Godnatt.

Todelo på er ! kom nyss hem från syster min , vi har vart där enda sedan thias kom hem , dvs 20:30 ungefär. På ditvägen åkte vi först och tankade , sen köpte hårfärg, donken och snus till systeryster . Jag själv käkade också , det blev ett happymeal , hade bara ätit två mackor på hela dagen , bra där.
Iallafall , när vi kom dit så började vi med att käka , sen slingade jag min systers hår blondt , sen åkte vi hem. Det var i princip det vi hann med .. Så nu sitter jag ivrigt och väntar på ett mms från syster min som aldrig tycks komma. Jag kommer nog få vänta tills imorgon om jag känner henne rätt =D

Imorgon förmiddag ska vi åka ut till morbror min , så vi går vell upp i skaplig tid så vi hinner med , Dvs 9 (?) kanske. Får se hur vi gör om vi åker hem igen imornkväll eller om vi sover över , det beror lite på hur sena vi blir och hur trött man är.. Annars är vi hemma igen på lördag .

Nu ska jag nog kila in på toaletten och borsta tänderna och göra mig klar för att sova , är helt utpumpad i kroppen och skallen -slut som artist helt enkelt.

Puss och godnatt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0