OMG

 jäävlar vilket sexigt klasskort , inte...

hade joggingbrallor med tankte på att ja alltid får stå upp , men inte då . fick sitta :O

Anyway , leker med zeffer just nu ... vi har käka skitgod sallad :) mys . Och snart ska ja hem till min bästa och leka med honom,thomas och sandra , underbara människor :)  Längtar
Imorgon ska jag jobba , estraden . myspys , :)
OCH , sen vill ja bara på peka att ja har väääääärldens bästaste klasskamrater :D
TANO IDA EVERT (; DRÖMLAGET  ! <3

Bf1c , behövs inge annat :')




deprimerad är jag idag om ni ville veta , jävla skit bög helvete vad jag hatar dig :)

FREDRIK min FREDRIK ..

Hjälpmá !


Imorgon är det skolfoto   :O
Undra vad det blir för kläder dåårå (; jag vet jag vet , polotröja och joggingbrallor & palestinasjal, orginellt va?

vem bryr sig ? :)   .. inte jag !

Fredrik , min <3image12

utflykt :O

Gårdagen

Igår var jag i skolan som vanligt , sen åkte jag hem och hämtade en jacka :) sen tog jag motopeden till fredrik så åkte han , jag och Thomas till trödje . Thomas skulle prova Fredriks fiddy , gick bra enda tills han fick punka ... jobbigt ... då fick vi åka hem igen till fredrik :) då skulel vi sätta i nån sladd i nån bil till basen eller nåt , gick ju "skitbra" haha ;) hade allafall riktigt kul .. Fredrik och Thomas är helt sjuka när dom är tsm :O haha .
Sen kollade vi på film sent inpå kvällskvisten , sen tyckte vi att vi ville åka hem ifrån thomas och sandra .. Alla va skittrötta . sen gick jag och fredrik o la oss typ  vid 2 tiden . Stackars :/ blev sjuker inatt och allt , pluttfredrik ;)  Sen i morse gick vi inte upp förns 08.10 och vi började Halv :O så sen brassa jag iväg till skolan och fredrik tog cykeln , fast han vände hem igen på förmiddagen ,stackars :(

Sen idag var vi på "utflykt" med klassen , paddlade kanot och gjorde massa sammarbetsövningar ,inte så värst kul men de har säkert nån nytta det också ! :)  vissa saker var faktiskt riktigt skoj :') Kevin är så sjuk ! gosse ..


Fredrik (;♥

gårdagen

image11

Var fruktansvärt  underbar!

började med att jag vaknade runt 9-10 tiden ,sen åkte jag och marina till köpis för att handla .. blev Blandannat en tröja.
Sen åkte vi åt varsitt håll för att byta om och fixa oss inför kvällen , mina bruds kom till mig på Söder och rökte Vattenpipa innan det var dax att begeé oss på fest , som blev lyckad :)
Åkte ner på stan senare för att träffa favoritfredrik en sväng , men han skulle åka bil så ja o marina gick vidare .
Sen åkte marina och mai hem med typ , 12 bussen nånting eller nåt ....Då blev ja ENSAM :o
Men , jag träffade min kära bror som jag kunde spendera en liten stund med , sen vandrade jag upp på söder till lägenheten och bytte skor . sen ringde Fredrik och sa att ja skulle sova där , jahapp ;) så  vi åkte hem till honom och sovde :) vaknade runt 11 utav att jern ringde fredriks mobil, RAAAWR vad arg jag blev :) Bakis som ett svin också ..
fredrik bara skrattade han,utan att jag fattade ett skit ...Hääämskt mkt myys säger jag bara .
Faktiskt .. sen har ja skruva fast ekrar på en BMX också , hihi , fan vilket sjå !
Sen har vi kollat på Shreck o käkat godis också , för vi är Tjockisar :) sen ringde syster :o Klockan var redan 21.00 :O
hade jag fått gissat så hade den vart runt 14-15.00 tiden ..men men , åkte hem efter Shreck :') Eller , hem och hem .. till syster allafall .. sen käka vi lite tjockis mat , sen åkte ja motorpeden hem till min lya ..

Och nu är det såhär , att vi kanske ska köpa större lägenhet istället för mamma ska tydligen inte bo kvar i kalmar ,  shit, lite smårörigt nu känns det som .Böghora :)  HEJSVEJS :)

Fredrik <3


Häämskt tråkigt


Hemskt tråkig dag , skola fram tills två , vilket kanske är det trökigaste som finns .. sen hem o byta om . sen ner på stan o handlade lite , blev blandannat en dosa snus och en vattenpipa (;
Sen blev girlsen tvugna att åka hem så ja fick begee mig hemåt jag också ... hade skittråkigt fram tills ungefär klockan 9 , när min älskade marina kom hit .! hade verkligen supermysigt .  Är rätt ledssen över att vi går på två helt olika skolor ;/   anyway , vi rökte vattenpipa och mös i flera timmar :D en hel del prat om viktiga saker också , marina kan man iallafall lita på :)
Imorgon blir det nog lite kläd,handling , funderar på om ja inte ska köpa den där tröjan endå , Fox , hemskt Snygg :)
Sen blir det partaj med dom  bästaste på kvälleern och kanske träffa favoriten (:

Man väljer inte sina föräldrar , oturligt nog !
Men .. som tur är så kan man välja sina vänner !

F♥

frågetecken


 har fortfarande inte bestämt hur de blir imorgon , den son lever får se .

tänkte ta en sväng ner på staden med mina bästa , handla lite och kanske beställa biljetter :)
Vill nog hellre köpa kläder känns de som just nu , behöver verkligen det .
Skittrött efter andra dagen i skolan , fajn ... och imorse sov jag över , eller jag vaknade 08.22 och vi böjar Halv . så ja slängde på mig kläder och halvsprang till skolan . uch o fy , känner mig skitsliten ..
Annars så känns de prima :)


Hur vill du ha det igentligen?


Kvällstankar



"Vi måste gå skillda vägar om vi ska mötas igen ,"

.. kanske är det därför vi bråkar så ofta , kanske är det därför vi aldrig ses ?
För att vi vill se hur långt vi orkar ..
Alla som ens känner igen mitt namn , vet att min evigt bästa vän kommer att vara Hanna Cecilia  Ekelund, ingen kan någonsin ta det ifrån mig. Hur mycket vi än bråkar .

det kommer aldrig spela någon roll hur mycket du än hatar mig ,
det kommer aldrig spela någon roll om du säger upp kontakten med mej ,
det kommer aldrig spela någon roll om du snackar illa om mig ,
det kommer aldrig spela någon roll hur mycket vi än bråkar ,
så länge du inte ångrar våra minnen , finns jag för dig , alltid  <3


F.O ♥
Nu ska jag försöka sova lite , hejhopp....

SuuuKer ,


jag är redan Pistoff på skolan , jag hatar den som uppfann skolan :D    ibland .


Grönan , lager 157, ny mobil eller vattenpipa-partaj på lördag ?     Beslutångest.nu

Nu ska jag ta min motorped och kravla mej in till stan och sova i lägenheten , trist .. men närma till skolan imonbitti. skönt . Hoppas älsk ska sova där med mej , annars blir jag ledssen i ögat !

♥fredrik


HEJHOPP

Polispolispotatisgris:)

... men dom var faktiskt riktigt söta tycker jag !


Natten till onsdag så hade jag bajstråkigt , skrev sms till Fredrik som också verkade ha rejält tråkigt ! Han ville hitta på något så då tyckte jag att vi skulle bada . Klockan var vell typ 1 , så jag åkte iväg med full mundering .. typ 3 tröjor och en skitstor handduk i väskan.
Vi skulle iväg till nån sjö som fredrik tyckte var ett bra ställe ,så det var ju bara o styra dit..
Åkte motopeden till fredrik o hämtade honom sen brassade vi iväg mot svartsjön eller vafan de hette :') rätt så skitmörkt ute så när vi åkte ut från rondellen i andersberg mot sjö-hållet så gasade jag på lite ... sen mötte  vi en bil (som inte någon utav oss tänkte på ) .  så vi fortsatte att åka vi , ända tills biljäveln vände om och började förfölja oss . Då såg fredrik att det var en Polisbil ...
" jävlar , nu får jag fetingjävla skitböte... " tänkte jag ..
Så vi blev tvungna att köra in på en liten PausPlats eller vad det heter , då började jag tappa nycklarna o skit , jag är lite smårädd för poliser sådär , speciellt när jag hade trimmad moppe och inte förarbeviset heller..( stulet )
Dom hoppade ut ur bilen och sa typ :
- tjena grabbar .. vart är ni på väg då mitt utinatten ?
-GRABBAR ? tyckte fredrik ...
sen kom dom fram bara o bad mig blåsa och visa kortet , men dom sökte i nån apparat istället eftersom ja inte hade nåt kort .. men det gick ju utmärlt endå det
sen höll dom på o frågade ut oss om hur länge vi hade vart tillsammans och hur vi träffades och om vi var nykära..m.m..
Vi stog bara där som två fån och skrattade vi .. sen när vi berättade att vi skulle åka och bada så bara kollade dom på varandra och skrattade ..
"nykära, nykära..." sa dom
Blev iaf inte nå böter , ja som trodde dom hade sett att vi åkt för fort , TURFRAJSEN :D
Nåväl , vi kom fram tillslut allafall .... MEN , vi hade nog inte tänkt på att det var KOLSVART där . så vi fick ha moppen stående rätt närma vattnet och sätta på HELlyset , men grejen var den att man lärade hålla in knappen HELA tiden och det gick ju inte , så vi lärade komma på en konstruktion !
Konstruktionen blev den att vi först tog min Snusdosa , sen mobilen och tryckte imellan Bromshandtaget och Knappen , och tro det eller ej , men det funkade faktiiskt ..
Fredrik var en badkruka så han stog o hittrade med vattnet till knäna, fast sen var han en Modig Fredrik och badade :) fast sen blev de superkallt så då lärade vi åka hem och Basta och duscha :) DET VAR HEMSKT MYS TYCKER JAG .

Ett riktigt bra avslut på sommaren 2oo7 =)

och ..

Idag har jag börjat skolan , BF1C , inte den bästa klassen men man får vell stå ut , bara 3 år ju , allting är relativt !


F.O   <3

Mitt sommarlov..


Kan man se från tvp perspektiv , mestadels skit rent ut sagt ...

Anledningen till den negativa biten har vart min `familj` , jag har verkligen insett nu hur fruktansvärt lite våran familj betyder för varandra. Det finns ingenting positivt längre , ingen familj alls .
nog för att familjeproblemen vart ett helvete innan sommaren , men nu .. nu är det verkligen skit .
jag önskar så fruktansvärt mycket att jag kunnat hjälpa , hjälpa redan från första början ..
Min bror är den enda i min familj som jag tänker lägga ner energi på i framtiden , han är den enda..

En människa  , som inte bryr sig ett skit .. som bara sticker iväg 55 mil hemmifrån för att slippa alla problem som hon själv ställt till med . den här människan har vart otrogen två jävla gånger , och blivit förlåten två gånger för mycket . den här människan skiter också i sin 14 åriga son som knarkar och begår brott ständigt ! Hon skiter även i sina två döttrar och i sin föredetta Man .
Hon hör aldrig av sig , frågar aldrig hur man mår , kommer aldrig och hälsar på ...
Hon vågar heller inte inseé att hon själv har gjort fel , så hon tar ut det på sina barn ..
Det var mer än tre jävla år sedan allt började , hon står och ser på när hennes son bara faller Utför , hon skiter i att ens försöka hjälpa honom även fast hon innerst inne älskar sin son .

Jag hatar att den här jävla människan är min mamma , ingen i hela världen , ska behöva leva med en mamma som hon .

Jag gör allt för dig min älskade lillebror

fredrik♥


gratulerar

Hipp hipp hurra för Malin , eller nåt sånt ..♥





Min Fredrik ♥


häämskt mysigt :)


igår , eller hur man nu säger ..
iaf låssas vi att det var igår fast det igentligen var i förrgår :) anyway ..  då var jag i garaget med bästaste i typ 4 timmar och pilla med Crossen  , hihi , de är mys ! fast inte lika mys när man får Plåstra om slangen 2 gånger :') Sen blev klockan typ 2 innans vi äntligen lagat hålen!
Kollade på halva simpsons filmen när vi vaknade, vilket var synd att vi bara såg halva för den va rätt bra :)  favorit fick bråttom till trödje med Danne ;) så då vare bara att skynda sig hem och duscha o sen åkte jag och hämtade marina i byn , sen brassade vi hem till Brunnsvik och tog våra kära fiskespön och åkte ut med pappa i båten , trollade i drygt en timme , utan ett enda napp :(  fiskjävlarna var nog inge hungrig idag ..
Sen mös vi lite på gräsmattan på baksidan i solen  innans vi styrde vår kos mot forsbacka igen ;) . nu på kvällskvisten har jag vart hos min kära andramamma , `moster´ med andra ord ... pratade om lite allmänna saker och även flytten och sånt ..
Imorn fyller malin år , spännande .. åker vell dit en stund imon kanske , om hon är hemma..

Men på lördag , dåni .. då blir det jävlarimej sthlm !  äntligen lön , så jävla skönt !

GrönaLund med mina älskade favoriter , Tjohej :D


Du är världsbäst  ♥


Mysdag med C.


image8

Japps , idag har jag haft en mysdag med Cecilia :)
först på morgonen vaknade jag runt 10 med min bästa favorit , sen så åkte jag till köpis och mötte min älskade Idun och emma :) gick en stund på köpis `IKEA` , sen åkte jag och cecilia min bögmoppe från valbo till trödje ...
Där skulle vi kolla när favoriterna åkte cross , men vi såg dom bara en snabbis sen försvann dom in i skogen , haha :)
Men vi hade lika kul endå , vi ville bada igentligen , men vi hade inga handdukar så vi satte oss o mös på min pallestina sjal istället , det var riktigt mysigt :)
efter nån timme så åkte vi hem till Cissi i åbyggeby , där värmde vi lite tacos :) sen fick hon JÄTTE brottom till att se på hockey på läkerol . men jag hade ingen lust att åka dit så ja åkte hem istället :) Och nu sitter jag här och ångrar att ja inte följde med för jag har supertråkigt ... alla verkar så upptagna idag , haha :) eller så är det jag som är tråkig ..  anyway ....
Inte en blekaste vad jag ska göra varken idag eller imorgon ,eller nästa dag , eller nästa dag ....
Men på torsdag börjar Bögskolan igen , fyfan vad tråkigt ... känner verkligen inte för att gå barn och fritid  :( endå valde jag det i förstahandsval ... dumjävel jag är ..   det kanske löser sig endå , hoppas ...

Jag drömmer om en familj , en familj att älska ...



Du är underbar , och det vet jag att du vet att jag tycker ...älskling ♥

värdelöst


kan verkligen inte sova , det är verkligen för mycket tankar  i mitt huvud... endå skriver man här lite då och då för att förhoppningsvis slippa allt tänkande på kvällarna , men nej tack , den här gången hjälpte det inte hur mycket jag än skrev... det kanske är så det är , att man lurar hjärnan att man har " skrivit av sig " ?fast igentligen är bloggen bara en tredjedels kopia av det man igentligen funderar över ..
Ibland försöker jag drömma , om hur det "skulle" kunna vara , men drömma , är det igentligen så bra?
drömmar för mig , är att man hela tiden vill se allting ifrån ett bättre perspektiv , istället för att acceptera hur det " igentligen " är . drömmer man för mycket , så borde det vara ett tecken på att man inte har hjärta nog att acceptera verkligheten som den är ..
man kan faktiskt inte leva på drömmar , drömmar finns bara korta stunder  , men ibland känns det som om man skulle vilja stoppa tiden , just när man är i sitt drömmande . stanna där , och aldrig mer komma tillbaka till verkligheten...
kanske är drömmen ett sätt att önska , till sitt nästa liv menar ja ...
Varje kväll försöker jag få mig själv att säga , :
"allt ska bli bra , det löser sig .."

Jag sitter fast i mitt drömmande , jag vill inte acceptera verkligheten , jag vill verkligen inte!
Ta mig till drömmarnas land .......


din kärlek ,är min dröm         ♥image6

NeW shOes ,yO (;

image5

thihi. igår mötte jag Hannii bananii på staden , vi gick runt där en stund , sen kom hannii på att hon lärdade köpa en SKITSNYGG adidaströja , så vi gick och köpte den på en Hemlig  affär, den va HEMSKT vacker .:) Sen kom jag på att jag velade ha en tröja från seafun ,så vi gick dit och kikade lite...men de fanns ingen som jag föll för ...så på vägen ut från seafun så såg jag doooom ,dom vackra skorna , thihih....brunarutiga dc-skor..(: ME LIKE !
 så jag la undan dom tills senare , så ja kunde bestämma mig.. :) men sen åkte jag tillbaka med sötfredrik och köpte dom :)hihi .. Sen har de vell inte hänt så mycket sen igår ... har vell bara sett på film och så :)  Imorgon hoppas jag på riktigt sommarväder så man kan åka o bada någonstans ,, eller kanske åka ut med båten en sväng , tvätta lär jag iaf göra :O UCH vad jobbigt allt ska vara ... ;)

Vet fortfarande inte vart jag kommer bo härdanefter, nu tänker säkert alla : "ööhm? det är vell en självklarhet att veta vart man ska bo nästa vecka? "
Men NEJ förstår ni , Min familj är ingen familj...och mina "föräldrar " kommer aldrig vara som mina föräldrar !

Ibland önskar jag ,att jag ska kunna säga till mina egna föräldrar att verkligen man älskar dom ,  jag vill kunna vakna varje morgon och  veta att det finns 2 underbara föräldrar som verkligen bryr sig om mig, som verkligen ställer upp när man mår som sämst... jag önskar verkligen att jag hade 2 föräldrar som verkligen älskar oss, istället för att ständigt Svika ...jag önskar att dom fanns här ,
bara fanns här , för att lyssna !       

.. jag har verkligen sett allt gå utför , kommer det verkligen ordna sig igen?
Du tar ut din ilska och allt hat mot mamma och pappa , på digsjälv ! 
jag vill inte se dig såhär pontus , det går inte en enda dag, utan att jag undrar vart du är och vad du gör!
Du är den enda som verkligen känner samma sak som jag  , endå känns det som om du är så fruktansvärt långt bort ifrån mig . 
jag vill leva din värld , med dig ...ingen annan stans ! 
För dig , gör jag VAD SOM HELST !         Jag älskar dig Pontus Höglund ♥                                    

Rörberg

image4
Idag har jag haft världens mysigaste dag :) Rörberg o kikat cross , kanske hur underbart som helst !

Just nu sitter ja o snackar med världens finaste Hannii i telfonen , hon pratar så ja näst intill får skavsår i öronen ! Men hon är kul endå , man skrattar alltid när man pratar med henne .. hon har alltid nån skön kommentar att komma med ... som nu . hon är värsta rastlös så hon sitter o snackar om allt hon brukar äta och att hon är hungrig och att hon vill ha gurka och att hon vill ha MAX och att hon vill att ja ska hämta henne och om snoppar och om ...aa ni hör själva ... DAGENS mening :

" muäääääääää, frida det är din hjärna som talar ... " ( viskar )

 det kanske inte lät så roligt för er som läser men jag tycker det lät skitkul och jag älskar min Hanna för hon är bäst .


Imorgon ska jag lekas med  Hanna , det ska bli superduperkul  ! jag vet att
ni är avundsjuka men det är sånt man får leva med , jag ger bara igen :) för hanna och jag , vii är bästa vänner :)

jag har haft världens underbaraste dag :)♥

Jävla horungar


Igår Kom marina till mig och hjälpte mig med att plocka ner sängen , snällisen min ... sen tog vi marres moppe till köpis .. gick in där en stund , sen när vi kom ut ser vi två svartingar sticka iväg fort somfan ..
" jaha , vad hade dom så bråttom för då ? "
Sen startade marina moppen och vi skulle åka iväg , så Svänger styre men inte hjulet ...
" marina vad håller du på med ? "
" men vadå? jag gör ingenting , ja försökte bara svänga "
Då hade dom där jävlarna vridit sönder styret och försökt sno marinas moppe .... vi låste moppen o gick skitfort till Mcdonalds. .. OCH TROR NI INTE ATT DOM JÄVLARNA SITTER DÄR INNE , och skryter om Mopeder !!
vi fick damp och började snacka skithögt om att det var några jävla idioter som förstört våran moppe !
Dom stack fortsom fan när vi kom ...
Sen ringde marina till sin pappa , som fort åkte till köpis !
Efter typ några minuter ringde han upp igen och frågade :
" HUR SÅG DOM JÄVLARNA UT ? "
" 2 utlänningar på en svartorange moppe , sa marina "
marres pappa slängde på luren ...
sen såg vi dom där två , springa som JUDAR utanför mcdonalds .. då hade marinas pappa sett dom vid marres moppe IGEN ! alltså , så fort vi hade gått in på mcdonalds så åkte dom TILLBAKA till moppen för att försöka sno den ! Jävla idioter ..
SÅ marinas pappa hade Jagat dom med bilen i fullfart , och då hade dom kastat deras moppe i skogen och sagt :
"hur fan kör du idiot ? "  sen sprang dom som fan in i skogen ..
sen ringde han polisen så dom kom dit efter typ 1 timme , skitsegt !
men innan poliserna kom , så kom massa svartingar ...
" oj jävlar , nu kommer hela Svartinggänget ... "    vi trodde typ dom skulle dra upp kniv o hela skiten ..
" VAFAN , har ni snott våran moppe ? "  sa dom
" ööh nej , dom sprang o gämde sig i skogen "  sa vi
"vet ni vilka det var ? " sa dom
" aaa vi vet namnet på EN uttav dom  " sa marinas pappa .. 
" AAA det är en jävla AMAR från sandviken " sa jag
då kollade dom på varandra occh typ sneglade på en annan utav dom som gick iväg fort som fan ... vi fattade ingenting . sen sa den ena :
" DU , DET DÄR VAR AMARS PAPPA !!!!!!!!!!!! " 

Jävla otur , tänkte jag ....              ;)

Sen kom polisen , ställde massa frågor o skit ... Då kom också Amars Pappa och Mamma i en Mercedes ( eller hur det stavas ) . Dom blev typ Flytokiga och stog o skällde på poliserna o skit .. Helt jävla Sjuk !

och marinas pappa ba

" ja , inte för att jag är rasssisst men det är FAN så att man blir det nu !!!!! fyfan   "
och marre o ja höll på o dö vi ... vilken jävla Tragedi ..
PLUS att marres tröj-arm stack ut ur deras Duff ... dom hade snott marinas TRÖJA som låg på Moppen , för vi skulle ju bara in en snabbis !  
vilka jävla AP-hjärnor ...  sen så sa jag till den svarta (som på stog att det var hans moppe ) 
" aaa , men vi vill nog ha marinas tröja som ligger däri innan vi åker ... "
"aha ? men jag har ingen nyckel ? "
"men vafan , är de inte din moppe eller ? " sa jag
" ööö jo ? men jag glömde Nycklarna i när den blev stulen ........ "

vi kunde fan knappt hålla oss för skratt ....
tröjan fick ligga kvar , sen åkte vi ..

Jag säger som Tomas , (marinas pappa )

" Jag är inte rassist , men det är FAN så att man blir det nu .. fy fan ! "

Och .... AMAR ska nog passa sig jävligt noga nu ! haha :')  MOPPETJUVEN


tack och hej jag älskar min bror ! ♥


Äntligen

jag hatar verkligen Cfesten , skönt att det är över !

Jag har insett nu , jag var INGENTING för dej , jag betydde ingenting alls för dej ! är så jävla less på dig så de är äckligt åt dét ! Hur kan du?

förrutom allt skit igår , så finns det vissa som verkligen FINNS här för mig , somliga som inte bara duger till ibland .. HANNA EKELUND är ett gott exempel på en sådan människa . du läser mig som en bok , du behöver inte se mina tårar ,du vet precis när jag inte längre vill....  Men , vi klarar det här tillsammans älskade vän , DU ÄR ALLT <3

Idag ska jag sätta i mitt kära löshår , sedan ska jag och marina plocka ihop min loftsäng som ska säljas , seeen , sen ska vi ha väääärldens myskväll ! TACK OCH HEJ



Och jag vet hur underbar stavas (; ♥

cfesten, blä..



Igår var det inte meningen att ja skulle in på cfesten , men så blev det endå ..
Gick med andrreas och oskar , riktigt trevligt var det ...  fast jag gillar endå inte cfesten :(


Idag blir de nog inte cfesten , iaf inte vad jag vet just nu ... ska istället in till syster och färga håret och kanske åka o köpa hårförlängning , vi får se hur det blir .

och snart börjar skolan också , fan va tiden går fort :o jag tyckte jag hade skolavslutning nyss ... Hoppas man hittar nån duglig lägenhet snart iaf , så den saken är ur världen iaf .. 

jag älskar dig Lillebror (; du är den bästa <3


+ikanten för dig hjärtat ♥



när kommer "sen" ?


Jag har funderat rätt länge på det här... man säger rätt ofta att " det blir bra SEN " , när beräknar man att SEN ska vara ? är det när det plötsligt händer något roligt och man glömmer allt förjävliga för ett ögonblick? Är det det som kallas SEN ?
jag blir yr av att tänka på SEN . för jag har nästan gett upp hoppet på att om jag någongång kommer få uppleva de där  " sen " nångång ...

Förövrigt så har jag blivit av med min mobil också , men det var vell min jävla turlott det också .. som allt annat !
Nytt nummer har ja också , och en grymt jävla ful nokia ...MEN , nästa månad blir det en ny !

Cfesten kan  ta sig i arslet , jag hatar det !


Min bror ,  mitt allt ...

image2


Kämpar för dig

image1
Allltid ska jag kämpa för dej , det är bara dig jag behöver älskade bror ... ingenting annat spelar någon roll längre , Jag tänker göra allt för att det ska bli bra igen , jag tänker göra allt för dej ! Du ska inte behöva göra sånt här för att våran familj är idioter . Du ska inte behöva må dåligt för att få den uppmärksamhet  och kärlek du behöver.
Kärlek från sina föräldrar tar alla som en självklarhet , men vi är inte som alla andra pontus ..vi måste försöka inse det . Jag finns alltid för dej , jag ska aldrig såra dig för du är den finaste människan jag vet . INNERSTINNE . och det vet alla som känner dig ! Jag älskar dig PontusHöglund, du är min HELA och ENDA familj ! <3

Vill jag ens fortsätta längre ?


Hanna Ekelund ,  du läser mig som en bok ... du förstår vad det handlar om .. vi tar oss igenom det här med varandras hjälp .


Idag är en värdelös dag !


Klarar man längre än såhär?


Idag har jag kommit på att det inte behöver hända så mycket mer förns man ska bryta ihop ,  men jag kämpar vidare för dig älskade älskade lillebror . Jag gör allt för dig ! även om du aldrig kommer leva upp till min önskning ..

Idag har jag haft en mysdag , för jobbarvännen smsade kl 10 och sa att jag slapp jobba pga lite kunder , skönt tänkte jag , och drog på mig täcket igen och slumrade in ... hann inte riktigt somna om så jag gick upp istället .  fick ett samtal från älsklingsCissi , hon kom hit sen med sin moppe:) sen åkte vi in till staden och skulle sola lite i Boulongen . men vi åkte på AmerikanskFotbolls-match istället , det va rätt trevligt fast de va så mycket myggor så vi åkre till åbyggeby istället, skitmysigt ställe hon bor på alltså :) aviis faktiskt ..  Ikväll blir det förmodligen lugnt .. hade velat festa men alla mina "kompisar " ,är ju så "KUL" ..... nooot !   får se hur det blir igentligen !  Ska iaf försöka få tag på en ny lägenhet snart .1a i stan nånstans blir det . . 

Kämpa? orkar man längre än såhär ?


RSS 2.0