Simon & Thomas.

sådär ,då har man tryckt i sig en liten bit kladdkaka efter den underbart goda maten som jag blev tvungen att kasta för ja mådde så illa . Vet dock inte varför ...

Iallafall så gick T ner på staden för att göra sin kompis sällskap till bussen. Medans så stannade jag hemma eftersom att det från början var tänkt att Ronja skulle komma förbi och umgås med mig medans hennes pojkvän åkte till hemlingby , men nu blev det imorgon istället :)

Så imorgon ska jag umgås med henne iallafall , hon tyckte att jag kunde bjuda hem henne på Te så det ska jag vell försöka ordna . Tur för mig att jag hade Te hemma , annars kanske man hade fått en rak höger i plytet ! Ops..

Nu sitter jag och kikar på Simon och Thomas och efter det blir det mamma till en mördare . Sen måste jag försöka röja undan lite också tills besöket imorgon , vill ju inte att det ska se ut som ett bombnedslag när man får finbesök .
Synd att det inte går att göra det så fint när golven ser förjävliga ut .............

Jaja , Puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

Haha, slåss gör jag faktiskt oftast bara i ringen. Inte med mina vänner! Och jag är verkligen inte kräsen, är det stökigt så är det, vissa gillar att ha det så:D

2009-11-24 @ 09:18:35
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0