIG inatt . Haha.

Har iallafall haft en underbar kväll och det är så himla skönt att det är helg så man slipper tänka på att gå upp i tid och så . Sen att thias är ledig hela helgen är ju det bästa utav allt ! Älskar när hela familjen är tillsammans.

Puss och sov gott

Svar till anonym.

Anonym om oändlig kärlek.:
Hej! Din bola gravidsmycket du hade, vart hade du köpt de? På nätet eller vet du någon butik i Gävle som säljde dem? :)

Svar; Hej !
Den är faktiskt köpt på BarnensHus här i Gävle . Kostade runt 200:- och dom finns fortfarande . :)


oändlig kärlek.



Jag älskar dig så himla mycket
alltid du och jag


Far och dotter.







Mobilblogg- nu har vi vart på Ikea o ätit ...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu har vi vart på Ikea o ätit och även gått en sväng på köpis. Nu därimot är vi på owes o fördriver tiden tills vi ska till thias farmor. Lära stanna på en parkering och Mata lovis för hon blev vrålis, men nu är hon nöjd igen.


älskade du.


utvilad.

Inatt sov Lovis hur bra som helst . Vi var ju ute på en promenad igårkväll , sen när vi kom in igen så flyttade vi bara henne till spjälsängen och satte på lite "musik" (ett gosedjur som man drar i svansen så spelar den) så somnade hon igen. Sedan sov hon enda till 8 imorse ! Så idag är jag rätt utvilad skönt nog .

Nu ligger hon och sover igen , fast denna gång brevid mig här i soffan . Så himla oslagbart söt !

Snart kommer thias hem från jobbet , han skulle sluta tidigare idag . Då ska vi bara göra oss i ordning och äta lite innan vi sedan åker hem till hans farmor för att fira henne . Sen ikväll blir det nog lugna puckar . Finns inte så mycket att göra.

kvällspromenad.

Nu blir det en kvällspromenad med vagnen och svea . Hela lilla familjen våran !
När vi kommer in har lovis förhoppningsvis somnat och sover för natten , så då ska vi också passa på att gå och lägga oss .

Imorgon är det fredag ..igen..veckorna går så himla fort nu när man har barn . Man har liksom saker att göra hela tiden. Imorgon tillexempel , ska vi på kalas hos thias farmor som fyller år . Så vi ska promenera tillsammans med hans familj dit , värsta mysigt. Älskar att promenera med Lovis, älskar mitt liv.

min familj , mitt allt

ingen promenad.

Det blev ingen promenad ner till stan , istället tog vi bilen ner till max på norr där vi mötte upp två utav mina mostrar och även en kusin . Vi satt där med dom medans dom åt , sedan åkte vi vidare mot valbo och thias föräldrar . Där hämtade vi ett soroundsystem och umgicks lite , sedan blev det brådis hem eftersom att vi inte ville missa robinson(som håller på just nu).

Ska slänga ihop nånting att äta nu , är så himla hungrig.

svar till "natalie".

Natalie om mamma älskar dig.: Vad har du på handen på andra bilden?

Svar: det är en tråd som hänger ned ifrån Lovis tröjärm.

Bvc - andra besöket.

Nu har vi vart på BVC för andra gången med Lovis . Sist vi var där var hon 56 cm lång och vägde 4020. Idag därimot var hon 57,5 cm lång och vägde 4250. Hon låg lååååångt över kurvan på längden , så hon är riktigt lång våran tjej.
Helt otroligt hur man kan växa så fort !

Nu ska vi ta en promenad ner på stan tror vi , annars tar vi bilen i värsta fall , för det var riktigt kallt ute . Men en promenad skulle ju inte skada.

mamma älskar dig.







Jag älskar dig hjärtat mitt


Nu ska vi till barnmorskan på läkarundersökning och vanlig rutinkontroll med vägning,mätning osv .

Promenad till Maxi.

Goddagens ! idag gick vi upp i tid jag och Lovan. Vi gick vell upp runt halv nio - nio tiden . Då klädde vi på oss och gjorde oss klara ,sedan mös vi en stund och Lovis fick även lite mat innan vi sedan tog en promenad med grannen till Icamaxi . Anledningen till att vi just gick dit var inte för att handla , utan för att jag skulle göra ett kontoutdrag eftersom jag inte har telefon eller internetbank .

Så nu sover Lovis i vagnen ute på balkongen och gud vad hon njuter . Hon älskar att vara ute . Det räcker med att lägga henne i vagnen och gå utanför dörren så somnar hon , min fina kotte.

Snart kommer grannen hit igen , hon skulle bara springa ut med sin hund en sväng .
Vi ska nog kika på lite program på internet och så , lite som man har missat med andra ord. Sedan ska vi vell även försöka få nånting i magen också, har bara ätit en risifrutti som hastigast idag ..

två flugor i en smäll.

Grannen våran var över till oss och kollade på teve med oss . Vi kikade bland annat på bonde söker fru.
När klockan blev runt elva så hoppade jag in i duschen en sväng och sedan tog jag på mig en sovtröja o mys-sockor. Men sen kom vi på att vi skulle gå ut på en promenad , så det var bara att byta om till joggingkläder.

Anledningen till att vi gick ut var egentligen för att få Lovis att somna , hon har vart jättepigg nu ikväll och eftersom att hon alltid somnar när hon kommer ut så passade vi på att ta en promenad så att svea också kunde få komma ut lite . Två flugor i en smäll alltså !

Nu sover hon iallafall i spjälsängen (!) , för första gången i sitt liv . Så vi får vell se hur det går , men det ska nog gå bra. Vi provar iallafall ..

Imorgon ska en vän komma förbi vid lunch och hälsa på mig och Lovis , sedan vid fyratiden så ska vi till BVC här i centrum , ska bli riktigt spännande att se hur mycket hon har växt på en vecka.
Men nu måste jag borsta tänderna och krypa ner och sova , för snart ska ju thias upp och jobba . Det är helt galet vad tiden går fort . Jag hatar´t !

Föreviga min kärlek.

Jag har länge funderat på att tatuera mig , men eftersom jag vart gravid dom senaste nio månaderna så har jag inte gjort det. Men nu ska det tammetusan bli av , en tatuering till min älskade Lovis.
Hon är det absolut bästa som någonsin hänt mig och jag vill föreviga min kärlek till henne genom just en tatuering. Frågan är bara vad , och vart .

Men jag ska nog boka en tid redan nu så det blir av !



du är det bästa som hänt mig , jag älskar dig min underbara dotter

Kotteliten ska till affären.

Lovis somnade en sväng så jag och thias passade på att äta lite mat då , potatis och chickenbits . När hon hade vaknat igen så gav vi henne lite mat och satte henne i bilstolen , så nu är hon med pappa till affären . Dom skulle köpa lite shampoo och balsam och lite andra smågrejer .
Medans dom är borta ska jag passa på att plocka undan lite och även prova mina linnen jag köpte idag på lager ..

Nyvaken kotteliten i vagnen



Redo för affären med pappa thias
(med nappflaskan i högsta hugg)




Fick den här söta åkpåsen utav min pappas jobbarkompis , så himla snällt . Helt perfekt när man ska till affären och sånt .  Det finns liksom hål där man sätter i bältet , skitsmart.

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från la...

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från lager igen. Lovis sover (som alltid när vi åker bil) och jag sitter här och kollar ut på den fina utsikten som susar förbi. När vi kommer hem så kommer pappa och hans sambo förbi o fikar o så, sen blir det nog bara lugnt. Jag måste nog ta en långdusch iallafall , känner mig riktigt risig. Hittade iallafall inte mer än två linnen och ett par tights på lager. Inte ens nåt till lovis tråkigt nog. Dom har nästan inga bebiskläder..


Tummen upp (!) för att åka bil tycker Lovis

img_6807 (MMS)

Tummen upp (!) för att åka bil tycker Lovis


Mobilblogg- imorse vaknade kotteliten inna...

Mobilblogg- imorse vaknade kotteliten innan thias klocka ringde och då var hon skit pigg så det var bara att ligga vaken och mysa med henne en stund innan hon somnade om igen. När klockan blev 10 gick vi in i vardagsrummet och kollade på "det okända" och då somnade hon om igen på min mage. Så himla mysigt! Nu är vi påväg Till lager 157 i sågmyra med två utav mina mostrar . Ska kolla om de finns nå fina kläder till min älskade lovis:)


snart läggdags.

Sitter och kikar på nåt program om turister i thailand som råkar i knipa , typ hamnar i fängelse och sånt . Faktiskt riktigt spännande. Vi väntar på att Lovis ska somna , hon ligger i thias knä här i soffan och såfort hon har somnat så ska vi gå in till sängen alla tre och sova.

Imorgon blir det nog lugnt , får se om jag skulle träffa moster min . Annars skulle grannen min följa med ut på en promenad och förbränna lite överflöd. Känner mig verkligen ful och äcklig just nu . Har aldrig tid att göra nånting åt migsjälv känns det som . Men snart ska jag ta mig tid att fixa det . Ha en riktig spakväll med inpackningar och sånt , precis som jag gjorde förrut . Då känner man sig som ny !

Nu ska jag dricka upp min juice och sen gå och borsta nötterna ! Nattinatt

Lovis badar med pappa.

Nu ligger Lovis och pappa i badet och myser . Älskar att se dom tillsammans !
Själv passade jag på att gå och plockat lite . Lagt smutstvätt i ikeakassar och plockat undan smutsblöjor som ligger lite här och var här hemma . Det blir lätt så när man byter blöjor lite härochvar. Vi använder nästan aldrig skötbordet , känns nästan onödigt att vi köpte det ..





mysdag.

Sitter hemma hos syster min och ska kolla på fotbollen här . Mamma min är också här .
Har vart på köpis hela dagen idag , vi lunchade på ikea med moster min , mormor min och gammelmormor/-morfar min . Skit trevligt !
Efter köpis åkte vi till XL här i stan och köpte en till mössa. Sen hem tilll min mormor och åt pannkakor och kollade på film !

Nu måste jag mata kotteliten ..

svar till anonym.

Anonym om mätt och belåten.:
Hejsan, älskar verkligen din blogg. Jag undrar vart du har köpt din mössa? Den där blåa som du hade förut i ett tidigare inlägg. Tacksam för svar :)

svar; tack så jättemycket , vad roligt att du tycker om den ..
Mössan är köpt på intersport nere på stan , men den finns också på teamsportia XL och så. Kostar 150:- och finns i flera olika färger . Köpte förresten en svart idag ! :)

mätt och belåten.

Har nyss matat kotteliten och snart ska vi ut på äventyr på köpis. Luncha på ikea med lite släkt , riktigt mys.


tillbaka till verkligheten!

Nu fungerar ääääntligen vårt internet igen efter att ha vart "inaktiverat" i 4 dagar .
många av er har givit förklaringar till varför det inte skulle funka och det tackar ja för. men vi hade redan bytt till en annan internetleverantör via bredbandsväljaren och det var det som slutade fungera.

men nu är ordningen återställd iallafall och det känns ju uuunderbart. äntligen slipper man mobilbloggningen ;)

Svar till "Therese".

Therese om Mobilblogg- nu är vi hemma från min morm...:
Hej! Jag funderar på att köpa en bröstpump och undrar om det följde med flaskor att mata ur med den du köpte, eller fick du köpa till?
Mvh Therese

Svar; Hej !
Ja , det följde med två flaskor , två olika storlekar plus nappar o sånt till . Jättebra!


Mobilblogg- nu är vi hemma från min morm...

Mobilblogg- nu är vi hemma från min mormor. Vi har kikat på film och bara tagit det lugnt. Mamma min, moster min och syster min va också där. Nu sitter vi och kollar på svenska newyork fruar, så jäkla kul. Men nu vill kotteliten ha mat igen:)


Mobilblogg- vårat internet funkar fortfar...

Mobilblogg- vårat internet funkar fortfarande inte som ni kanske märkt, riktigt tråkigt. Idag har lovis och jag iallafall vart hos min gammelmormor/-morfar. Vi knäppte lite kort och så eftersom att vi är 5 generationer nu, fast mamma var inte med så vi får knäppa fler sen. Nu är vi hos mormor min och nu blev lovis vrålhungrig så nu måste ja nog sluta..


Mobilblogg- nu är färgningen färdig och ra...

Mobilblogg- nu är färgningen färdig och rackarns vad fint det blev! Lägger ut en bild såfort internet fungerar igen:) nu ska vi kolla på ensam mamma söker


Mobilblogg- nu är vi hemma efter våran l...

Mobilblogg- nu är vi hemma efter våran lilla promenad, vi tog en liten omväg hem så att lovis skulle få vara ute lite längre. Jag hittade förresten en hårfärg, skit snygg. Så idag blir det till att färga håret:) äntligen! Har inte färgat håret sen innan sommaren nån gång! Galet.. Nu ska jag titta till Lill kotten i vagnen sen ska jag nog påbörja färgningen!


Mobilblogg- nu är vi påväg till Ica maxi o...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi påväg till Ica maxi och ska köpa hårfärg och lite andra småsaker. Vi insåg att vi inte hade nån frukost hemma så då passade det ju utmärkt att ta en promenad , speciellt eftersom att lovis vart vaken inatt..


Mobilblogg- sedan jag skrev sist har vi ba...

Mobilblogg- sedan jag skrev sist har vi bara vart hos mamma min och kikat på teve. Mormor och en av mina mostrar var också där. Men nu är vi iallafall hemma och ska snart krypa ber och sova, lovis sover dock redan och har gjort det sedan klockan 15 idag (självklart har hon vaknat till och ätit X antal gånger). Man undrar lite om hon verkligen kommer sova inatt med tanke på hur länge hon sovit idag..det är bara att vänta och se helt enkelt! Tur att det är helg. Internetet funkar fortfarande inte så det blir mobilblogg tills dess att internetet börjar fungera igen. Därav dåligt med bilder.. Puss och godnatt


Mobilblogg- igårkväll slutade vårat int...

Mobilblogg- igårkväll slutade vårat internet fungera av någon konstig anledning så nu kommer vi troligtvis vara utan fram tills på måndag då vi kan ringa till gavlegårdarna o fråga vafan de är frågan om.. Vägrar sitta o betala flera hundra för ett internet som inte fungerar! Iallafall så fungerar inte grannarnas heller så nåt lurt måste de ju vara. Tänkte bara berätta det så att ni slipper fundera över varför jag bara skriver från mobilen


Mobilblogg- nu har vi vart ute och krattat...

Mobilblogg- nu har vi vart ute och krattat och promenerat med lovis (som fortfarande sover i vagnen ute på alltan). Snart ska vi äta grillat och klyftpotatis och bara mysa.. :) ikväll får vi se vad som händer, men det blir nog lite godis o så framför teven:)


Mobilblogg- nu är vi ute i Valbo hos thias...

img_6807 (MMS)

Mobilblogg- nu är vi ute i Valbo hos thias föräldrar. Vi ska snart ut och kratta löv och promenera med lovis i vagnen.  Thias mamma kom förresten hem från Egypten igår så vi fick jättefina converse, värsta sköna!


min älskade familj.

Knäppte lite kort innan vi åkte iväg till mamma , det var så kul att alla nästan hade likadana mössor.
..Vi hör ihop helt enkelt!




älskade , älskade du.

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från ma...

Mobilblogg- nu är vi påväg hem från mamma, har vart där hela kvällern o kollat på idol och så, fast jag och thias hann inte se så mycket för han somnade och jag försökte få lovis lugn, hon har haft jätte ont i magen hela kvällern men såfort vi kom ut i bilen blev det bra igen , då somnade hon som en stock. När vi kommer hem blir det nog till att lägga sig i sängen och kolla på nån film. Vi är skittrötta bådatvå! Imorgon ska vi ut till Valbo och hälsa på thias familj , fast först ska vi sova ut och ta vara på våran tid tillsammans ..


äntligen är t hemma.

nu är thias hemma och det är dags för mat. det blir chickenbits,pommes och bea! m-u-m-s.
Lovis ligger och käkar förfullt så de är lite svårt att skriva..

ikväll ska vi nog hem till mamma min på fredagsmys,idol och film.

Svar till anonym.

Anonym om promenad med Svea och Lovis.:
hur var det att föda henne?
gjorde det ont ?

Svar; du kan läsa om hela förlossningen HÄR
men det gjorde inte ett dugg ont och allt gick jättefort :) underbar förlossning helt enkelt!

Mobilblogg- har legat i soffan sedan vi Ko...

Mobilblogg- har legat i soffan sedan vi Kom in från promenaden. Kom på att jag hade en massa program att ta igen som jag har missat som jag nu har kollat på. Lovis har sovit sedan vi kom in så hon kommer vell vakna vilken minut som helst och vilja ha lite mat. Min underbara dotter, kan inte fatta hur man kan älska någon så himla mycket. Mitt allt, mitt liv, mitt barn!!!!! Nu ska jag ringa thias o kolla när han kommer hem:)


promenad med Svea och Lovis.

Idag låg jag och Lovis kvar i sängen riktigt länge och bara gosade , hon sov på mitt bröst dom sista timmarna och guuuud vad fort hon somnar då alltså.
Vi gick vell upp vid 10:30 , åt lite frukost och kikade på teve , sedan tog vi en promenad. Lovis i bärselet och svea i kopplet . Gud vad mysigt det var att promenera med bådatvå..

Släppte svea i rastgården efter att vi hade gått en stund , men hon tycker inte att det är så roligt om ingen kastar pinne åt henne , så vi gick hem igen.

Nu sitter vi alltså hemma igen, i soffan för att vara exakt. Väntar på att thias ska komma hem så att vi kan hitta på någonting kul .

Mobilblogg- det blev stan endå för mig ,...

Mobilblogg- det blev stan endå för mig ,lovis och Hanna, men vi tog bussen istället eftersom att det regnade så mycket. Väl nere på stan så hämtade vi först ett kvitto hos Hannas extrapappa, sedan gick vi in på nian och bytte lite bebisklädet som lovis gick av Hanna men som var för småa. Sedan tog vi en lunch på flanör och därefter gick vi hem till mamma på söder. Kan lova att vi kände oss hurtiga!! Hos mamma satt vi mest och pratade och sedan skjutsade mamma hem Hanna medans vi klädde på och packade in lovis i bilen innan vi sedan åkte ut till Ikea. Så nu sitter vi i bilen påväg hem därifrån..fullspäckad dag som vanligt :)


Mobilblogg- godmorgon! Idag vaknade min li...

Mobilblogg- godmorgon! Idag vaknade min lilla tjej vid 9tiden,därefter låg vi kvar i sängen o gosade en halvtimme innan vi gick upp och nu sitter vi i soffan . Lovis sover på mitt bröst i bara blöjan, så himla mysigt. Om ca en halvtimme kommer Hanna hit och hälsar på, vi skulle ha promenerat ner på stan men nu vet jag inte om ja är så sugen på det med tanke på vädret, men det får vell bli bussen i värsta fall! Måste verkligen köpa en mössa, fryser ju ihjäl om öronen såfort man går ut:( vi får se hur vi gör! Nu ska ja försöka lägga ifrån mig min bebis så jag kan klä på mig lite..


full fart hela dagen.

Efter besöket på BVC gick vi hem och flyttade över Lovis till bilstolen så att vi skulle kunna åka till syster min , men när vi kommit till konsumkrysset här i andersberg så visar det sig att syster min gått och blitt sjuk , så vi åkte till MAX , köpte mat och åkte sedan hem till mamma (som inte var hemma) och åt ..
När vi hade ätit klart så kom mamma , mormor , moster och kusin hem till mamma så då blev det full rulle.

Klockan 19 åkte vi ut till thias pappa och hälsade på och nu är vi hemma därifrån , så vi har inte vart så mycket härhemma idag , så det ser verkligen förtaskigt ut här hemma , men vad gör vell det?

Nu ska vi kika på Kungarna av tylösand sedan blir det nog pettson och findusyoutube .

full fart hela dagen.

Efter besöket på BVC gick vi hem och flyttade över Lovis till bilstolen så att vi skulle kunna åka till syster min , men när vi kommit till konsumkrysset här i andersberg så visar det sig att syster min gått och blitt sjuk , så vi åkte till MAX , köpte mat och åkte sedan hem till mamma (som inte var hemma) och åt ..
När vi hade ätit klart så kom mamma , mormor , moster och kusin hem till mamma så då blev det full rulle.

Klockan 19 åkte vi ut till thias pappa och hälsade på och nu är vi hemma därifrån , så vi har inte vart så mycket härhemma idag , så det ser verkligen förtaskigt ut här hemma , men vad gör vell det?

Nu ska vi kika på Kungarna av tylösand sedan blir det nog pettson och findusyoutube .

Första BVC-besöket.

nu har vi vart på vårat första BVCbesök med Lovis här i andersberg . Det gick jättebra och hon växer verkligen så det knakar. Hon väger numera 4020 gram och är 56 cm lång , min stora tjej.

Vägde mig själv också och (hör och häpna) jag har gått ner ALLA mina graviditetskilon så numera väger jag 60 kilo. Känns himla skönt att veta att man inte behöver tänka på att gå ner !



nu ska vi åka iväg och handla mat och sedan åka hem till min syster och umgås med henne och hennes brutta .

ny necessär.


Den här fina BjörnBorg necessären fick jag utav Thias igår.

Tack älskling♥


svar till "sofie".

sofie om sovmorgon.:
Ju mer du pumpar ju mer mjölk produceras det. Kroppen ställer snart in sig på hur mycket mjölk bebisen behöver. Sen visst väljer man hur länge man ska amma. Men det är inte alltid mjölken räcker till. Sen kan det även vara så att när ett barn börjat fått i flaska vill de inte ta bröstet mer då de inte kommer mjölk lika fort då.

Svar; Jotack det vet jag ! Men jag tycker att pumpningen är ett bra alternativ och kommer inte ta hänsyn till vad andra eller sånna som du tycker. Inget illa menat men jag känner att jag inte riktigt bryr mig i vad andra tycker när det gäller mitt liv och mitt barn.
Lovis äter både ur flaska , suger på napp och tar bröstet hur bra som helst och har gjort det enda sedan första stund , så nu behöver du inte påpeka det heller .
Sedan äter hon inte ur flaska mer än 1 gång per dag max och ammar resterande tid , så det är nog ingen fara ska du se. :)

sovmorgon.

Idag fick jag sovmorgon igen , underbart ! Hon vaknade först när thias åkte till jobbet , sedan somnade hon om tills klockan 08 , sedan fick hon lite mat och somnade därefter om till 09:30 , så nu känner jag mig faktiskt riktigt utvilad. Och Lovis sover fortfarande så nu har jag tid att skriva lite och även klä på mig , vilket jag inte brukar göra haha. Jag brukar gå runt i min mysiga morgonrock hela dagarna när jag vet att jag inte ska göra någonting, då blir det lätt att amma osv..

Nu ska jag nog äta en snabb frukost , sedan försöka hinna med att hänga den sista tvätten innan hon vaknar och vill ha mat :)

Tycker min sömntuta till granne kan vakna till liv nu också så man får lite sällskap härhemma !! ;)

svar till "sofie".

Sofie om mormor och Lovis.:
Tänker du sluta amma?

Varför ger du flaska och inte ammar?
det är sån kort tid man ammar

Svar; NEJ , jag tänker absolut inte sluta amma utan jag pumpar ur en flaska då och då dels för att jag får så ont i tuttarna annars för jag har så himla mycket mjölk och då räcker det inte med att låta henne amma utan jag måste även pumpa ur efter att hon har ammat. (när jag matar henne matar jag ALLTID henne genom att amma)
Sen tycker jag att det är bra att kunna pumpa ur för då får även thias möjligheten att mata henne , vilket han är jätteglad över..
Man behöver inte sluta amma bara för att man pumpar ur en flaska då och då, men jag förstod att den är frågan skulle komma upp så nu vet ni hur det ligger till .

Och det där med att man ammar så kort tid, det väljer man ju själv , du kan amma ditt barn så länge du känner för det & jag kommer att amma Lovis så länge hon vill. Även när hon får börja äta burkmat osv .. Det handlar ju inte bara om mat.


sjukt mycket tvätt.

Nu är det snart filmtajm för mig och thias del , Lovis somnade i vagnen igen hon efter att ha käkat lite. Jag som hade hoppats på att hon skulle vara vaken så att hon kan somna inatt ..
Till filmen blir det ju som sagt grönsaker och dip , så thias står och kockar iordning det inne i köket nu medans jag har hängt upp tvätten (det som fick plats). Har fortfarande typ två ikeakassar med blöt tvätt som inte får plats någonstans , det går åt sjukt mycket kläder och handdukar med en bebis i familjen kan jag lova .
Sen att vi har tvättstuga med noll tider är ju en bidragande faktor till att vi har så mycket tvätt också..

En annan sak angående tvätten som vi märkte idag när vi tog ut tvätten ur maskinerna var att både amningsilägg och våtservetter dök upp där bland tvätten , så jäkla fult .

Nu ska jag kolla om 3D brillorna funkar på den här filmen (draktränaren) ,annars får det nog bli nån annan film.

mormor och Lovis.

Hör och häpna , idag kom jag ihåg att knäppa kort på Lovis när mamma min var här . Dock blev det bara två, men det är ju bättre än inget eller vad säger ni?


Mormor matar lovis med bröstmjölk




När mamma hade åkt och vi hade käkat klart , så tog vi en promenad till icamaxi och handlade grönsaker,dip,juice,läsk och lite andra småsaker. Sedan köpte thias även en BjörnBorg nessecär (stavning?) till mig, jättefin ! (tack hjärtat♥)

Nu sitter vi och väntar på att tvätten ska bli klar så vi kan gå ner och hämta den , sen blir det grönsaker och dip framför en bra film. Lovis ska också vara med , vaken helst , så att hon kan sova inatt.

Våran älskade dotter

piggelin-Lovis.

Idag har lovis vart vaken riktigt länge , från klockan 08 i morse tills typ 2. Piggelin-lovis ♥
När mamma hade slutat jobbet så kom hon förbi med mat , sedan så tog hon med Lovis i vagnen och gick en promenad på typ en timme , så då hann jag ta tag i disken här hemma . Men det var riktigt tomt utan min lilla tjej, det blev så tyst och konstigt härhemma.

Nu sover hon för fulla muggar och har gjort det sedan mamma kom tillbaka med henne .
själv sitter jag och t och käkar maten som mamma kom hit med , biffar och potatis .

Efter maten ska vi ner med tvätten i tvättstugan sedan ska vi ta en promenad till icamaxi och handla lite grönsaker och dip.

Godmorgon!

Godmorgon ! Här hemma vaknade vi i tid , nämligen när thias gick upp klockan 05 . Men som tur var så somnade Lovis om en stund efter att hon fått lite mat , annars hade jag nog vart dödens död nu.

Nu ligger hon i vagnen o sprattlar och ska snart få komma och lägga sig på mitt bröst och vila en stund, det är nåt utav det mysigaste som finns !

Idag har vi inga som helst planer , så vi blir nog bara hemma . Grannen skulle kanske komma föri och umgås med oss, men hon vaknar ju inte förns typ tolv så det är ett tag tills dess . Funderar på om jag ska terra henne med lite sms så hon vaknar .

efter ett willysbesök.


efter ett willysbesök är min finaste Lovis helt slut . Nu ligger hon här i vagnen och sover som en stock !

Idag blir hon förresten hela 2 veckor gammal.


bildbomb på G.

Jag vet att det vart dåligt med bilder på sista tiden , men jag har liksom inte haft tid att suttit vid datorn så mycket. Men ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder eftersom att jag fått önskemål om en riktig bildbomb på min älskade Lovis. Synd bara att hon sover hela tiden för då blir det inte så varierande kort ..haha.

Nu ska jag plocka in lite varor vi nyss köpt , sedan ska jag mata min älskade Lovis.

springtur.

Nu har Anton vart förbi och tagit med Svea på en springtur , så nu är det lugnt här hemma.
Jag och Lovis ligger i lillsoffan och kikar runt på datorn lite , fast hon sover som vanligt. När Anton och Svea kommit tillbaka så ska vi invänta mormor och moster min som kommer förbi och hämtar oss.
-nu kom visst anton igen , när man pratar om trollen..

Hungrig bebis, uppdaterar mer senare.

Mobilblogg- godmorgon ! Nu har lovis och j...

Mobilblogg- godmorgon ! Nu har lovis och jag legat o myst hela morgonen, hon har legat på min mage och somnat lite titt som tätt, men nu ska vi börja klä på oss och äta lite, för snart kommer moster min och hälsar på, så kanske vi åker iväg nånstans:) och nu tror jag att thias kompis kommer hit för han vill ta med Svea ut o springa för att slippa springa ensam:)


kalajs.

Idag har vi vart hos min syster och hennes tjej som fyllt år hela dagen, kalajs (kalas) vill säga. Eller vi åkte vell dit runt två och sedan dess har vi vart där , så hela dagen var vell att ta i.
Iallafall så var en liten del av släkten där som inte hade träffat Lovis än , så det var himla mysigt . Lovis sov som vanligt hela tiden och gör det fortfarande, duktiga duktiga tjej.

Nu är vi hemma och väntar besök återigen , thias farmor och farbror med barn skulle komma förbi , sedan skulle även Hanna och Nina kanske komma förbi lite senare..


Godmorgon!

Godmorgon ! idag fick thias ta Lovis under natten, det är ju endå sista natten på en vecka som han kommer kunna vara vaken , för sedan måste ju han sova med tanke på att han ska jobba hela veckan och gå upp klockan 5.

Jag fick sova hela natten , även fast det inte känns , men det var nog välbehövligt. Jag har en hel del sömn att ta igen.

Nu är Lovis vaken iallafall , hon vaknade ungefär vid halv 9. Jag har hunnit med att pumpa ur en hel flaska med mjölk och snart ska jag pumpa ur en till ur andra tutten haha . Intressant samtalsämne va ? men det blir lätt så när det enda man tänker på är bebisbebisbebis.

Nu måste jag nog slänga i mig lite frukost , eller iallafall ett glas juice , jag dör av törst.

min graviditet.

När fick du reda på att du var gravid? - 4 januari 2010

Blev det en chock? - Ja , fastän jag visste det innerst inne så blev jag endå chockad !

Hur gammal var du? - 18 år

Hade du mycket halsbränna? - nej , bara sista veckorna , men som tur var hade jag braiga tabletter mot dom.

Spydde du mycket? - Inte en endaste gång.

Var det någon favoriträtt som ändrades? - jag blev äcklad av all varm mat i början

Hade du mycket foglossning? - nej

Hade du sammandragningar? - ja , speciellt när jag var ute och gick med hunden

Ditt sf mått som störst? - 34 tror jag det var

Hade du mycket vätska i kroppen? - Nej

Har du fått bristningar? - aa, mitt på magen. Men vad gör vell det ?

Trodde du att det var en pojke eller flicka? - Trodde hela tiden att det skulle bli en pojke , men när hon väl föddes kändes det endå som att det var HENNE vi väntat på

Vad hoppades du på? - ett friskt barn!

Hur mycket gick du upp i vikt? - 9 kilo

Hur ser du på graviditeten idag? - Bästa tiden i mitt liv , mådde mycket bättre när jag var gravid än innan!

Hur ville du att din förlossning skulle se ut? - Som den blev , helt underbar och smärtfri.

Gick du över tiden? - Ja, 8 dagar.

Födde du för tidigt? - Nej.

När började din förlossning? - Jag fick första värken på köpis den 18 september.

Hur lång tid tog det? - det gick jättefort. från första krystvärken tog det 1 tim och 8 min

Hur mycket var du öppen när ni kom in? - jag åkte in två gånger , först på söndagkväll då jag var öppen 2cm, sedan på måndagmorgon då jag var öppen 4cm.

Vad tyckte du var jobbigast? - att gå hemma och vänta på att värkarna skulle bli ännuvärre och att inte kunna sova pga smärtan.

Var du rädd för något? - nej , inte vad jag kommer på.

Grät du? - Nej , men jag har aldrig vart så lycklig i hela mitt liv.

Skrek du? - Nej.

Tog du nått smärtstillande? - EDA och lustgas, helt underbart , ångrar inte en sekund.

Blev du sydd? - nej.

Dragen med sugklocka? - nej.

Hur många var inne i förlossningsrummet? - Thias,två barnmorskor och en "student".

Hade du någon nära med dig? - Ja, Thias.

Hur stor var bebisen? - 3746 gram och 52 cm lång

Blev det en pojke eller flicka? - Flicka.

Vad fick hon heta? - Lovis (mellanamn?) Höglund

Hur ser du på förlossningen idag? - helt underbar ! vill att alla mina förlossningar ska bli så underbara !

Var allting värt det? - Lätt !

När kommer nästa barn? - Det vet man aldrig .

pappa matar Lovis.

Äntligen kan pappa också mata Lovis. Snacka om nöjda !
Vi är precis hemkomna från resturangen och Lovis sov hela vistelsen , hon sa inte ett ljud på alla dom timmarna som vi var där , så himla skönt . Men i bilen på väg hem blev hon hungrig så det första thias gjorde när vi kom in var att sätta sig och mata henne med flaskan , så sött.


Nu ska vi iallafall bada tror jag , sen får vi se om vi ska kolla på nån film , har inte riktigt bestämt oss än. Man vill ju ta vara på den här helgen eftersom att thias börjar jobba på måndag . Uch , tiden går så fort :(

älskar min underbara familj !

Grekisk resturang.

Idag så ska vi på grekisk resturang med en massa andra för att fira min systers flickvän som fyllde år igår. Det blir Lovis första besök på en riktig resturang , innan har hon bara vart med in på Burgerking i stockholm , men det borde inte få räknas som en resturang ..

Iallafall så har jag pumpat ur en hel flarra med bröstmjölk och pumpen funkade superbra . Tur att jag har så himlans mycket mjölk i tuttarna så det går fort att pumpa ur . Ska bli så himla mysigt att låta thias mata henne, det har han sett fram imot jättemycket.

Nu måste jag sno ihop nån frisyr , för om 45 minuter ska vi mötas utanför resturangen.

Bröstpump införskaffat.

Nu har vi vart iväg och införskaffat en bröstpump , det fick bli en manuell eftersom att det var den enda som fanns på apoteket . Jag behöver ju verkligen den NU . Dessutom kostade den 500:- så man skulle vell bli ruinerad om man köpte en elektrisk.

Iallafall , har kollat på instruktions-DVDn och nu väntar jag bara på att flaskorna ska kokas klart , sen ska jag prova den. Vi ska ju på resturang ikväll så då känns det skönt att slippa fläka ut brösten för halva gävle . Dessutom känns det bra att även thias kommer kunna mata henne nu ..



en sånhär blev det .
500:- på apoteket

tillfälligt fel?

Har fått flera förfrågningar om jag skulle ha lagt ner bloggen eftersom att den inte fungerar , men det har jag alltså inte gjort utan det är bara något tillfälligt fel som jag har förstått.
Det är flera bloggar som inte fungerar att gå in och läsa och jag har ingen aning om varför ..

Men när ni väl ser detta inlägg så fungerar antagligen bloggen igen . Men jag har alltså inte haft den nerstängd eller liknande.

förbannad.

har vart skitförbannad hela kvällern, vilket har sina anledningar , så jävla besviken.

Iallafall så sitter vi och kikar på Idol nu , känner att jag behöver äta , men är så jävla arg så jag orkar inte ens lägga ner energi på att laga nånting . Får äta godis istället ..

Nu ska jag fortsätta kolla på idol .

Lunch på Ikea.

Turen till Arlanda gick jättebra , dock var jag så trött att jag sov på både dit och hemvägen , det gjorde även Lovis.
När vi kom hem så gick vi bara och la oss , sedan kom min syster och plingade på dörren på morgonen nångång. Så vi gick upp när hon kom så tog jag en lång dusch medans hon mös med Lovis , riktigt skönt .

Sedan åkte vi tillsammans ut till Ikea och käkade lunch , för mig blev det makaroner och köttfärssås. Är så äcklad av all mat nu för tiden , helst skulle jag bara vilja leva på juice , men det skulle ju aldrig funka nu när jag ammar. Lillkotten måste ju få i sig massor med näring ! Så jag åt endå ..

Äcklad är jag på annat än mat också , fyfan.

5 timmars vakentid.

Har inte sovit en blund sedan klockan 22 , lovis bestämde sig för att ha "lite" vakentid såhär på kvällskvisten. Passade inte speciellt bra med tanke på att vi skulle gå upp nu klockan 3. Men nu sover hon iallafall !

Snart kommer thias mamma och hämtar oss , då blir det arlanda tur och retur , sen hem och försöka sova igen .

RSS 2.0