Kära blogg.

det tar sig , tror jag
jag tror och hoppas verkligen att min magsjuka ger sig snart..
Har kunnat ätit två rostmackor idag , som om det vore något att skryta med , men det kändes stort för mig att få i mig det utan att inte kunna resa mig upp utav illamående.
Faktiskt kändes det bra precis när man åt , men efteråt kändes det inte fullt så bra .. men endå inte lika dåligt som det gjorde tidigare idag .

sa ifrån även på söndagens jobb (imorn) , med anledning av att jag jag spytt och verkligen inte kunnat rest mig upp utan att må illa , jag vet vad man tycker om ifrånsägelse på sådana ställen där det är svårt att skaffa ny personal , men tyvärr bestämmer man inte när man ska vara sjuk och inte ..
Ibland måste man säga ifrån , och jag hatar det verkligen , skulle behöva jobba mer än allt just nu.
Men som sagt ; Man kan inte jobba när man är magsjuk ..
Skillnad om man hade haft lite feber och vart snorig , fine , då hade jag kunnat åkt dit och verklige satt mig in i det jag skulle göra , men att servera hungriga gäster efterlängtad mat snabbt och smärtfritt med en magsjuka på menyn tycker inte jag är särskilt bra .
Jag skulle inte vilja äta maten ifall det vore en magsjuk som serverar .
Jag tycker verkligen att det är (rent ut sagt !) skitjobbigt att säga ifrån sånna här gånger, när man inte får så många jobbtillfällen. Ibland undrar jag varför jag alltid ska bli sjuk när det är saker inplanerat , jag är liksom ledig i snitt 25/30 dagar i månaden , men dom där ynka 5 dagarna ska jag lyckas bli SJUK . Fy för det !
Känns som att folk ens inte tror en när man ringer och säger att man är sjuk , och det förstår jag , med tanke på att det säkerligen finns miljontals människor som ringer och klagar på olika typer av sjukdommar och framförallt  " magsjuka" brukar vara en utav dom populäraste..
Men men , jag kan inte mer än att vara ärlig & försöka återhämta mig nu innan thailand, Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk innan onsdagkväll då det är jobb igen , och framför allt att jag blir frisk innan FREDAG DEN 13 onde .. Då är det thailand som gäller ..


Hoppas ni hänger med i min blogg från och med Fredag , för då blir det nog massa spännande kort från det underbara landet thailand .
Stativ och Systemkamera kommer att följa med på våran resa , då vi kommer att kunna knäppa mycket fina miljö-foton och foton på båda oss tillsammans .

Puss

Kommentarer
Postat av: Theresia

Det gick ändå rätt bra igår, jag tog ditt pass så det var ingen fara! :)Dom verkade inte sura heller =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0