kära blogg.

dagen på jobbet idag gick fort , oväntat fort .. kanske berodde på att jag var så van med att jobba 7timmarspass istället för som idag , 5 timmar ..
-Imorgon är det samma tid igen som gäller , 17-22 , skönt !

När jag kom hem från jobbet hade thias köpt hem chips och dip som vi satte oss framför teven och åt , dock kollade vi inte på teven utan vi spelade chicago istället , ni vet de där kortspelet ..Poker typ ?
Jag har aldrig vart särskilt bra på kortspel , men jag brukar oftast vinna på tur , dock inte ikväll , thias vann hela tiden . Skitunge.
Efter vi spelat klart kom jag på att ; Oj juste , vi har en massa tvätt . Ja 3 Ikeakassar fulla med tvätt ! Vi måste tvätta Thias!
Vi tog med tvättstugenyckeln ner och ut i andra huset för att se om det fanns några lediga tvätttider , det fanns det , på måndagmorgon klockan 7-10.30 , det passar ju utmärkt då jag är ledig och allt . Vi tog det passet och gick sedan till brevlådorna som finns längst ner ivårat trapphus , vi hade fått post , massa post . Dock bara tråkig post , reklam och räkningar ,men iallafall ...
När vi kom innanför dörren så märker vi hur lurig Svea (våran valp) ser ut , hon liksom ligger på rygg på sin bädd och bara väntar på att få skäll . Hon hade käkat upp ALL dipp som vi hade på vardagsrumsbordet och även druckit upp Thias glas med Cocacola . Hon hade festat loss .....
Hon fick givetvis skäll och hon la sig och skämdes på sin bädd en stund , men sedan kunde man ju nästan inte låta bli att skratta . Tänk er , hon måste ha stått på vardagsrumsbordet och sörplat i sig drickan ur glaset , haha .

Söta älskling !



Nu ska vi strax krypa ner i sängen och kika på en film och mysa innan vi somnar.
Imorgon är det jobb igen , sedan efter jobbet ska jag besvara alla frågorna jag fått i " frågafrida " .
Fortsätt ställa frågor så jag får någonting att klura på .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0