Kära blogg.

hej .
igår var vi ju som ni kanske vet på bio (änglar och demoner), den var faktiskt helt okej men eftersom jag inte sett den förra filmen så har jag ingenting att jämföra med , men jag funderar på att kika på den nu idag så jag kan få avgöra vilken som är bäst vilket thias redan har gjort ..
De är vell ingen film jag direkt rekomenderar sådär med topbetyg , men gillar man lite äventyrsaction som jag oftast gör så är den iallafall helt sevärd.

thias är påväg hem från skolan och jag ska värma på gårdagens gratäng , orkar inte göra nån ny mat när det finns rester från en sån god mat som igår .så de tänkte jag vell göra nu plus att jag tänkte se klart ;
Wallander-Hämden (den nyaste wallander som gått på bio).
Den verkar SKITbra det lilla som jag sett , men då är jag verkligen en Wallander&Beck-älskare , jag har sett ALLA wallanderfilmer och ALLA beckfilmer , både nya och jätte jätte gamla . Så jag hade inte förväntat mig att jag skulle tycka den här wallander var dålig . hihi

Nu vill jag bara ha;

25Maj, - LÖN
30Maj Grönalund
3-6Juni-swedenrock festival

det finns så himla mycket jag längtar till , typ som Thailand i mars och bulgarien nu i augusti , men så långt orkar jag inte längta just nu ! =D vill ju hinna uppleva sommaren med alla äventyr först !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0