Ögonmottagningen.

Imorse åkte jag från jobbet en sväng för att följa med till ögonmottagningen med Lovis. Allting gick jättebra och Lovis var jätteduktig. Hon sjöng och pratade om allt möjligt med doktorn och fick efteråt en leksaksring som belöning.
Doktorn kom fram till att Lovis behöver "piratlapp" 1 timme om dagen hädanefter , på obestämd tid. Så förhoppningsvis blir ögat bättre med åren.


6km.

Kom precis hem efter en promenad på 6 km i hemlingby. Jag måste verkligen göra det oftare . Det är ju skit skönt att promenera.


Första krypstegen.

För några dagar sedan tog lille P sina allra första krypsteg, men han ålar fortfarande mycket hellre då han för det mesta har rätt bråttomt till "målet".


Svar till "manda".

Tack så mycket.
Klockan är köpt på ikea .


Köket före/efter.


Från Emelie och John.

Igår fick vi besök utav våra vänner Emelie och John , med sig hade dom den här otroligt fina tavlan och även presentkort på två till och en annan tavla. Tusen tack! Något sånt här skulle vi aldrig kommit på att beställa själva.

Denna tavla sitter tillfälligt uppe i vårt sovrum på en krok som redan fanns då vi flyttade in.
När vardagsrummet är rustat kommer den nog sitta där istället där den syns tydligare. Våra fina fina barn.


Köket nästan klart.

Som ni vet så håller vi på med köket här hemma just nu och idag börjar det äntligen kännas som ett kök. Efter en massa jäkla strul så har vi äntligen vatten i köket och slipper därmed springa in i tvättstugan med disken.
Även fönstren börjar bli färdigmålade, så nu fattas bara ett par mysiga tapeter där inne för att vi ska trivas. Dom som sitter där nu ser pissgula ut eftet att vi målat fönstren..

Vi har faktiskt inte hunnit med så mycket mer än att pillra i köket idag. Jag slutade ju kl 8 imorse och då skulle lovan till dagis och efter det så åkte vi och handlade massa till köket . Och när vi väl var hemma hann vi knappt äta innan Lovis skulle hem från dagis igen;)
Dagarna går bra fort när man har roligt alltså.


Ptemiärgrillning.

Igår premiärgrillade vi kött och grillspett för första gången här ute på gården. Det blev sjukt gott ! Nu vill jag bara ha sommar.


Svar till anonym.

Tack så jättemycket!
Vi planerar inte att skaffa flera barn just nu, men i framtiden blir det nog en eller fler kottar, om vi ens har turen att få fler barn vill säga.
När det gäller min kropp så vet jag fakiskt inte , jag har lätt för att gå både upp och ner i vikt faktiskt.
Jag äter inte speciellt nyttigt direkt, men jag tränar poledance två gånger i veckan, så nu hoppas jag på att få en fin vältränad(!) kropp.


Svar till anonym.

Precis innan pysen föddes valde vi att låta Svea flytta till min syster och hennes tjej. Vi tog det beslutet eftersom att svea inte fick den tid hon behövde när vi väntade pysen. Thias jobbade hela tiden och jag orkade helt enkelt inte vara höggravid, han en galen tvååring och ta långa promenader flera gånger om dagen samtidigt.
Tyvärr hann dom knappt ha Svea någonting innan hon fick cancer och behövde avlivas..


Här är han!

Ja, här är han, våran gigantiska katt Skrutten, eller "Tigern skrutten" som han egentligen heter.
Han är 16 år och har bott i huset tillsammans med den tidigare ägaren, en ensam kvinna.
Vi valde att behålla honom eftersom att han bott där så länge och den tidigare ägaren var rädd att han skulle trilla av pinn om han skulle behöva flytta ifrån sitt revir in till "storsta'n".

Han var till en början lite skygg, men har snabbt vant sig vid oss och våran (läs barnens) ljudnivå.


Nästan färdigt.

Förrutom att något rör under diskbänken som går till blandaren måste förlängas , så är köket nästan färdigt. Kaklet är på plats, bänkskivan likaså och bordet/bänkskivan är inoljade.
Men eftersom att vi inte kopplat på vattnet där inne än så får vi , varje gång vi ska ha vatten, springa in i tvättstugan och hämta. Så lite kaos kan man cell säga att det är hemma hos oss just nu.
Vardagsrummet är de rum där det är minst färdigt och det kommer heller inte bli färdigt på ett bra tag, speciellt inte om det ska fortsätta vara såhär kallt ute. Vi ska riva ut hela golvet och alla väggar,plus att det ska rivas en vägg.
- så vi har att göra , kan man vell säga! Men shit vad fint det kommer bli alltså.

Nu vill jag bara ha sommar så att man får se hur hela gården och poolområdet ser ut i verkligheten .


Köket påbörjat.

Imorse när jag slutade jobbet så satte "hemmajobbet" igång. Det har vart full rulle fram tills nu då jag ligger helt jäkla utslagen i sängen och önskar att klockan inte vore så mycket. Jag vill Hinna mer,mer, meer.

Vi har alltså påbörjat köket och det blir så jäkla fint, vilken skillnad det gör med bara en ny bänkskiva och nytt kakel alltså!
Är så tacksam för att Ken har vart här och hjälpt oss (läs thias, jag höll mig undan och underhöll kidsen medans) hela dagen, tack.

Nej, nu måste jag verkligen sova. Imorgon väntar ett extra jobbdygn:)

Puss och godnatt


Första jobbdagen.

Efter 7 månaders mammaledighet med min fina lilla P, är jag äntligen tillbaka på jobbet igen. Så nu har thias tagit över som pappaledig tills vidare.


Klädförvaring.

Den här fina klädförvaringen gjorde vi i en liten hörna idag i Lovis rum. Jätteskönt att slippa knöla ner hennes fina överdelar i en byrå.


Tupplur.

Lille P sover utanför köksfönstret medans vi andra äter en sen middag. Herregud vad vi trivs här alltså!


Huset x3.

(Det här inlägget skulle kommit upp i torsdagskväll. Men pga dåligt internet kommer det nu istället.)

Eftersom vi fick nycklarna till huset igår så passade vi på att åka förbi en sväng idag.. Eller 3 gånger blev det nog! Nu den senaste gången åkte jag dit ensam efter pole träningen för att fylla upp med mat så att vi slipper tänka på sånt imorgon.
På vägen hann jag tappa bort förlovningsringen också men hittade den som tur var på backen utanför dansen . Jag ska aldrig mer lägga ringarna i plånboken igen ..

Nu ska jag krypa ner och sova den sista natten i denna lägenhet . Fasen vad skönt det ska bli! Tänk att jag/vi föralltid slipper bo i lägenhet , underbart!

https://cdn1.cdnme.se/300539/7-3/pic_515936f49606ee3302c8384a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/300539/7-3/pic_515936f69606ee332a42c512.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/300539/7-3/pic_51593738ddf2b37abbd22acf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/300539/7-3/pic_51593741e087c30412e0fd8a.jpg" class="image">


RSS 2.0