facebook.

Har kikat klart på "plastikkirurgerna" & just nu sitter jag på Facebook och lägger upp lite bilder från Thailandsresan som så många har tjatat om .
Jag har aldrig vart sådär riktigt förtjust i just facebook . I början berodde det nog mestadels på att det var så konstigt "upplägg" på det hela , rätt krångligt ..
Sedan avtog det där "krångliga" och jag såg plötsligt den bra-a sidan med just facebook.
-alla har ju fasen facebook...

Nåväl , jag sitter iallafall och lägger upp bilder nu men det går inte särskilt fort eftersom att bilderna är riktigt stora och jag (lat som jag är) orkade inte förminska dom.
Nej, det får helt enkelt ta den tid det tar .



Förövrigt så kan jag vell säga att jag är rätt så rastlös. Sitter fortfarande i soffan inlindad i mitt mysiga täcke med datorn i knäet. Det måste det bli ändring på för här kan jag ju inte sitta hela dagen..
Jag skulle behöva sola , men jag känner mig inte så frestad att gå dit helt själv så därför blir det nog inte av . Möjligvis när T kommer hem , han har ju faktiskt tjatat en del om att just sola.

Puss

Kommentarer
Postat av: roxy

aha, fan va nice! bokade ni genom resia också eller?

haha jadu, vi kom på typ igår att vi villa åka någonstans så vi har ingen aning. men eftersom ingen av oss är speciellt rika så lär det väl inte bli en alltför lång/exklusiv resa ;p vad gick er thailand resa på?

2009-10-07 @ 12:40:26
URL: http://roxyfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0