tar igen missade program.

Har käkat lite frukost och kollat på massa bra program nu som jag missat , bland annat "biggest looser sverige" och "halv åtta hos mig" , nu är det bara "det okända" kvar sen är jag ikapp igen.
Sitter och väntar dygnen runt på att nånting ska hända , endå har jag ingen koll på varken vilket datum det är eller vad klockan är - vilket är rätt skönt ..

Skulle vilja ta en promenad bort till fotbollsplanen med svea , men vet inte om jag törs gå nånstans ifall det skulle hända nånting . Ingen i min familj bor ju speciellt nära och alla är ju så upptagna så man vet ju inte vem man ska ringa. Thias kan jag ju förstås ringa när som helst , men han är ju endå i sandviken liksom. Jag stannar nog hemma tills han kommer hem så kan vi promenera då istället .

Nu ska jag kolla på "det okända" sen måste jag nog vika lite tvätt som vi tvättade igårkväll innan bion. Skönt att ha allt sånt gjort ifall kotteliten skulle bestämma sig för att komma ut . Inte så kul att komma hem till ett kaos direkt.

Kommentarer
Postat av: Frida&William

Du kan nog gå ut lite grann, det brukar ju ta ett par timmar efter första värken lixom, o de kommer ju "smygande" men som sagt alla e olika och för mej sdå tog de 6 timmar efter första verken :D



ha de jätte bra :) o vila mkt !!:) kram

2010-09-14 @ 18:43:01
URL: http://fecn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0