Köksbord+4stolar.

Igår när T kom hem från jobbet hade han en glänsande nyhet med sig , hans pappa hade nämligen sett ett jättefint och billigt köksbord i ett anonsblad .
Vi hade ju länge letat efter ett litet och snyggt köksbord så vi nappade på tipset fort som satan och satte oss vid datorn för att kolla hur det såg ut & visst var det fint , riktigt fint .

Vi skulle ju endå åka och köpa en massa bildelar så vi passade på att ta allting på engång , dvs köksbordet .
T duschade och jag gjorde mig redo för att åka . Vi åkte först till Jysk uppe på brynäs, där började hela historien.
Vi gick fram till kassan efter att ha kollat på visningsexemplaren av både vitt (1700:-) och svart (1900:-). Vi bestämde oss för att lägga till 200:- och få ett svart istället , dels pga att det var snyggare , sen att det bli mindre lortigt med tanke på att lillkotten också ska sitta och drälla där .. Så vi ville ha svart.

Vi kom fram till kassan och sa att vi ville köpa det svarta . Efter en stund när hon i kassan hade kollat igenom datorn efter lagerstatus så kom hon på att "nej , det finns tyvärr bara bordet kvar" . Jahapp tänkte vi och bestämde oss snabbt för att det vita faktiskt också var rätt snyggt , så vi skulle kunna köpa det ..
- "nej tyvärr , det vita är också slut . Vill ni att jag kollar i valbo ?"
- " ja , mer än gärna , men kolla efter svart då isåfall då .."
Efter ett samtal bort till valbo så fick vi veta att där var det svarta också slut , eller vi kunde få köpa visningsexemplaret om vi ville men det ville vi inte så vi frågade efter ett vitt istället .
- " ja , vitt har dom hemma , så det är bara att åka dit ! "

YES , tänkte vi och fortsatte våran färd. Först till mekonomen där vi skulle köpa lite saker till bilen , men då var han som jobbade där så jäkla otrevlig och stroppig så vi sket i det . Sen åkte vi vidare till Biltema och skulle köpa ytterligare lite saker där . Men då fanns det ingen personal att fråga och vi hittade inte sakerna vi skulle ha, så vi sket i det också och åkte vidare mot Jysk i valbo för att köpa bordet .

Väl framme i kassan så berättade vi hela storyn om att vi hade vart i gävle och letat men att det inte fanns där osv osv. Vi betalade för ett vitt bord (1700:-) och åkte runt på varuutlämningen för att hämta vårat fina bord.
Väl där utanför så öppnar en tjej/tant porten och frågar efter kvittot , vi ger henne kvittot och väntar medans hon springer och hämtar bordet . Men hon vänder efter en stund ..
-"Det måste ha blivit nå fel för vi har inge vita stolar hemma, går det bra om ni väntar en vecka så ringer vi er då?"
-"Nej , då vill vi ha pengarna tillbaka!" sa thias
-" Ok , men går det inte bra med ett svart bord+stolar då?"
Då blev man ju liiite irriterad , dom hade ju inte svart? Men det var ju bara att tacka och ta imot för det var ju ett svart vi ville ha från början och nu när vi fick det till samma pris som det vita så var ju det ASBRA.

Så , det blev ett svart tillslut och jäklar vad nöjda vi är .



Det är dock inte färdigt i dendär hörnan än . Vi ska sätta upp hyllan (som står där i hörnet) på den blommiga väggen ovanför bordet . Sen ska det även dit nån lampa och så , men såhär ser det ut än så länge iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0