Juni månad och lite mer därtill.

Kul att man trodde att det skulle bli minst lika varmt ute idag som igår , så blåser det jättekallt och inte en solgnutta visas på himlem . Orättvist tycker jag !
Hade iallafall ställt klockan idag , men när jag gick upp och kollade ut så vände jag raskt och somnade om på direkten. Det var helt grått ute och grenarna i träden blåste oavbrutet.

nu sitter jag dock med balkongdörren öppen och inväntar värmen som fanns här igår så jag kan gå ut och sola nångång, fast man ska inte ta för givet att den kommer som det ser ut just nu.

När thias kommer hem idag så måste vi nog börja packa o så , det kommer ju hända mycket nu dom kommande veckorna , vilket ska bli himla kul , men också väldigt jobbigt och stressigt. Lägenheten kommer ju att vara uthyrd så vi måste se till att ha grejer för 3 VECKOR med oss på lördag när vi åker , eftersom att vi har lånat en lägenhet veckan efter vi kommer hem och kanske en vecka därpå också .
Sen är det ju tänkt att vi ska flytta första juli också , så helst skulle man ju vela plocka ner allting i flyttkartonger , men det kommer jag aldrig orka så det får nog bli att vi flyttar in lite senare isåfall så vi kan packa i lugn och ro utan att det ska flänga massa okänt folk här hemma i lägenheten medans vi packar. Dom har ju trots allt betalat för att få hyra lägenheten..
Nog om det , det ska iallafall bli jättespännande att se vart vi hamnar tillslut . Jag kommer ju inte ha tillgång till dator på swedenrock , men jag kanske uppdaterar bloggen lite då och då från mobilen så ni vet vad som händer och sker.
När vi kommer hem igen kommer jag ha tillgång till dator så då blir det som "vanligt" igen.

Nu ska jag iallafall gå ut och känna om det är varmt , jag tycker jag ser solen titta fram ..
Todelo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0