Godmorgon!

Godmorgon på er !
inatt har jag sovit som skit - knappt ett dugg med andra ord..
vi kom hem kl 03 inatt och lovis somnade direkt, vi med också nästan. Iallafall så sov hon jättebra nån timme sen vaknade hon stupikvarten. Och så trött som jag var igår var det längesedan jag var.

T vägrade turas om att ligga vaken med henne inatt så nu känner jag mig mer död än levande tyvärr. Kommer inte orka göra ett skit idag känns det som .. kul!

Iallafall så kan jag ju passa på att berätta vad som hände natten innan inatt. Såhär var det..
Vi hade gått och lagt oss allihopa,lovis hade redan somnat och vi var sekunder från att somna , då plingar det på dörren , massor med gånger. T går upp och jag upprepar "öppna inte!öppna inte!". Tänkte såklart på Lovis och att besökaren säkerligen var farlig ..
T öppnade inte men gick endå till dörren för att kika vem som stod utanför . Och tro på fan att det var en utlänning. Han stod där och såg allmänt äcklig o ful ut! Han plingade flera gånger och vägrade gå därifrån. Men vi var fast vid att inte öppna , så efter 20 minuter av rädsla och ett hjärta pumpandes i 200 så gick han äntligen. Vi vet fortfarande inte vad han vela osv ..
Svea förstod direkt att det var nåt på tok så hon morrade och skällde som en galning , sedan när han hade gett sig av så la sig svea raklång vid dörren och vaktade enda tills igår förmiddag.
Duktig tjej !

Har lite bilder på Lukas och Lovis från igår som jag tänkte slänga upp här lite senare . Men tillsdess kan ni ju få se en tjött fjajs.



känns som att mina ögon ska sprängas ..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har ni inte någon port som låser på kvällen ? :(

2010-11-27 @ 14:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0