skapligt less.

Det blev inte så mycket köpt för varken min eller Vennas del idag på köpis . Det enda jag köpte var ett par leggings på Rean och kastruller på Ikea . Men det är vell som vanligt det , man hittar ju aldrig nånting.

Kollade även lite på vilka blöjor vi ska köpa hem och så , det finns ju så mycket olika att välja bland ..

Det blir förresten ingen sommarkväll för våran del , det är ju endå slut nu typ . Sen var det ju bara skitartister som skulle dit också , så då är det mysigare att sitta hemma och kanske umgås med grannarna . Vi skulle visst gå över dit om en stund . Värsta mys !

TROR NI JAG ÄR LITE ARG FÖRRESTEN ? När vi kom hem och hade ätit mat så skulle jag ta en glass från frysen , så har frysdörrn vart öppen så alla isglassar och ALLTING i frysen va helt förstört , kul liv.
Men som tur var så var inte maten helt förstörd , utan vi kommer kunna äta det som tur var . Annars jäklar hade jag blitt less ... Men det värsta var nog mina isglassar , fan . Nu får jag äta oproportionerliga glassar med glasspinnen mitt i glassen haha.



Nej , nu ska jag äta lite kakor . Todelo.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hejsan!



Kom in på din blogg och följt att läsa den då du är gravid



Såg att du skrev om blöjor idag, då jag har 3 barn har jag hunnit prova lite olika och de blöjor som vi enbart använder är libero, de är de bästa blöjorna, sitter bra oavsett vilken storlek du har och är bra mot barnens hud, innehåller ingen lotion som de gör i pampers blöjor



Lycka till när bebisen kommer



Kram Anna

2010-07-28 @ 20:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0