snabbtvätt.

Slängde in en maskin tvätt för en stund sedan så att man slipper boka tvättstuga det första man gör när man kommer tillbaka till mammas lägenhet imorgonkväll . Blev dock bara lite underkläder och sånt , men det är ju endå skönt att ha allt tvättat ..

Imorn ska vi ju som sagt sova i mammas lägenhet igen , det är ett jävla flängande men det får vi helt enkelt stå ut med. Vi vet ju att det bara gäller fram tills första juli , sen kommer vi att bo i våran gemensamma lägenhet även om vi inte kommer att vara klara precis första dagen vi får nyckeln. Planen är att börja montera sängen så att vi kan sova där , sen får vi fixa resten allt eftersom ..
Jag ser verkligen fram imot att tapetsera och allt vad vi ska göra , även om jag kommer att vara klumpig och förmodligen helt slut. Det är så skönt att äntligen veta att vi snart kommer att ha vårat eget !

Nu är tvätten klar så nu ska jag hänga upp den på balkongen :)

Kommentarer
Postat av: Agneta

Va roligt för er att ni fick lägenheten! :)

Hoppas ni också har fint väder där hemma i Gävle. I skåne blåser det som vanligt ;b fast idag är det faktiskt toppen väder, så man ska väl inte klaga :)

Sköt om dig frida!

2010-06-16 @ 13:15:44
URL: http://zedmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0