Godmorgon.

Godmorgon ! vaknade runt nio även idag ..
Gick upp och bredde mig en hårdmacka med smör o kaviar o satte mig i soffan och där sitter jag ännu. Kollar på barnkanalen för fulla muggar , just nu är det byggare bob som visas.

T är och jobbar och det kommer han förmodligen att göra ett bra tag framöver , riktigt tråkigt att vara utan honom men det behövs pengar nu till barnvagn osv . Han är så söt min älskade T . Dom andra på jobbet hade berättat allt dom skulle göra för pengarna dom skulle få i lön , så frågade dom thias . Då berättade han att
-"jag ska köpa en barnvagn jag :)" Hur gullig får man vara !?

Vi ska förstås göra nånting roligt också . Vi pratar om att åka på en kryssning tillsammans bara han och jag , bara för att komma bort och mysa lite tillsammans . Även köpa en massa stockar snus till Thias som han kan ha i flera månader. Men det blir nog i slutet på månaden när lönen har kommit , innan har vi inte råd . Men det passar ju bra endå , jag fyller ju år den 27e mars satt.

Nu ska jag kolla vidare på lite bebissaker , kläder osv .

Puss

Kommentarer
Postat av: Denize

ja det där med vagn är inte billigt :/ Våran kostade 6tusen.. Helt sjukt vad dom kan ta betalt...

2010-03-01 @ 15:44:11
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: Anna

Varför söker inte du en massa jobb? Får du inte dåligt samvete när det bara är mathias som jobbar och du bara går hemma och klagar?

2010-03-02 @ 13:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0