valbo en sväng.

Kom just hem från valbo , skulle dit och hämta lite verktyg men det blidde inte riktigt så. Men vi åkte dit iallafall och på hemvägen köpte vi med oss mat , pizza till thias och kebab till mig - nyttigt , eller inte. Jag kommer fan rulla fram snart ..

Iallafall så har vi gett oss fan på att vi ska orka se percy filmen idag , så nu väntar jag bara på att thias ska komma ut ur duschen så att vi kan krypa ner i sängen och börja kolla på den , annars lär jag nog somna halvvägs inpå.

Hoppas förresten att håret hinner komma innan onsdag , för sen har ju posten stängt och det vore ju tråkigt om man skulle behöva vänta enda till måndag med att få hem det . Sen beställde jag ju från mammas inloggning också så det är ju hon som måste hämta ut paketet och hon åker bort på onsdag , så nu håller vi verkligen tummarna jag och venna på att håret hinner komma innan onsdag . Isåfall sätter jag nog i det på henne nu i helgen , sen ska snyggmalin hjälpa mig att sätta i på mig , men det tar vi när hon har tid :) Måste ju färga och greja först ..
Spännande att se hur jag ser ut i BRUNT hår !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0