Håller mig borta.

I vanlig ordning så håller jag mig borta från bloggen flera veckor innan jag kommer på att jag faktiskt kanske ska skriva litegrann.
Dagarna går verkligen fort nu för tiden. Med två små kids (som faktiskt inte är så små längre) , pågående rust och jobb så finns det liksom inte så mycket tid att varken läsa eller skriva blogg/bloggar .

På senare tid har vi iallafall hunnit med att lägga klart allt spångolv i vardahsrummet,gipsat färdigt alla väggar och planerat lite mer ingående hur rummet ska se ut när det är färdigt.

Slutet på augusti närmar sig också, vilket innebär att min lilla son blir 1 år (på fredag). Har svårt att förstå vart spädbarnstiden tog vägen. Han är numera ett barn och inget spädbarn. Lagomt till hans 1årsdag har han även tagit sina två första små steg mellan diskmaskinen och mig (som då satt på golvet en bit ifrån).

Lovis födelsedag närmar ju sig också, hon blir hela 3 år. Hon är helnöjd med det mesta och längtar så hon håller på att spricka till sin födelsedag då hon enbart vill ha saker med "hello Kitty" på. Jag kan inte förstå all denna jäkla charm med den där katten . Jag verkligen hatar den..

Nåväl, tillbaka till arbetet. Imorgon när jag slutar är jag låångledig enda tills på måndag.

https://cdn1.cdnme.se/300539/7-3/pic_521e4ae2ddf2b36dd16f1bb9.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh vilka söta barn, o vad lik Lovis han är! :)

2013-08-29 @ 17:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0