Tidningskort.
RÖSTA PÅ LOVIS.


LOVIS är finalist i specsavers tävling "årets coolaste lilla glasögonbärare". Gå  in på länken nedan och rösta på Lovis för att ge henne en förstaplats.
Sprid gärna länken vidare på Facebook.

http://www.mama.nu/Tavlingar/Arets-coolaste-lilla-glasogonbarare/Fototavling-bidragsmall/4


Två år.

Snart är det två år sedan vi förlorade Lovis första syskon och min ena äggledare.
Som tur är så kom tillslut vår älskade Pys till vår familj och gjorde den komplett. 
Jag älskar min man och våra barn så himla mycket ! 
Ny kamin.

Här om dagen kom mamma min och hälsade på ett par dagar , med sig hade hon vår nyinköpta kamin som snart kommet att värma vårt hus dagarna i ända. Just nu är det så fruktansvärt kallt på nätterna , så jag och barnen sover med pjamas på oss .

Vi längtar verkligen tills rummet är färdigt och vi kan slå oss ner i soffan bredvid kaminen och se på en bra film tillsammans hela familjen.


Kräftskiva i A-bo.

Igårkväll lämnade vi barnen hos deras farmor och farfar för att åka iväg på kräftskiva hos min syster och Emelie. Vi hade en jättemysig kväll, även fast vi åkte hem redan vid nio för att hämta barnen. Men det räckte gott och väl för två småbarnsföräldrar som inte sovit ut på väldigt länge.

Vi fick iallafall sova till 06:30 imorse innan vi sedan gick upp och gjorde oss klara för att åka iväg. Familjen fick lov att skjutsa mig till jobbet imorse .


1års-tårtan.

Denhär tårtan gjorde jag och lovis tillsammans på morgonkvisten på Pysens födelsedag.

Jag har försökt uppdaterat flera gånger sedan sist, men det har inte du fungerat helt enkelt. Men nu är jag på jobbet och har därmed helt okej internet.


RSS 2.0