jag saknar dig .

Det gör ont att veta att jag minst kommer att få vänta ytterligare en vecka tills jag får träffad dig ..
Även fast jag tror och framförallt hoppas att du har det bättre där du är nu , så känns det endå så himla fel. Du som är så himla liten och mesig , vad gör du där egentligen ? Du ska ju sitta hemma hos pappa framför teven och kolla på bolibompa och dricka oboy ..

Jag saknar dig fina lillebror , snart ses vi igen. ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Frida!

Ibland läser jag din blogg. Jag brukar läsa mina barns bloggar, ett par kompisars, och din. Att jag läser den tror jag beror på att jag har känt dig sedan du var liten och att du har varit mycket med oss under dina uppväxtår och ännu mer har Hanna varit hos dig. Det har gjort att jag bryr mig om hur du mår och hur det går för dig.

Det jag vill säga är att jag är glad att du har hittat en pojkvän och att ni verkar så lyckliga, det är otroligt betydelsefullt. Det måste också kännas skönt att ni bor ihop och att ni har varandra.

Det som är mindre tråkigt är att Pontus är på behandlingshem. Lilla söta Pontus. Jag kommer ihåg när han (samma natt som prinsessan Diana dog) kröp ned mellan mig och Ralf i sängen och låg och mös där en hel förmiddag i vår pluttestuga. På nyheterna gick olyckan i repris om och om igen och Pontus låg där och hade det urmysigt mellan två lite lätt bakis medelålders. Det var morgonen efter att vi hade varit på kräftskiva hos er och tappat skorna i skogen mellan våra hus ehheheheh. Då var inte ni så gamla.

Du måste hälsa Pontus från mig. Säg att jag tänker på honom och att jag hoppas att allt ordnar sig. Hälsa också till mamma, pappa och Malin.

Din jul blev inte så kul med tanke på din morfar men jag hoppas ändå att du får det bra och att nyårsafton som du ser fram emot blir super.



God Jul

önskar

Din gamla stug-granne Lotta



Kom gärna och fika någon dag :)

2009-12-20 @ 18:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0