natt på museum 2.

Har nyss tagit en liten pause i filmen natt på museum eftersom att jag blev så trött , vi förflyttade oss därför in till sovrummet och kollar nu på min dator så jag ska kunna somna , haha.

"johan falk" filmerna är så sjukt bra-a förresten , vi har sett dom 4 som har kommit ut (än så länge) , och jag måste ju bara påstå att dom är en top 5 film enligt mig - riktigt spännande ...
Rekomenderas varmt till er som gillar just "spänning".

imorgon ska T åka till valbo för att fixa telefonen & medans så kanske jag ska sola med Tano, det var verkligen skitlängesedan man såg eller hörde från han , men ses ska vi nog iallafall ..
Efter jag solat så åker jag nog till Valbo om T fortfarande är där :)

..och ja , jag ska skärpa mig ang. bilder . Har bara inte vetat vad jag ska fota på för någonting :)



Nu är pausen över och jag ska krypa ner tätt intill T och somna till familjefilmen "natt på museum 2".

Puss och Godnatt
Älskar er T & Svea

3 filmer.

På vägen hem från staden så bestämde vi oss för att hyra lite filmer , så vi hyrde tre stycken , 2 "johanfalk" och sedan "natt på museet 2" .
Vi har just kollat på en utav "johanfalk" filmerna och nu ska vi slå på den andre utav dom . Vi köpte även med oss lite mat som vi tjockade i oss direkt när vi kom hem - muums !



Vi solade 30 minuter och jag kan ju lova att vi blev bruna bådatvå , fräscht som sjutton . Nu slipper man "alla" äckliga finnar och den feta hyn och kan istället känna sig lite fin.

Imorgon ska vi faktiskt ta och sola igen , för nu måste man ju hålla i brännan.

Puss:)

Sola sola sola !

Nu har vi ätit frukost så nu ska vi gå ner på staden och sola lite . Därefter vettesjutton vad det blir , men kanske att det blir att åka till ikea en sväng och kika lite . Det finns alltid någonting man vill ha där !

Så , håll utkik här ifall du vill veta vad jag köpte (;
Puss

NU SKA JAG BLI BRUN !!

Godmorgon.

Godmorgon ! vaknade för en stund sedan och jag kan ju LOVA att det var riktigt skönt att få sova ut med min älskade T för första gången på en vecka.
Nu ska vi plocka fram lite frukost och sedan blir det till att ta en promenad ner på staden för att sola och kanske käka någonstans också ..
Jag vill ju som sagt simma , men T vägrar att följa med mig och det är ju inte skitkul att simma själv , även om man bara simmar .

Syster min ringde i morse och bad mig följa med till kyrkogården , men jag kände att jag inte ville vara på kyrkogården eftersom att det alltid väcker dåliga minnen - jag har nämligen svårt för kyrkogårdar.

Vi får vell se hur vi gör ikväll , alla ska ju festa så vi kanske åker ut till pappa o myser eller nåt . Svea skulle nog uppskatta att få springa av sig lite .

Puss så länge

Min älskade du.


Jag gör allt och lite till för dig min älskade du . Det är tur att du finns här för mig i alla lägen , vet tametusan inte vad jag skulle gjort utan dig -förmodligen ingenting .

Jag vill helt enkelt bara säga att jag älskar dig , min älskade du .

..och du är den enda jag behöver , du är den enda som är riktigt äkta & det gör mig så jävla lycklig. :)

Min älskade du




Puss & godnatt

"en udda stjärna"

Godnatt ! nu ska jag krypa ner i sängen med min underbara T och sova så länge som jag bara orkar innan vi sedan går ner på staden och solar i en halvtimme eller två .
Har suttit och kikat på idol hela kvällern och det kändes ju både bra och dåligt att Erika åkte ut . På ett sätt var det ju tråkigt eftersom att hon är bra i dom flesta genrerna medans eddie kanske är lite sämre .
Erika är ju så "vanlig" , det känns som att ifall hon vinner så kommer hon vara bra i nån månad , sen kommer man hata att lyssna på henne .

Men men , ute är hon och nu är det bara att hålla tummarna för att Rabih & Eddie åker ut härnäst , för dom är ju verkligen SÄMST utav dom som är kvar . Därimot är MARIETTE en riktig favorit
-sverige behöver en lite udda stjärna som är lite mer "egen" än dom andra idolvinnarna.

så , heja mariette ! heja sverige !


Nu ska jag som sagt sova .
god natt på er

Puss

Förändring igen?

Jag har helt utan vidare fått tankar om att ändra mitt hår igen , men vet inte hur ..
Jag har nästan lessnat på blondt helt , jag skulle vilja bryta mitt mönster med att helatiden ha blondt , jag vill experementera , men vet bara inte hur .
Hjälp mig ?



Tack på förhand !


Puss

jag är ..

..helt klart tröttast i världen!
Jag känner mig inte ett dugg utvilad trots alla timmar jag sov nu under dagen , snarare tvärt om , känner mig faktiskt mer död än levande.

Jag och T åt nyss lite mat och nu sitter vi och väntar på att idol ska börja . Det blev som ni kanske märkt ingen solning idag och allt pga att jag var så himla trött , känns nästan som att jag börjar bli sjuk på nåt konstigt sätt.
Imorgon blir det nog till att sola iallafall , känns så himla skönt när man slipper känna sig blek ,tjock o äcklig - ingenting känns fan bra när man är blek.
-inte för mig iallafall !  Jag känner mig nästan lortig på nåt sätt ..

Nej , nu ska jag ta och duscha en snabbis innan idol börjar :)

puss

"powernap"

Alltså , vilken jädra "powernap" ! När jag kom hem från "riskettan" så kände ja verkligen hur jag inte kunde hålla ögonen öppna , jag kämpade för att ens koncentrera mig på vad T sa . Jag bestämde mig därefter för att ta en kort "powernap" medans T såg klart på en film vi hade börjat kollat på , det var klockan tolv .
Tiden gick innan jag somnade , men somnade gjorde jag . Jag bad T att väcka mig efter att filmen var slut , men istället vaknade jag NU - nästan halv sex på kvällern ..
Undra om jag kommer kunna sova någonting inatt?

Iallafall så känner jag mig inte ett dugg pigg & att gå och sola finns inte med på min nuvarande karta eftersom att jag lätt skulle kunna sova för natten nu , som det känns .
Men vi får se om jag blir nå piggare , isåfall så går vi nog och solar här på söder - även fast det är dyrt.

Ska äta lite mat först iallafall , ris med kyckling och sötsursås.

Puss

som jag sa..

..12 var vell en rimlig tid att vara hemma.
Nu är äntligen "riskettan" avklarad och nu ser jag bara fram imot alla körlektioner och därefter halkbanan innan jag sedan kommer till min stora "final" -uppkörningen/teorin.

Timmarna var verkligen skitjobbiga inne i det svettiga äckliga rummet , men dom gick faktiskt rätt fort och det fanns några intressanta saker att lyssna på -även om jag tycker att det är SKITONÖDIGT.

Nu ska jag laga nånting att äta innan jag och T går ner på staden för att sola oss lite bruna och fina .

Puss

Riskettan.

Godmorgon , nu är det bara en halvtimme kvar tills jag ska sitta nere på körskolan och lyssna på en gubbe i tre timmar. Ska bli hemskt tråkigt , men kanske också lite intressant (?).

Det tar som sagt 3 timmar så man kan vell säga att jag är hemma runt 12tiden om allt går som det ska . Därefter ska jag hem och invänta T innan vi tillsammans går ner på staden och solar och köper en ny telefon.

puss

godkväll!

Godkväll !
nu har jag och min älskade T just kollat klart på en utav fyra "johan falk" filmer . Nu har vi sett både den första och den sista filmen , smart va?
Vi funderar starkt på att hyra dom två " mittenfilmerna " också - helt sjukt bra-a ..
Rekomenderar dom starkt till er som gillar filmer i stil med "beck" & "wallander" !

Nu ska vi faktiskt krypa ner under täcket och försöka sova , för imorgon klockan 08:30 ska jag på min "riskettan-utbildning" på körskolan . En 3 timmar lång kurs om alkohol och droger i trafiken -för 800:- (!!!)

God natt på er !
Puss

höstdepression=bloggtrött

Min såkallade höstdepression har fått mig att inte känna för att blogga längre ..
Ibland kan de kännas helt underbart att bara få skriva av sig och berätta om alt som händer och sker i livet , men just nu , just den här tiden på året - sjunker mitt sug för att ens sätta mig vid datorn.

Jag har märkt att jag inte är ensam om att ta och trappa ner på skrivandet , dom flesta bloggarna jag läser har helt plötsligt "stannat upp" i skrivandet och jag sitter därmed och läser samma inlägg dag efter dag efter dag ..

Men det är vell så , höst är lika med depression och depression är lika med bloggtrött .

Höstdepression=bloggtrött helt enkelt , iallafall för mig ..

Så , ni får helt enkelt ha lite överseénde med att jag kanske inte kommer att vara lika "aktiv" här på bloggen som förr , men det är så himla mycket med körkortet osv. Jag måste verkligen ge allt nu !

Puss så länge

vilken jädra dag..

Dagen som absolut inte skulle blivit knasig - blev helt jädra knäpp .

Iallafall så kom en utav mina tre mostrar hit i morse för att hämta en bilstereo som hon skulle få utav mig , därefter skulle vi åka ut till valbo och Owejansson , men vi hann bara till polhem tills de SKRAMLADE under bilen -ljuddämparen hade rostat av från röret så den tog i marken.
Så , vi fick åka upp till gammelmorfar på 95 ÅR för att låna lite verktyg så vi kunde laga bilen . Och lagad blev den , eller rättare sagt så åkte vi utan ljuddämpare efter det .

Väl ute på Owe´s så blev det lite småkrams som vanligt . Sen åkte vi hem till en annan utav mina mostrar för att sätta i bilstereon , det gick bättre , den funkade utmärkt och det blev skitbra !
Sen åt vi lite mat och åkte sedan ner på staden för att sola , jag och T . Så nu är man riktigt FRÄSCH i ansiktet och inte en enda finne , alla bara försvinner otroligt nog .
Det får bli till att sola oftare !

Nu kom de visst ett samtal om att vi skulle åka lite bil till sandviken !

-..måste bara berätta att jag nog är världens lyckligaste , jag har allt , min T ♥

Puss så länge:)

ändrade planer.

undra vad som kommer att hända idag nu när det blev sådana drastiska ändringar ?
Thias tycker att vi kan gå ner på stan och sola , så det lät ju inte helt fel . Men det kan man ju inte göra hela dagen..
Måste komma på nånting annat som man kan spendera dagen på !

Fan va allt vart drygt nu , orkar inte ens tänka på det.

Men men , det var ju synd att mamma ska åka hem idag också , annars hade man ju kunnat gjort nånting med henne.

Nej , nog om depp ..


Nu ska jag försöka väcka liv i Thias med två kastrullock! =D

puss

Fjärran Höjder Badet.

Maxen skulle ha kommit för sisådär en timme sedan ,så jag ringde till både Venna och hans pappa & fick veta att dom skulle komma klockan halv nio istället , så nu gick jag upp klockan 7 i onödan !
Men han kommer vell snart och då ska vi bara packa ner våra badkläder och ta en promenad till fjärran höjder badet för att bada ett par timmar ...

Jag har bestämt mig nu att kameran nog ska med , det är så himla kul att ha bilder från sånna där ställen där man sällan knäpper bilder..




Vi är vell hemma runt 1-2 tiden kanske . Beror helt på hur länge vi orkar vara där !
Puss

Projekt avslutat.

Nu är hatthylleprojektet äntigen klart , jag har fotat lite fort nu på morgonen så det är inga värstingbilder som ni ser .
Jag blev iallafall helnöjd och längtar redan tills nästa projekt !

Före;



Efter;





Tankar och tyckande är alltid lika välkommet !


puss

efterlyst.

Vi har just kollat klart på efterlyst , det är så himla spännande !
Kom och tänka på att jag skulle lägga upp bilden på projektet , men tyvärr har jag inte hunnit ställt ordning skorna och heller inte damsugit upp allt damm, så jag får nog vara lite elak och säga att jag lägger ut bilder imorgon istället så det verkligen är en "efter-bild" .

Nu ska jag krypa ner under täcket i sovrummet med T och kolla på "prisonbreak FILMEN "  - hoppas den är lika bra som serien ..

Imorgon ska jag vara barnvakt igen & då har vi bestämt att vi ska åka till fjärran höjder och bada , T , jag och Maxen. Så venna skulle ta med "badblöjor" imorgon så att maxen kan bada helatiden utan att vi behöver tänka på att han kanske kissar på sig , hihi .

Kanske tar med kameran också så jag kan knäppa lite mysiga bilder och visa venna sen.

Puss

Projekt uppdatering.

Nu är hyllan på plats och kvar är bara att damsuga och ställa skorna till rätta .
Knäpper kort och lägger ut så snart jag är färdig , men först är det "efterlyst" på 3an .

Puss

Projekt.

- Projekt "hatthylla" startar , NU !

Nu har vi rivit ner den gamla fula hatthyllan och upp ska en ny och fräsch svart hatthylla , dels för att den är snygg men mestadels för att göra hallen STÖRRE.

FÖRE



Nu ska jag bara vänta på T så han kan borra lite fler hål i väggen , suck .

Håll utkik under dagen för resultatet .

·ps.Vill du möjligvis köpa hatthyllan och kanske måla om den osv , så hör gärna av dig med hjälp av en kommentar under detta inlägg.

Puss

full rulle.

Nu har Max vaknat och det är full rulle igen , han ligger på golvet på en filt och skrattar åt vårservetspaketet som prasslar och låter .
Strax ska jag klä på fisen innan vi tar en promenad med vagnen och tar lite frisk luft .

snart är tvätten klar också , så då har man ju att göra ett tag ..

puss

projekt på G.

Medans mamma skulle åka och hämta en slagborr så passade hon på att ta med tvätten till tvättstugan eftersom att max låg och sov och jag inte kunde följa med ner .
Så , nu ligger tvätten i maskiner och mamma är på väg att hämta en borr så att vi kan sätta upp hatthyllan som vi så länge väntat på .

-Så håll utkik under dagen efter resultatet ang. hatthyllan.


puss

tvättstugan 10:30-14:00.

Nu har lillmaxen somnat framför barnkanalen och all tvätt är färdigpackat i två olika ikeakassar. Om sisådär en kvart så börjar min tvättid , men jag behöver nog inte vara rädd för att inte hinna med tanke på att det finns 3 stora maskiner och jag bara har 2 ikeakassar - en med mörk tvätt och en med vit ..

T har åkt och kvar är jag , mamma och en sovande max .

Jag har kommit på att ikväll vill jag sola och kanske även ta en simtur på fjärran , men det är ju iförsig höstlov så det kanske vimlar utav folk på just fjärran(?) , har inte vart där på evigheter känns de som .

Nej , nu måste jag ner till tvättstugan .

puss

Godmorgon!

Godmorgon ! sprang just ner och hämtade upp max som ska vara här hela dagen :)
Nu ligger han i sängen och myser med T medans jag passade på att skriva här . Vi tänkte kolla klart på filmen "upp" som vi inte hann se klart igår pga andra avenyn.

Jag var även ner i tvättstugan igår och letade tvättider & tur som jag hade så fanns det en tvättid idag mellan 10:30-14:00 - så den tog jag glatt !
Mamma ska hjälpa till att tvätta också så att jag får ner allting i tvättstugan och dessutom måste ju maxen följa med ner också , så jag kan behöva en "andra hand".

T ska åka till sin mamma o pappa för att städa idag , dom ska tydligen städa förrådet och allt var det var men eftersom att jag har tvättstugan och max så finns det nog inte en minut över till att åka dit .
Istället tar jag vell en promenad med Maxen ifall det tar lång tid för T därborta & ikväll skulle vi KANSKE gå ut på resturang eller se en bio. Mysigt !
Justja , vi sätter nog upp hatthyllan idag också om det går som vi har planerat , vi har nämligen ingen slagborr och måste därför hitta någon som vi kan låna en sån utav , men jag tror mammas kompis hade en sån så vi får vell åka dit i så fall.

Nej , nu måste jag göra lite frukost !
Puss

andra avenyn.

Fyfasiken vad jag älskar andra avenyn , skulle näst intill kunna göra vad som helst (!!!!) för att få se alla avsnitt som finns, nu direkt !
Längtar redan tills nästa vecka ...

Nu ska jag strax sova , men först , borsta tänderna ..

Puss

"Upp"

Vi har näst intill kollat klart på filmen "upp" ,den var riktigt bra , och änn bättre är den säkert i 3D versionen . önskar att jag började med den versionen istället för det börjar faktiskt bli riktigt kul att se filmer i 3D .

Thias och Farbod blev skitsugen på godis så innan max åkte hem så tog vi en promenad till en godisaffär på söder där vi köpte en fet godispåse som vi sitter och smaskar på.

Nu ska vi fortsätta kolla på filmen som vi har ungefär 15 minuter kvar att se , so loooooong suckers .

Puss

nu är det ensamt ..

..här i huset , eftersom att max just åkt .
Venna kom förbi nyss och hämtade honom och då passade vi på att laga lite mat , första maten för idag . Det blir chikenbits med ris och rhodeisland dressing , ovanligt va ?

sitter och dunkar Lars Winnerbäck i väntan på att maten ska bli färdig , sen blir det till att kolla på den nya familjefilmen " upp " - den verkar sjukligt kul !
Det är bara att hålla tummarna på att den är det .

Nu ska jag kika till maten ,

Puss

Hemma igen.

Nu är vi hemma igen efter en dag på ett litet outlet i avesta , hittade självklart ingenting då det bara var Hagelöf kläder osv .
Men vi hade iallafall en mysig dag och jag körde kickis bil hela väden hem , utan övningskörningsskylt (?) fy mig !

Puss

avesta.

Åker till avesta outlet nu och kikar lite , vi hörs senare .

Puss

godmorgon!

Godmorgon ! nu har maxen kommit hit för sisådär en timme sedan och just nu ligger han och sover .

Jag tänkte ta en promenad lite senare , men först måste jag klä på mig och torka håret som just nu är inlindat i en handduk efter att ha provat det nya shampot och balsamet .

Puss

Typiskt min "tur".

Ja , visst fan är det typiskt min tur att allt skiter sig (?) .
När vi hade lagt ut mattan på golvet så protesterar Svea och börjar med att lägga en skvätt på den så vi måste torka både mattan och golvet , & som om det inte vore nog med det så skruvade vi ihop hatthyllan också och insåg till våran förvåning att en träbit var sprucken så vi blev tvungen att limma ihop den .
-men man kanske inte kan förvänta sig mer utav en "100kronorspryl" från DollarStore (?) , vet inte ja ..
Men man tycker ju att saker och ting ska vara hela iallafall , inte för att det är hela världen att byta , men nu kommer den nog hålla med tanke på att limmet tydligen ska klara "2000 kilo" enligt förpackningens beskrivning . Sen vet jag ju inte hur sant det är , men man kan ju hoppas att den håller några ynka kilo iallafall ..

Jaja , det där blir nog bra det där också !

3D filmen var iallafall SJUKT spännande , riktigt mysig "familjefilm" enligt mig . För er som är nyfikna så heter filmen "resan till jordens mittpunkt" .
T´s vän insisterar att jag ska nämna honom i bloggen för att göra lite "reklam" . Han heter iallafall farbod och han tycker jag ska skriva att han är bäst , så - Du är bäst Farbod ! haha

Nu ska jag plocka bort lite här innan vi går och lägger oss , imorgon kommer nämligen Max hit och är här med mig hela dagen - ska bli riktigt mysigt ! älskar honom , venna också för den delen ..

Puss

justja..

...jag glömde bort att säga en sak, jag köpte ju faktiskt en matta också under min tripp till valbo med Venna !
En svart ,stor och lite "långhårig" - ni vet ?


Svart "långhårig" matta från IKEA , 399:-


Den blev skitfin här inne i vardagsrummet , under bordet  - så även med den är jag helt nöjd ! =D

Puss

storhandlat !

Kom just innanför dörren efter en storhandling på Willys , det blev mat för hela månaden för både oss och hunden och vi landade på omkring 900:- vilket jag tycker är helt fantastiskt ! I vanliga fall brukar det minst (!) gå över tusenlappen när vi storhandlar , men inte denna gång som sagt ..

Mamma stack just ner på staden för att sola och jag och T ska strax sätta igång med att göra baguetter i ugnen med brio-ost och salami + lite till - som vi sedan ska bjuda mamma på när hon kommer hem .
Medans vi käkar är det tänkt att vi ska se våran 3Dfilm som vi köpte idag (med tillhörande glasögon) , den verkar skitbra och ännubättre blir den med brillorna på , haha .
-kul att vi kommer sitta som 3 jon i soffan med 3Dbrillor och käka baguetter.

Puss

svar till anonym.

TREsemmé är inte ett frisörmärke utan ett billigare märke som (företaget säger) ska fungera lika bra som frisörschampoo&balsam gör :)
Dessutom säljer de inte frisörprodukter på coop.. Annars så var det kanon fynd du gjort!

Svar ;
Haha , vad skönt att du "rättar" mig ! (noot) .
Jag har aldrig sagt att det är ett frisörshampo och är inte så korkad att jag heller "tror" att det är ett frisörshampo, poängen var att jag skulle förklara att det inte var "barnängen,wella,vO5 osv ," utan att det var ett shampo med bättre kvalité och därmed jämförde jag det med ett frisörshampo.
Hade det vart ett vanligt "B-Märke" så hade ni troligtvis trott att jag var dum i huvet som köper shampoo för 90:-
-Men jag kunde ju vart korkad så det var kul att du reagerade på mitt inlägg ! :)

Tack för din "upplysning" .

Puss Puss (;

massa kap !

Idag har jag fyndat en massa , det började med att Venna kom hit efter att ha vänt från sitt jobb eftersom att hon inte skulle jobba . Därefter åkte vi och lämnade T nere på stan och arbetsförmedligen , medans så åkte vi först hem till Venna och hon bytte kläder innan vi sedan åkte till DollarStore för att se om dom hade fått in någe nytt och fint  som man kunde fynda - vilket dom faktiskt hade ..
Dock tror jag att dom haft den här prylen förrut , men jag fyndade världens snyggaste hatthylla för ynka 100:- (!!!!) , är det inte fantastiskt så säg ..

Därefter hämtade vi T nere på stan igen och åkte ut till köpis där jag faktiskt också hittade lite fina saker , blandannat ett shampo (där man fick balsamet på köpet ..) för ynka 89:- (frisörshampo) .

Så idag har jag alltså fyndat ;

Svart hatthylla från DollarStore , 100:-
Vit respektive grå linne,Gina 49:-/st (rea)
1 3D film från coopforum, 99:-
1 shampo (där balsamet ingick i priset) Coop, 89:-



Jag är massa nöjd ! Jag älskar att göra kap ..

Har ni också gjort några bra kap på sistone , vad isåfall ?


Puss

Stackars Venna.

Venna ringde precis och sa att hon hade kommit till jobbet , men att hon inte skulle jobba ...
Va drygt för henne att hon åkt i onödan ända till älvkarlerby o sen måste vända . Jaja ..

Hon skulle iallafall komma hit strax och vara här med oss , sen ska vi åka tillsammans ut till valbo och kika lite :)

Puss

Barnvakt.

Godmorgon , som ni kanske märkte så strulade mitt internet igår och jag kom därmed inte in på bloggen på större delen utav kvällern . istället så gick jag och la mig och hoppades på att det skulle funka idag - vilket det tycks värka göra.

Venna kom just förbi med Max så nu är han här och vi sitter i full väntan på att arbetsförmedligen ska öppna så att T kan gå dit och skriva in sig , medans så ska nog jag och max gå en runda på staden och köpa en overall som venna sa att vi skulle köpa om vi fick tid . Självklart ska vi göra det !

Senare idag tyckte mamma att vi kanske kunde svänga förbi min mormor som idag fyller år , 66 om jag inte minns fel. Gratulerar mormor !

Nu ska jag ta av mig min sovtröja och istället sätta på mig nå mysiga kläder som kan förgylla mig och min dag .

Puss

resultat.

resultatet är tyvärr inte så chockerande -jag förlorade allt , kom sist utav alla & vann inte en enda match haha.
Som jag sa tidigare , rackerten är nog inte min bäste vän trots allt ..
Mamma och 2 utav mina mostrar var överlägsna , tror nästan de ligger i släkten .. hmm.




Nu sitter vi och kikar på Top Model i väntan på att potatisen ska bli färdig och att "ensam mamma söker" ska börja. Vi kokade bara potatis eftersom att vi bara var lite hungrig , så T ska bara äta potatis med bea och jag ska äta potatis och fiskbullar , moahah. jag älskar fiskbullar !

Nu måste jag kolla till potatisarna så dom inte blir potatismos .

Imorgon kommer venna med Maxen förresten , jag ska vara barnvakt hela dagen -så himla mys !

Puss

badminton.

kom just innanför dörren efter att ha vart i valbo hela dagen . det började med att vi åkte till t´s föräldrar och fikade , därefter åkte vi hem till min moster för att där möta en liten del utav min stora släkt . Dom höll på att tapetsera hennes vardagsrum , eller rättare sagt en vägg .. fondvägg !
Det blev skitsnyggt så nu blev man nästan lite sugen på att göra om här hemma .

Vi har också bokat 2 banor på korpen där det är tänkt att vi ska spela badminton i en timme ..
Jag tror vi kommer att vara en sådär 7-8 stycken , så det ska bli skitkul. Vi ska ha turnering och så .. Antar att jag vinner , som "vanligt" , eller inte ..
Jag och rackertar hör nog inte ihop sådär skitbra !

Ska försöka leta på ett par shorts nu , sen även damma av mina joggingskor som jag nu inte användt på ett bra tag.
Tycker lite synd om t eftersom att han inte har några träningsskor , han får nog spela i strumpor tror ja ! haha.

Puss så länge

ps . håll alla tummar och tår för mig mig mig ..;)

valbo.

Nu ska vi åka till valbo och fika hos T´s föräldrar  - jag kör !!

efter det blir det kanske ovejansson eller nåt .

Hörs sen .

Puss

"hade ni också glömt...?"

Godmorgon , jag antar att det var flera än jag som helt glömt bort att vrida tillbaka klockan under natten . Jag blev själv medveten om det imorse när mobilen stod på en helt annan tid än väckarklockan .
Mobilen hade nämligen dragit tillbaks en timme , likaså datorn .. men inte väckarklockan !

Ni vet ; på sommaren tar man fram utemöblerna vilket betyder att man också ska dra fram klockan 1 timme .
På vintern tar man tillbaka utemöblerna vilket då resulterar att man drar tillbaka klockan 1 timme .
-är det inte finurligt så säg ...

Har ni också helt glömt bort att ställa om klockan 1 timme inatt ?


Nu ska jag duscha och fixa mitt hår osv innan vi åker ut till valbo och T´s familj .
Kanke även tar en sväng förbi owejansson när vi väl är i farten , det visar sig antar jag .

Puss

vitt och svart.

Kom just hem från Hagaström där en utav mina tre mostrar bor . Jag åkte dit med min syster och min mamma för att kika hur hennes vardagsrum blev då hon målat om precis nu under kvällern . Det blev helvitt , vilket innebär stilrent för min del - jag älskar stilrent ! Men är dock lite mera för svart samtidigt som jag vill ha vitt OCKSÅ.

Imorgon ska jag , mamma och T , hem till T´s föräldrar och hälsa på . Dom tyckte att vi kunde komma dit och fika eftersom att T´s pappa är hemma från sjukhuset under helgen . Så det ska bli riktigt mysigt !

På måndag har vi bestämt att vi ska åka till Ikea och handla lite prylar till hemmet . Ex kökshanddukar och kanske nån mer blomma . - en blomma kan göra sån himla stor skillnad tycker jag !
Ska även kika lite på lakan om det möjligtvis finns ett svart dubbellakan till sängen , det skulle inte sitta helt fel . Just nu har vi bara 1 dubbellakan så ibland måste vi ta två "vanliga" lakan medans det andra tvättas .
Kanske även kolla på lite kläder , det var faktiskt himla längesen jag unnade mig ett klädesplagg eller två ..

jaja , nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag slutligen ska lägga mig under täcket för att sova .

puss




Svar till F.

är det mickroringar du använder i håret nu? är det isf bra? är sugen på att testa det jag med :)

Svar ; Nej , som du kan läsa i kategorin "Hår&utseende" så använder jag mig utav keratinvax (samma metod som hos frisören) . Men innan så använde jag microringar och det var helt okej . Lätt att ta ut när man kände för det och lika enkelt att sätta i ...

Jag personligen kommer nog aldrig mera använda microringar eftersom jag är så HIMLA nöjd med keratinvaxet . Det sitter som sten och blev hur mycket tjockare som helst än de andra .
Jag skulle rekomendera att använda Keratinvax ifall du har samma krav som mig -att håret inte ska trilla ut av sig själv .

Hoppas du är nöjd med svaret !

Kram

Tacos.

Ikväll är det Tacos som står på matsedeln , jag och T har hjälpts åt att laga maten.
Nu står maten näst intill färdig på bordet , vi väntar bara på mamma som skulle komma hit med resterande grejer och lite dricka ..

Vinglas ska vi tillochmed lyxa till det med ikväll , det är inte varje dag det inte ..





Puss

i brist på annat

..åkte jag med mamma till köpis för att möta en liten del utav min släkt som var där för att handla och fika . Väl där så hittade jag 1 par trosor och ett par kalsonger i märket "BjörnBorg" , så dom fick följa med mig hem.Hoppas verkligen att T kan ha dom och att han tycker att dom är fina .



Efter köpis så var vi förbi kyrkogården allihopa , där tände vi lite ljus och planterade blommor på Morfars och min gammelmormors mammas grav .



förövrigt så använder jag knappt systemkameran när ja åker iväg , så jag har nästan bara massa tråkiga mobilbilder med kass kvalité -men ni ser vad det är iallafall hoppas ja ..

Nu ska jag vänta på att nånting händer , jag har verkligen skittråkigt och jag antar att det kommer att fortsätta att vara minst lika tråkigt hela dagen ...suuuck.

Puss

WHAAT ! :O

Har nyss gjort en sak som det var vääääldigt länge sedan jag gjorde - nämligen att måla mina naglar ! på fötterna tilloch med . Så nu är dom någon konstig färg , vitglänsande , eller nåt ..

struntsamma ..
Mamma ska snart lämna mig och T i sticket och åka till valbo för att umgås med våran släkt . Själv blir jag vell ensam eftersom att t åker snart . kul ..

Kommer jag inte på någonting snart så följer jag nog med till köpis . Inte mer med det!

Puss

"Upp"

Godmorgon! tänk att vi redan är vakna , vi har nog ställt om oss lite efter att vi vart i kalmar. Där blev det kolsvart ute klockan sju på kvällarna , sedan somnade man rätt tidigt därmed.
Mamma står och sorterar kläder som hon ska ha med sig till kalmar medans jag och t inte gör så mycket alls . T ska ut och övningsköra idag så jag tänkte passa på att umgås lite mera med Challe & katten - som svea ska få träffa idag.

Mer än så har vi inte hunnit planera idag . Challe och jag skulle visst komma på nåt roligt att göra , så det ska bli spännande och se vad det blir för nåt .

I veckan ska jag och T försöka komma iväg till lager 157 - beroende på vad pengarna tillåter.

Väntar även på att en film ska komma hem , vi började tanka den igår , men den var så rackarns stor så den tar nog en dag till med vårat sega internet . Men det är iallafall filmen "UPP" om ni har sett den på tevereklamen , den går på bio också. En ny tecknad barn-/familjefilm.

Nu ska jag kanske ta en dusch innan jag klär på mig för dagen ..

Puss

Hårfix hos Charlene.

Eftersom att challe också beställde hår från rapunzel så hjälpte jag henne att sätta i det idag.
Jag satt i det med keratinvax , lika som jag har i mitt hår . Sedan klippte jag det även så att det "gick in" mer i hennes naturliga hår .
Dumt nog så tog jag inte någon "före-bild" men jag tog en "efter-bild" och jag kan ju säga att det blev en riktigt stor förändring .
Jag och Challe har i princip lika typer utav hår , dock har hon något tjockare och något längre än mig , men tänk er att vi hade ungefär lika hårlängd så märker ni nog skillnaden .

Vi hade varken tid eller lust att platta det , så vi borstade det bara litegrann innan jag tog bilden ..

Se själva hur fint det blev




Såg även att jag fått en kommentar ang. min stavning . Jag är medveten om att jag stavar "väl" fel , jag skriver nämligen "vell" och har enda sedan jag gick på lågstadiet fått kommentarer ang. just det ordet .
Tack för den upprepade upplysningen , ska försöka komma ihåg att stava "rätt" . Men när man är mitt uppe i allt skrivande så tänker man oftast inte (iallafall inte jag) på hur man stavar - det kan bli lite fel här och var ..

Imorgon så ska Svea få träffa Challes kattunge Molly , ska bli riktigt kul att se . Svea älskar ju katter och skulle nog göra allt för att katten skulle tycka likadant . Men hon är ju kattunge så det borde hon ju gilla tycker man .
Det återstår att se helt enkelt ..

Nej , nu blir det till att sova .

Puss

Hemma efter en lång bilresa.

Nu är vi hemma efter en väldigt lång bilresa , allt gick dock bra och det var lugnt hela tiden . Lite bilkö i sthlm men det är ju sånt man får räkna med .
Vi har haft en underbar tid nere i kamar med mycket händelserika dagar och upplevelser .

Nu sitter jag här och ska allderles strax gå och sova .

Puss

Redo att åka.

Nu är vi i princip startklara för att åka hemåt igen , vi väntar bara på att mamma ska packa färdigt sin väska.
Vi kommer vell stanna en hel del efter vägen eftersom att det blir jag som kör - så förvänta er inte att det tar 5 timmar som de brukar ta när mamma kör .
Nej , det kommer nog ta minst 7 timmar.

T kommer att sitta i baksätet och därmed ha datorn i knäet under en liten tid av resan eftersomatt batteriet kommer att ta slut efter sisådär en timme eller två , men vi ska försöka ladda datorn där vi kommer att äta .
Han kommer nog att få lov att uppdatera här och hur det går under resan..

Nu ska jag slänga ner datorn och lite toalettartiklar ner i väskan sen är det bara till att åka . Vi ska först stanna inne i mönsterås och köpa lite "färdkost" och kolla hur mycket lön vi fått .. Spännande !

Puss så länge

KUL!

Kul att man inte vet hur NÅNTING ska bli länge , blir så jävla frustrerad !

Ledsen Frajs :(


Sov gott , åker hem imorgon förmiddag och är vell hemma runt 5-6 tiden .

Puss

konstiga kossor.

nu är jag här igen , här för att berätta om konstigheterna vi stötte på på en landsväg mitt ute i ingenstans .
KOR , kor med horn som hette någonting allderles för knasigt för att uttala . Söta var dom iallafall , vi stannade faktiskt och gick ut för att knäppa kort på dom - så söta var dom !

Vi stod där hur länge som helst och bara kollade och spekulerade på vad det faktiskt var för någe slags djur , väl hemma vid matbordet berättade mammas sambo vad dom hette , och att det var en slags ko . Haha ..
Nu tycker ni säkert att jag är knäpp , men dom var så söta så vi blev bara tvugna att stanna .



har just kikat klart på Beck också , riktigt spännande ..

Nu ska vi vell börja packa ihop alla grejer som faktiskt ligger huller om buller och mitt på golvet - fy oss !
Imorgon förmiddag åker vi ju faktiskt hem , så det är ju bäst att packa ikväll så man slipper gå upp klockan åtta imorgon ...-det har jag då ingen lust med alls ..

Puss

gammal beck.

åt nyss lite hemmagjort potatismos med ungstekt falukorv - kanske hur gott som helst !
Nu ska vi lägga oss här i sängen och knäppa på en jättegammal Beckfilm och smällta maten . Tror jag ska ta fram ett glasspaket också och äta som efterrätt under filmen , muuuums .

Tänkte att jag skulle skriva igen efter filmen så kan jag lägga ut lite bilder på vad vi stannade och knäppa kort på efter vägen när vi var ute och körde i skogen , haha .

På återseénde !
Puss

Övningskört.

Har just vart ute på en jävuskt lång tripp med bilen , mamma och T . Vi åkte runt i hela världen kändes det som , massa massa mil .

Imorgon ska jag köra hela vägen härifrån hem till gävle - 55mil !
Se upp !

Nu är maten färdig , hörs senare..

Puss

Lundmyr of Sweden.

Tänkte bara berätta att för er som också ÄLSKAR allt i från Lundmyr Of Sweden , så är det nu HALVA PRISET på hela deras sortiment. Det enda du behöver gör är att skriva in rabattkoden "mammamelissa50%" i slutet av din beställning.

Passa på att beställa , erbjudandet gäller bara fram tills den 2 November .

Klicka HÄR för att komma till MammaMelissa´s blogg .





Puss

morgondusch.

Tog just en morgondusch för att duscha av mitt hårsprayiga hår sedan igår ..
Nu har vi tänkt att klä på oss och äta lite frukost innan vi bestämmer dagens planer. Vi har just nu ingen aning om vad det blir . Men det hade ju vart kul att kanske gå på IKEA eller nåt och se om dom har nå annorlunda saker här .
Jag skulle så himla gärna vilja köpa de där svarta skostället och hatthyllan från IKEA med namn "TJUSIG" -den är så himla fin och skulle passa ypperligt i våran hall , men men , pengarna verkar säga ifrån denhär månaden.

Nu är det som sagt frukost och planera dagen och ev. morgondagen då de är dags att fara hemåt igen.

puss

"kvällsdopp"

Vi har just klivit upp ur ett varmt och skönt kvällsdopp , dom har nämligen världens mysigaste badkar här. Sånt där bubbelbad med olika lampor och en massa massage.
Vi satt säkert 1 timme och bara badade innan jag började med att raka benen osv. Så nu är jag riktigt fräsch förrutom att jag inte hann med att tvätta håret eftersom att varmvattnet verkade ta slut . Men som tur är så finns det ju nytt imornbitti när vi vaknat , så då kan jag ju ta en dusch då likagärna ..-lite hårspray har ingen dött av ..



Tack för alla fina kommentarer ang. mitt hår förresten, det är skitkul att se att det är fler än jag som tycker att det ser bra ut . Jag är faktiskt riktigt nöjd med allt , hårfärgen,längden,tjockleken och fästet . TUMMEN UPP FÖR KERATIN !

Nu ska vi strax gå och sova , tänkte bara ta en sista kik här på olika bloggar osv innan jag somnar -man vill ju inte missa nånting ;) haha .

Sov så gott så hörs vi imorgon !

Puss

"lockarna"..

...som försvann lika fort som jag gjorde dom !
Kommer nog att behöva en hel sprayflaska för att få mitt hår att bli lockigt . Tur att man kanske inte gör det så ofta.







Puss

bowling.

Kom nyss hem från en bowlingrunda i kalmar med mamma och T - jag förlorade som vanligt ..
Jag körde hela vägen dit och hem vilket gick rätt så bra , jag börjar bli kung på de här nu . Hoppas jag kan klara uppkörning och prov sen efter att jag kört mina fem körlektioner .

Nu sitter vi och väntar på mat igen , mamma tänkte laga kyckling och klyftpotatis till middag idag . Ska verkligen bli riktigt gott eftersom att vi bara ätit frukost imorse.

Lockade och fixade håret lite fort imorse , blev så himla stor skillnad mot för att bara ha platt och tråkigt .

Nu ska jag lägga in lite bilder från kameran som sedan förmodligen kommer in här på bloggen i ett inlägg eller två . Ska även knäppa lite bilder åt mamma på deras hus som hon sedan ska visa för en bekant till henne hemma i gävle.

Puss

chicago.

Vi har just kikat klart på filmen och näst intill ätit upp alla chips osv också . Nu ska vi sätta oss kring köksbordet och spela lite chicago i det stora köket som för tillfälle är upplyst utav en massa massa värmeljus ..
Det känns lite som en film när man är här , helt borta från allting , värsta mörkt och kallt . - mysigt !

Nu ska ja spöa hela gänget på chicago , håll tummarna för mig ..

Förresten
, jag sov hela filmen så nu är jag jätte jätte trött ! Blir nog en tidig kväll imorgon om man ska orka upp i mammas tid imorgonbitti , dvs runt sjusnåret , haha .

Puss

tisdagsmys.

Vi kom just innanför dörren efter att ha vart på äffären med mamma , vi köpte en varsin snusdosa och även lite chips och cheesballs . Har verkligen saknat cheesballs , de är så jääävulskt gott !

Nu ska vi ha lite tisdagsmys och kolla på " vi hade iallafall tur med vädret - igen " , mamma har ju inte sett den ännu , så vi passar på att kolla på den nu så att vi inte glömmer bort det - som sist !

Puss så länge

Äntligen framme!

Det fanns tyvärr inget uttag på det sista tåget och heller ingen täckning - därför blev det inget mer inlägg.
Nu är vi därimot framme och sitter just nu i soffan och väntar på att maten ska bli klar , vi är vrålhungriga efter den låååånga resan hit .

Kvällen har vi faktiskt inte planerat ännu , ser ut som att vi bara kommer att vara här hemma i huset . Skulle så himla gärna vilja se andra avenyn men eftersom att internetet blir så segt här så kommer det nog inte gå , isf måste vi åka nånstans där de är bättre täckning - som jag och venna gjorde , haha..

Maten vi kommer att bli bjudna på idag är en köttgryta med massa goda grönsaker i , sedan blir det ris till det .
Hur gott låter inte det då ?





-Nu är maten färdig så nu måste jag kila !

Puss

Stockholm-Linköping

Har bytt tåg i sthlm och nu sitter vi på tåget mot linköping . Resan har hittills gått mycket bra och faktiskt himla fort . Vi var dock lite trötta i morse när vi gick hemifrån till stationen . Men nu känns de rätt bra ..
Svea verkar ha de bra hos agneta , hoppas det fortsätter att gå bra så dom får sova och så . Framförallt att katten får lugn och ro , svea kan ju vara lite "på" när det gäller katter . Hon tror att alla katter vill leka med henne bara för att T´s föräldrars katt gjorde det när svea var liten ..
Jaja , nog om det .

Väl i linköping ska vi byta tåg igen som vi sedan ska sitta på i ca tre långa timmar . SEN , sen är vi faktiskt framme konsigt nog .
Jag måste ringa mamma snart också och säga att vi måste ha mat när vi kommer fram för vi åt ingen frukost plus att vi bara har en varsin macka med oss , så hungriga är vi nog garanterat när vi kommer fram.

Har faktiskt inte knäppt nå kort hittills så ni får vänta med det tills senare ikväll , kanske (?) .

Hoppas ni alla får en bra dag och fint väder
.
Vi har en massa dimma där vi åker , man ser knappt ut !

Förresten
, jag lockade håret idag och gjorde mig lite extra " fin " - synd bara att lockarna försvann direkt när jag gick utanför dörren .

Puss så länge

Stockholm-Linköping

Har bytt tåg i sthlm och nu sitter vi på tåget mot linköping . Resan har hittills gått mycket bra och faktiskt himla fort . Vi var dock lite trötta i morse när vi gick hemifrån till stationen . Men nu känns de rätt bra ..
Svea verkar ha de bra hos agneta , hoppas det fortsätter att gå bra så dom får sova och så . Framförallt att katten får lugn och ro , svea kan ju vara lite "på" när det gäller katter . Hon tror att alla katter vill leka med henne bara för att T´s föräldrars katt gjorde det när svea var liten ..
Jaja , nog om det .

Väl i linköping ska vi byta tåg igen som vi sedan ska sitta på i ca tre långa timmar . SEN , sen är vi faktiskt framme konsigt nog .
Jag måste ringa mamma snart också och säga att vi måste ha mat när vi kommer fram för vi åt ingen frukost plus att vi bara har en varsin macka med oss , så hungriga är vi nog garanterat när vi kommer fram.

Har faktiskt inte knäppt nå kort hittills så ni får vänta med det tills senare ikväll , kanske (?) .

Hoppas ni alla får en bra dag och fint väder
.
Vi har en massa dimma där vi åker , man ser knappt ut !

Förresten
, jag lockade håret idag och gjorde mig lite extra " fin " - synd bara att lockarna försvann direkt när jag gick utanför dörren .

Puss så länge

Godnatt.

Efter dagens städning och bortlämning av Svea så är jag verkligen ..HELT SLUT .
Känns läskigt att inte svea är hemma inatt , ingen som kommer och pussar en på mornarna (förrutom T), ingen som ligger nedanför sängen och snarkar och myser - lilla älskade svea .
Vi kommer sakna dig stumpan , men du har de nog superbra i agnetas mysiga lägenhet ! :D

Nu måste vi faktiskt sova , vi ska upp om ett par timmar igen ...
Skriver nog igen när ja sitter på tåget , om inte innan  !

Puss

7 timmars tågresa.

..imorgon åker vi till kalmar för att vara där tills på fredag & tågresan kommer att ta oss sju hela långa timmar .
Tur att vi är två stycken så vi har varandra att prata med .

Just nu kollar vi på "grannfejden" , sedan ska vi skura golven och fixa det sista innan vi sover och går upp klockan 5. Jag hade tänkt att jag skulle fixa håret och göra mig lite fin imorgon innan vi åker , så jag kommer nog att gå upp lite tidigare än fem .. Thias därimot , kommer säkerligen sova tills 10 minuter innan vi ska promenera till tåget .

Nu måste jag städa ,
puss

tidsfördriv.

Här kommer lite tråkiga frågor/svar ;

Namn
: Frida Caroline Höglund
Piercingar: Öronen,vänstra bröst,naveln,tungan,under tungan,läppen..ja de va nog alla
Tatueringar: Ja, fyra stycken . Kinatecken på armen,hjärta "pmg" på armen,"frida caroline" på magen och blommor på min vänstra fot.
Längd: 171 tror jag
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: slingat
Fräknar: kan hända att ja får ett par på sommaren
Vikt: ca 60
Motto: inget jag kommer på

Kär? Ohja
Önskar du att du bodde någon annan stans? ja , helst i något annat land - ett varmt land som thailand..
Tänker du ta självmord? nej
Tycker du att du är attraktiv? njae
Dricker du? allt för sällan
Använder du droger? Snus ja
Röker du? vattenpipa ja

Vilket schampo använder du? fruktis
Vilken parfym använder du? cocos , seanpaul eller escada .
Vad är du rädd för? jag är aldrig rädd
Gillar du att tvätta? ja , för jag hatar att se en korg fylld med tvätt
Gillar du berg och dalbana? Jag älskar alla karuseller

Senaste
...
Filmen du hyrde? hyr aldrig film
Låten du hörde? " som jag hade dig förrut - melissa horn "
Låten du laddade ner? Milows album
Personen du ringde? mamma
Personen som ringde dig? mamma
TV-program du såg? top model
Person du tänkte på? Svea

För eller emot...
Utnyttja någon? emot
Självmord? för & emot , upp till personen i sig
Ungdomar som röker? emot
Använda droger? emot
Sex före äktenskapet? för
Köra onyktert? emot
Förhållanden? för

Favorit...
Mat: grekisk sallad med tsatziki
Låt:  "som jag hade dig förrut - melissa horn"
Sak att göra: umgås med mina två bästa , T och Svea
Dryck: cola
Kläder: myskläder
Film: notebook
Bil: finns många fina
Serie: andra avenyn & prisonbreak

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? ja
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? ja

Antal...
Tjejer du kysst? många
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ingen typ
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ett par stycken
Ärr du har på kroppen? ett par stycken
Pålägg som gäller: ost eller kalles randiga , mums
Dagens dryck: antal dagens dryck?

Senaste...
Boken du läste? körkortsboken
Personen du fick e-mail av? facebook
Personen du fick brev av? räkningar
Personen du fick sms av? venna
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj , när jag var liten nångång
Saken du köpte? pizza igår
Vad har du gjort idag? städat och lämnat Svea hos agneta
Brukar du svära mycket? nja
När stiger du upp på morgonen? 11-12
Gillar du att slåss? ja :D
Vad har du på dig? myskläder
Vad ska du göra ikväll? städa och packa inför imorgon
Vad är du allergisk mot? nickel,gluten, laktos & pollen
Var har du ont? ingenstans
Använder du hårspray? inte så ofta
Kan du stå på händer? ja
Håkan Hellström eller The Ark? INGEN
Salt eller socker? socker på pannkakor , mums
Gillar du ketchup? oja
Är du glad nu? ja
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? musik
Stockholm är...? ett ställe där alla är knäpp
Göteborg är...? en underbar stad
Kan du sjunga? klart ja kan
Spaghetti eller makaroner? makaroner

älskade Svea.

Nu har vi vart och lämnat Svea hos Agneta och Mattias , hon verkar sakna oss redan , men o andra sidan kommer hon nog att vänja sig lika fort eftersom att hon verkade tycka om Agneta . Hon satt sig nedanför henne och viftade på svansen - sötfia ..

Nu ska vi fortsätta städa och sedan börja packa inför morgondagens färd mot kalmar. Tåget gick visst klockan 06:30 och inte klockan 7 som jag trodde . Undra hur man ska orka ..

Puss så länge

halvvägs.

nu har vi i princip kommit halvvägs ,golven är damsugna (haha dam sugna) och det återstår i princip bara att skura golven och plocka bort lite småsaker här och där .
Det är så himla skönt att veta att det kommer att vara kliniskt rent när man kommer hem , slippa tänka på att det är stökigt .

Snart ska vi ta en promenad upp till brynäs för att möta agneta och lämna Svea och lite av hennes grejer så som bajspåsar,leksaker och mat .

Puss

Tack Agneta !

..tack för att du tog på dig hundvaktsansvaret ! :D
Ja , som ni märkt så har vi äntligen hittat en perfekt hundvakt . Agneta ska ha Svea medans vi åker bort till kalmar i ett par dagar - tack tack tack baby .

Vi ska promenera upp till dom med Svea efter sextiden ikväll . Vi får se hur det går med all mat och hennes leksaker haha . Hon ska ju prångt ha med sig sin sönderbitna leksak från när hon var liten - en rosa Tshirt som T har knutit massa knutar på . Även hennes stora ben som hon ligger och tuggar på när ingen vill leka med henne .
Tufflan ..

Nu har vi precis gjort en varsin smoothie jag och T . Efter vi har druckit upp den så är det dags för STORSTÄDNING , och då menar jag STOOOOOOOOOOOOOR städning . Det eftersom att vi ska åka med mamma hem sen på fredag och hon har ju aldrig sett hur vi bor , förrutom när hon själv bodde här .
Damsuga,skura golv,städa toaletten,diska,ställa alla skor fint ,vika tvätt ...Ja, det är mycket vi ska göra ! Och det viktigaste utav allt ; fixa till gästrummet så att hon har någonstans att sova .

Puss

Hundvakt ?

Eftersom att jag och T funderar på att åka ner till mamma i Kalmar imorgonbitti med sjutåget , så har vi nu fullt upp med att leta efter en hundvakt som vi kan lita på .
Pappa hade tydligen inte tid eftersom att han ska åka till stugan och bygga på huset , medans mammas karl är allergisk - så inget utav det funkar .. varken att ta med Svea eller att lämna henne hos pappa .

Därför sitter jag och Agneta just nu och diskuterar om hon kanske kan ha henne . Hon tror att det skulle funka så jag håller alla tummar och tår för att det ska bli bra . Isådanafall åker vi klockan 7 imorgonbitti till mamma sen åker vi med henne hem sen igen så att jag kan få övningsköra hela 55mil . Bra va ?

gud vad vi kommer sakna våran fina plupp




puss

Godmorgon!

Det blev lite ändrade planer nu på morgonkvisten -jag skulle ju vart barnvakt , men så blev de inte eftersom att Venna inte skulle jobba , så jag sov vidare . Hade gått upp klockan 8 och försökt piggnat till eftersom att jag inte ville vara trött och grinig , men sen när de inte blev någonting så la jag mig och somnade om direkt .
Jag sov otroligt nog till allderles nyss . Helt underbart skönt !

Idag blir det en lugn dag , vi blir vell antagligen bara hemma och tar det lugnt och kanske kikar lite på tågresor till min mamma eftersom att vi funderar på att åka dit imorgon.
Frågan är bara vart Svea ska vara (?) , ska ringa och höra med pappa min om han kan tänka sig att ha henne ett par dagar . hoppas hoppas hoppas ...

Nu ska jag plocka fram lite frukost sedan ska jag damsuga hela vardagsrumsgolvet .

Puss

Galet trött.

jag är verkligen helt död i kroppen ! orkar ingenting och är även helt dödstrött ...
Ska faktiskt gå och lägga mig i sängen nu och försöka sova , för imorgon kommer Venna och lämnar Maxen klockan halv nio här - vi ska nämligen vara barnis åt honom medans hon jobbar ..

Fattar inte att man kan vara så trött när klockan inte ens är tio (?)


Sov gott med er allihopa ..

Puss

TACK !

..för alla fina kommentarer ang min nya hårfärg  ! ni får mig verkligen att vilja skriva och lägga ut ännuflera bilder och texter .
Ni är bäst !

Puss

min nya hårfärg !

Äntligen är håret och färgen färdigt , efter två väldigt långa dagar ..
Jag blev verkligen jättenöjd med allt - både färgen och hur de sitter !
Tack älskade Malin för all hjälp !

Vi åkte till valbo i morse vid 10tiden för att färga håret på mig , vilket t´s lillasyster hjälpte mig med . Väl där så mötte vi Clara (deras katt) som kom och bar på en liten mus i munnen , så T tog upp den så jag fick knäppa kort på den - värsta äcklig var han , speciellt svansen ..



Och här kommer det som ni antagligen har väntat på , -min nya hårfärg !





vad tycks ?




Puss

byter hårfärg.

Nu åker jag , T och Svea till valbo och hans föräldrar - för att färga mitt hår ..
Kommer som sagt bli en hel del mörkare än vad jag har nu , så håll i hatten tills i eftermiddag då jag lägger ut en bild där håret är helt färdigt (förhoppningsvis).

Adjöss blonda hår !

Puss

besök.

Vi har just blivit lämnade utav våra besökare som har vart är under kvällern och gjort oss sällskap.. vi spelade kort och blev övertrötta - för att dra det hela i en snabb resumé.
Nu har dom tyvärr men kanske och behövligt , lämnat oss och åkt hem för att sova . Själv ska vi vell snart också krypa ner och sova , för imorgon väntar ju en ny "hårdag" .
Jag och T´s lillasyster ska nämligen fortsätta med mitt hår i morgonbitti klockan tio för att vara exakt . Vi tar bussen till Valbo och grejar med håret , sedan blir vi förmodligen tvugna att lämna T´s lillasyster i fred då hon prångt behövde plugga inför skolan på måndag .
Men jag är mer än tacksam för all hjälp hon har gett mig idag och alla andra dagar..

Det är hemskt ovant med håret , men jag antar att jag vänjer mig inom en snar framtid . Kanske är det färgen som kommer att göra håret mera "jag" . Det blir gråa och ljusbruna slingor i hela(!!) håret och i massa mängder . Jag ser verkligen fram imot att se resultatet . Lite nervös till och med ...
Tänk om det blir jättemörkt ?

T tycker förmodligen att jag är lite osocial när jag bänkar mig framför datorn helatiden, men jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite , för det är ju det bloggen är till för - enligt mig ..
Jag skriver inte för att fånga så många läsare som möjligt , jag ber inte om att folk ska tycka och tänka som mig - bara finna sig i det just jag skriver . Alla har ett val ,stanna eller gå..

Nu måste jag faktiskt sätta punkt för idag och tacka för fina kommentarer .

Puss

mitt uppe i allt ..

..så måste jag bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
Jag är faktiskt mitt uppe i allt när det gäller min isättning utav hår . Eller ja , jag och t´s lillasyster har faktiskt satt i det redan , men nu sitter vi och kikar på körslaget.

Imorse kom en kompis till T och hämtade oss och svea här hemma , sedan åkte vi förbi mitt jobb på vägen ut till valbo - jag har inte fått en endaa(!!!!!) tid , börjar fan fundera vad det är frågan om .
Iallafall så kom vi fram till valbo och T och hans vän släppte av mig där så jag och T´s lillasyster kunde börja greja med mitt hår . Medans så åkte T och hans vän hem till honom och umgicks ..

Jag och T´s lillasyster höll på med håret  i massor med timmar
, men nu är det äntligen isatt - dock inte färgat då det sker i morgon förmiddag.

Håret är jättefint och jag blev helt jättenöjd (bortsett från färgen). Här är iallafall några bilder vi knäppte (med mobil) under tiden isättningen pågick;




Malin klippte och fixade med mitt hår ...




Jag färgade därefter malins ögonfransar;




Tack mitt älskade hjärta för allt !




Nu sitter vi som sagt och kikar på körslaget och håller alla tummar och tår för ROGER PONTARE -klockren!


Puss så länge


dörrarna stängs.

nu har våran sista gäst gått för kvällern och dörrarna stängs för kvällern - och kvar är bara obeskrivligt många tomburkar och en del skräp!
Men har man tillställning så har man ..

Det har iallafall vart riktigt mysigt , även om vi inte alls var så många och inte alls drack så mycket . Det var liksom helt lagomt allting . Inge bråk och inge stoj , så som det ska vara helt enkelt .

När alla utom T´s jobbarkompis hade farit så kom vi på att vi var superhungriga , så vi tog en promenad till sibylla som ligger i princip rakt över gatan , där köpte vi mat alla tre ..
T och hans jobarkompis -eller föredetta jobbarkompis ..åt chickenbit meal medans jag tog ett minimeal men fick bara i mig burgaren på 45gram, kul..

Nu ska vi bara plocka undan alla tomburkar osv för att sedan krypa ner i sängen och njuta av varandras existens -som vi faktiskt gör varje kväll och dygnet runt ..

Tack så mycket för en trevlig kväll !
Hoppas ni också har haft en bra kväll och att ni somnar gott ..-det ska nämligen jag göra !

Puss

vardagsrumsgolvet avklarat..

..nu återstår bara köket och hallen som också ska få sig på moppo , haha .
T´s kompis var förresten förbi med en platta öl som vi köpte utav honom - han tyckte att vi behövde den så att vi inte skulle "halka efter" med öldrickandet , schysst där ..

Tända lite ljus och släcka alla lampor och sätta musiken på max är ju bara ett måste när det är pardy på gång.
Undra om grannarna tycker detsamma? förmodligen inte..

Jag tänker förövrigt vara lite halvrisig ikväll eftersom det är hemma hos oss liksom . Känns inte som att jag behöver klä upp mig för någon . Det får bli kläderna och frisyren jag har nu , leggings, lång tischa och en knut på huvudet -kan verkligen inte bli bekvämare !

Ha en trevlig kväll nu allesammans !

Puss

snabb storstädning.

Nu är det storstädning som gäller - en snabb sådan..
För klockan åtta ikväll får vi besök . Ken och några till tyckte att vi skulle vara här istället , kanske för att dom ville gå på krogen sen , vad vet jag .
Ska iallafall bli riktigt trevligt att dricka lite alkohol och bara vara !

Så nu , storstädning !
T ska diska och fixa köket , medans jag ska damsuga och skura golv.

Puss

Gratuelerar Ken 19år.

Ikväll ska vi hem till Ken(en kompis) som idag blir 19år . Vi ska vell sitta där och umgås med han och lite andra folk som skulle komma dit . Flera stycken , inklusive han , ska dricka . Men vi skippar nog det ikväll , gick ju inte så bra sist ,haha .

Innan dess ska vi hem till T´s kompis i valbo och kika på film och umgås med han innan vi sedan åker tillsammans hem till Ken .

Har även pratat ltie med T´s syster , så vi åker dit imorgon förmiddag så hon kan hjälpa mig med mitt förbaskade hår , hihi. Kommer dock inte färga det eftersom att håret måste vara fritt från både dusch och kemikalier i minst 2 dygn (rekomenderas). Så färgningen får ske en annan dag ..

Puss

Startpaket.

Nu har jag och T vart i valbo och hämtat mitt startpaket med hår.
T´s jobbarkompis ringde och väckte oss vid åttasnåret och sa att han skulle till valbo vid tiotiden , så vi följde med . Vi gick på köpis en sväng och kikade på nya mobiltelefoner och så ..
Därefter åkte vi hem till T´s föräldrar för att hämta mitt paket , och jääädrans vad stort det var !




Färgen är kanske inte riktigt densamma som min nuvarande hårfärg , men det får vi helt enkelt lösa med en massa slingor och kanske en färgning utav hela håret .
-Imorgon åker det nog i iallafall !

Gud vad spännande det ska bli !

Puss

Tatueringar & betydelser.

Jag tror och har någonstans i baktanken att jag faktiskt har skrivit ett liknande inlägg tidigare någongång , men jag kunde tyvärr inte hitta just det inlägget så jag skriver helt enket ett nytt.



MINA TATUERINGAR

Här kommer ni att få ta del utav "alla" mina tatueringar och dess "betydelser" för just mig .


Kinatecken "familj"
gjord den 23 Juli 2007 i Bulgarien

Varför gjorde jag den?
Jo , jag valde att göra denna tatuering efter mycker om och men . Från början var det tänkt att jag skulle skiva "Pontus" på min arm , för att hedra min älskade lillebror som alltid ställer upp för mig och som alltid är stark-vad det än gäller. Min bror har alltid betytt allt för mig & han var min bästa vän från det att vi sågs första gången.
Trots att han valt sina tokiga val här i livet så har jag och kommer alltid att ställa upp på honom.
Han är fortfarande en utav mina bästa vänner , fastän han valt som han valt .
Efter att ha tänkt efter lite så kom jag på att "kanske är det dumt att ha ett killnamn över hela armen?" - och just därför fick det bli kinesiska tecken , betydande "familj" .
Min bror var den enda jag ville kalla familj just då , eftersom att han var den enda som jag hade kontakt med och som jag fullkomligt litade på.

Vad betyder den för mig?
Den betyder som sagt oerhört mycket för mig , och jag vet inte om jag skulle vilja ha den ogjort trots att kinatecken är så fruktansvärt fult i mina ögon .
Men jag försöker att inte se dom som kinatecken , utan mer som mig och min familj , för det är ju det den står för och faktiskt betyder .


Text "Frida Caroline"
gjord den 27 Mars 2008 i Gävle

Varför gjorde jag den?
Jag hade alltid pratat om att ha mitt för-och efternamn på kroppen , men eftersom att mitt efternamn troligtvis skulle komma att bytas ut den dagen jag väljer att gifta mig , så tyckte jag att mitt mellannamn skulle passa bättre. För hur ofta nämns igentligen ens mellannamn?
Det var efter mycket om och men som jag valde text stil och placering , jag vet inte hur många gånger jag ringde till tatueraren och ångrade mig på text eller placering - men tillslut blev det som på bilden ovan..

Vad betyder den för mig?
Enligt mig så förgyller den helt enkelt min mage .. den gör verkligen hela mig !
Innan så var jag inte alls nöjd med min mage , tyckte den såg konstig,bred och ful ut . Men efter att jag gjorde den här tatueringen så ändrades allt det där på sammagång . En sån otroligt underbar känsla !


Hjärtan m. Text "PMG" - Peter Mattias Gyllenskepp
gjord den 19 Mars 2009 i Thailand

Varför gjorde jag den?
Enda sedan massor med år sedan , innan jag kände T - så var jag kär i honom..
Vi gick på samma skola , men på två olika våningar . Varje morgon när jag sov hos min syster som då bodde på staketgatan inne i staden, åkte jag moped till skolan . Varje dag vid samma tidpunkt så såg jag T stod och vänta på bussen vid hans busshållplats . Jag åkte jämt samma tid för att inte missa att se honom stå och vänta på bussen.. Jag var helt såld i honom !
När vi sedan blev tillsammans fick jag verkligen allting bekräftat - han var min soulmate.. verkligen ! & när vi var i thailand så tog vi ett beslut som jag har fått väldigt , vääääääldigt mycket skit för . Vi tatuerade in varandras namn på handleden. - en sak som man kanske bara gör på film ..
Jag fick ta skit från både min syster och även en massa andra i släkten , men jag blundade för dom och var stolt över att ha min tatuering på armen . Jag konfronterade dom som ifrågasatte mig om tatueringen & blev sedan accepterad .
Jag kommer aldrig att ångra den, aldrig någonsin ..

Vad betyder den för mig?
Den betyder verkligen jättemycket för mig . Jag vet att många tycker att "det är ju bara ett fult ,ojämnt och snett hjärta med ett par bokstäver i.." -men så är det inte för mig . Den må vara sne och ojämn , men den betyder mer än så för mig och även för T .
Jag är stolt över att jag funnit äkta kärlek och det står jag för ..


Blommor
gjord den 26 Mars 2009

Varför gjorde jag den?
Denna tatuering gjorde jag för att jag alltid vart missnöjd med hur mina fötter set ut .
Men hjälp av denna tatuering har all min komplex för mina fötter helt försvunnit - tro det eller ej ..
Nu menar jag förstås inte att man ska tatuera sig bara för att försöka få bort komplex , för då skulle man vell vara tatuerad överallt , haha skämtosido ..
Nej men jag gjorde den helt enkelt för att göra mina fötter mera fina och mera "jag".

Vad betyder den för mig?
Iochmed att den tatt bort en stor del av min komplex när det gäller mina fötter så tycker jag att den har en stor betydelse i mitt liv ..
Jag tycker även att den är otroligt vacker för att vara gjord i thailand . Men även om den inte är helt perfekt så kommer den alltid påminna mig om våran underbara tid i just thailand.




Hoppas ni får en bättre bild om mig och mina tatueringar nu ..
Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon !

Puss och godnatt

FAN VILKEN SMÄRTA.

FAN (rent ut sagt) , vilka jävulska magsmärtor jag har nu alltså .. Det måste ha vart nå fel på den där rackarns kebaben alltså . Mår så fruktansvärt illa så det känns som att ja ska spy vilken sekund som helst ...
Kan ju lova att det är första och sista gången jag äter kebab på det där jävla stället , fyfasiken , ingen mat i hela världen är värd denna smärta .

Kan kanske bero på att jag fuskat mycket med allergikosten nu på sista tiden också , jag bryr mig varken om att äta glutenfritt eller laktosfritt - men idag måste de ha vart kebaben för det är helt klart två helt olika smärtor .

T har redan somnat , han somnade efter bara nån minut . Själv har jag gått ut och satt mig i vardagsrummet för att invänta att smärtorna ska gå över , om dom går över vill säga .

AJ AJ AJ , ska nog värma en vetekudde och se om det hjälper .

Puss

3 oväntade saker.

Kom just in från en promenad med Svea . Vi tog en kortis eftersom at T somnade ett flertal gånger i soffan medans vi såg på massa bra teveprogram.
Sedan sist jag skrev så har det inträffat tre oväntade saker - tre positiva(!!) saker , hör och häpna..

• Venna frågade på ett sms vad våran portkod kom , sen bara kom hon hit , från ingenstans . Jag blev jätteglad och det var så himla skönt att få träffa henne och Maxen igen efter ett bra tag sedan sist .

• När Venna hade vart här en stund så kom T´s kompis Ken , också från ingenstans . Sedan åkte T och Ken och köpte mat på en pizzeria till T , mig & Venna . T åt en pizza och jag och venna tog en varsin kebab med bröd -dock inte så mycket kebab i den , mest lök och sallad ..

• T´s mamma hade vart och hämtat ut mitt hår på posten , som hade hamnat där pga storleken , paketet var helt enkelt för stort för att få plats i brevlådan - weei vad glad jag blev!

imorgon ska jag och T gå upp i tid för att ta oss ut till Valbo och hämta ett papper & självklart mitt hår . Därinnan ska vi också hinna med att svänga förbi mitt jobb för att kika upp hur mitt kommande Schema ser ut , kan behövas mycket jobb nu när T inte längre jobbar .
Håller alla tummar och tår för att jag har fått lite tider åtminstone !

Ååååh , vad jag längtar tills jag har mitt nya fina hår i , framför allt att sedan färga det .. EXTAAAS !

Nu måste jag faktiskt sova så jag orkar gå upp typ klockan 9 imorgonbitti .

Puss

hår hår hår .

Kul att håret som jag beställde har hamnat på tempo fastän det skulle komma hem direkt i brevlådan hos t´s föräldrar i valbo -typiskt min tur.
Så nu kanske jag måste vänta med att hämta ut det tills lönen har kommit eftersom det kanske har råkat beställts med postförskott istället för faktura ...
Även fast jag vet att jag beställde med faktura .. men men , paketet kanske var för stort för att få plats i brevlådan som de står att det kan vara på deras hemsida.

suck !

Puss

"varslad"

T har nu blitt arbetslös , bara sådär över en dag ... =/ pga. arbetsbrist.
Nu kommer det bli väldigt väldigt tufft för oss med ekonomin så länge jag inte får jobba lika mycket som förr. Jag ska inte jobba på hela den här veckan och vet heller inte hur det blir nästa vecka , måste nog ner på jobbet och kolla schemat ganska omgående .
Ska även försöka söka ett till jobb , alternativt ett heltidsjobb om det skulle finnas nå sånt .


(kass mobilbild)

vi ska till thailand , så är det bara .
Jag ska lägga undan vartenda öre jag får över till våran thailandsresa , precis som förra gången då T gick i skolan och jag extrajobbade på soskiosken och även ett annat jobb .
-Det lovar jag dig Thas .

Ikväll ska vi sörja genom att köpa nån god "utemat" och bara vara , för det var nämligen sista dagen för T på hans jobb idag , sorgligt nog .
Tur att det är bra teveprogram också !

Jag älskar dig Thias , du är mitt liv .

1 mål , 1 strävan - thailand baby !

puss

Duktig Tjej .

Var just ute med Svea på promenad. Jag hade henne lös hela vägen och hon var så himla duktig och lyssnade när jag ropade ..
Hon blev helt överlycklig när hon hittade en massa äpplen som hade ramlat ner från träden och som ingen än har plockat upp . Alla andra äpplen härikring är redan borta eftersom att folk bor här åretrunt ..
Men i kolloniområdet har ju alla "åkt hem" nu inför vintertiden så det fanns jättemycket äpplen där som Svea snabbt tuggade i sig och även lekte en hel del med.

..älskade älskade Svea.





(mobilbilder)

Nu ligger Svea i sin bädd helt utmattad efter promenaden och medans jag ska ta en macka och kika på teve tills T kommer hem . Skulle egentligen lagat mat , men eftersom jag inte vet hur länge T ska sitta i valbo på möte med sin chef så väntar jag med maten .

T sitter som sagt på möte i valbo med sin arbetskamrat och deras gemensamme chef och pratar om "framtiden" . Antagligen kommer dom få sparken , eller varslad som man med finare ord brukar säga .
Men det visar sig när han kommer hem , hoppas verkligen dom inte behöver sluta - inte än iallafall ..
Längtar tills han kommer hem så att jag får hålla om honom!

Thihi , hade ingen ork att vara så seriös med bilder idag .



Nu ska jag faktiskt försöka få tag i min bästa T .

puss

min älskade T.

Jag älskar dig


För all framtid


promenad.

Nu ska jag ta en promenad med lillSvea runtom i kolloniområdet . Bäst att klä sig varmt , ser ut att vara riktigt blåsigt där ute .
Det får heltenkelt bli min superstora halsduk och min ännustörre dunjacka ! brrr...





Puss

till min älskade.




Till min älskade


Det var som högsta vinsten
i ett gratislotteri
när jag fick möta dig
och du och jag blev "vi".

Av alla dessa människor
är du just den jag vill ha.
Du ger mig ljus och glädje
du får mig att må bra...

Ja,för allt min kärlek rymmer
finns inte nog med ord.
För att älska och att älskas
är det största på vår jord.

Och allt du är för mig
vill jag för dig få vara...
för kärleken i mig
finns till för att besvara.



av: Siv Andersson.

Färg "613" .

Jag har faktiskt vart  vaken sedan jättetidigt imorse , men sedan dess har jag legat och dratt mig i sängen med Svea tills 10 .
Nu sitter jag i soffan och kollar på "topmodel" , det går nästan jämt på mornarna så jag brukar slå på teven och alltid häpnas av att det faktiskt är just "topmodel" .

Idag ska håret , enligt hemsidan , ha kommit hem till valbo i brevlådan (annars räknas det som försenat). Så jag hoppas verkligen att det ligger där i brevlådan idag , annars ska jag klaga , haha .

Men en sak jag också har kommit underfun med , det är att man inte ska tvätta håret på (rekomenderade) 48 timmar. Då är det nog inte så bra om jag sätter i håret och färgar det på samma dag för då kommer jag ju behöva att tvätta håret i vilket fall - vilket troligtvis kommer att leda till att håret trillar ut ..
Damn , då är det bara att hoppas på att färgen är i någolunda färg som min nuvarande hårfärg , annars lär det se förjävligt ut när jag satt i det .
Suck , vilket sjå ...

Jag valde färg "613" eftersom den såg mest ut som min nuvarande .
dock börjar jag bli lite osäker nu .

Äh ,
jag får helt enkelt sätta i det och sedan vänta två dagar innan jag färgar det . That´s it !


puss

Kategorier.

Någon frågade mig om jag inte kunde fixa flera kategorier för att kunna hitta specifika inlägg lättare - och visst kan jag det .. Grejen är bara det att det tar sån förbannat lång tid , men jag har börjat att sortera några fåtal inlägg i olika kategorier nu för att ni lättare ska kunna orientera er i min blogg . Bra va ?

Det kommer som sagt ta en tid att orna upp alla inläggen , därför tänker jag bara sortera dom nyaste inläggen och några månader tillbaka för att slippa sortera i flera dagar .
Hoppas det uppskattas och att det nu blir lättare att hitta i min blogg .

puss

justja..

Håret ! jag berättade ju för er tidigare att jag skulle färgat håret och satt i det nya idag , men det blev tyvärr inte av eftersom att håret inte hade kommit ännu . Jag hoppas verkligen att det kommer imorgon för då har jag och T´s syster bestämt att vi ska leka och greja med håret .




Jag tänkte visa er en före och efterbild sen , innan och efter slingningen .. - vad sägs om det ?

Puss

Norrsundet .

Vi kom just innanför dörren efter att ha spenderat en helt kväll i Norrsundet . Helt oväntat från alla håll och kanter så åkte vi till norrsundet med min syster och hennes sambo för att fira min systers sambos mamma , som idag fyller år ..
Dom hämtade upp oss vid 16 tiden , sedan åkte vi dit och spenderade hela kvällern där . Vi fick supergod mat direkt när vi kom dit - Potatis,köttbullar,lingonsylt & brunsås .. inte nog med det , allt var hemmagjort !
Vi åt verkligen tills vi höll på att spricka för att det var så himla gott & jag hade faktiskt helt glömt bort att sån där mat kan vara så gott .

Efter maten fick vi fika en massa goda bullar och tårta & dricka saft - samtidigt som vi kikade på "bonde söker fru" .

Mina kusiner var också där med deras mamma (min moster) , men dom åkte hem strax efter "bonde söker fru" eftersom småknattarna behövde sova för att orka med skolan i morgon ..
Men vi var kvar och kollade på "efterlyst" innan vi tillsist åkte hem igen . Jag körde faktiskt dit , men på vägen hem hade det frusigt på vägarna , så då ville dom inte att jag skulle köra ifallt det var halt .

Snart ska jag boka halkan , funderar faktiskt på att ringa imorgon så att man har den skiten gjort också . Sen är de bara nåra körlektioner som gäller innan allt ska bokas - spännande !



Nej , nu ska jag ta en smörgås innan jag kryper ner i sängen med min älskade T .




Puss

Svar.

•Kan du itne visa bilder på tatueringarnapå handlederna?

Sv; Självklart kan jag visa dom ytteligare en gång till , brukar faktiskt lägga ut bilden på våra handleder rätt ofta -eller är det bara jag som inbilliar mig , kanske ?
well , här kommer en bild tillägnad till just dig !



puss

Svar.

•om ni ska gifta er hur tänkte ni göra med efternamn då? tänker eftersom du har tias efternamn på din handled och hans ditt.. :P nyfiken bara..

sv: Jag vet faktiskt inte , det spelar inte sån stor roll för mig vilket efternamn vi tar , eller om vi tar båda ..
Fast hans efternamn är jättefint tycker jag och det kommer troligtvis bli hans eftersom det är så man "brukar" göra .
Frida Gyllenskepp ?

Angående tatueringen så kommer varken jag eller T på nåt sätt göra om eller ändra våra tatueringar .
Dom är ett minne och kommer alltid att vara det .. :)

Framtidsplaner.

Eftersom att jag och min älskade T är förlovade och därför trolovade att gifta oss , sitter jag och kollar på massa fina bröllopsklänningar/frisyrer/tillställningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på just mitt bröllop.

Om jag får tro/tänka och tycka så kommer det inte ta allt för många år innan jag och T äntligen ska gifta oss och det vet jag att han tycker också .. Han brukar faktiskt prata rätt mycket om just vårat bröllop !

Här är lite fina klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på vårat bröllop ;



Jag älskar verkligen brudklänningar i stil med dom ovan , bandlösa och lite fall .

När det gäller hår så finns det ju så oändligt mycker olika frisyrer , men jag kommer att ha någonting i stil med den här ;



Sen till det viktigaste , en riktigt duktig fotograf !
Även om han/hon inte jobbar som fotograf så tycker jag att det är viktigt att välja någon som har vanan att använda kameran i olika tillfällen . 
Jag kommer att välja ypperligt noga vem som ska fota just mitt bröllop , för bilderna är någonting man ska ha kvar och titta på under hela livet .

Nu börjar jag nästan längta tills mitt bröllop ska äga rum med den finaste i världen- min T ♥
...och inte tala om våran bröllopsresa , som förodligen kommer att äga rum på Maldiverna .

puss


frukost.

Har just ätit lite frukost - en risifrutti ..
Blev inge mera än så eftersom att ja köpte en sån där ny risifrutti XL .
Lite större än dom vanliga !

Svea ligger fortfarande och sover och jag sitter fortfarande i "pjamas". Funderar på att klä på mig nu och ta en promenad i kolloniområdet och försöka hitta någon ny väg att gå därinne . Skulle vilja gå lite längre än vanligt så man får lite motion ...

T skulle inte komma hem förns 4 idag verkade det som , hoppas det blir ändring på det så att han kommer hem lite tidigare , annars kommer jag bli tokig här hemma , hatar att vara ensam ..




Oh yes , ikväll är det Bonde söker fru , 20.00 på 4an , sedan är det Efterlyst kl 21.00 på 3an.
-Någon mer än jag som kommer sitta bänkade framför teven ? =D

Puss

godmorgon.

Vaknade för en liten stund sedan , Venna ringde och frågade om jag vill med på ErikssonHjälpen. Dock har jag blitt fattig för denna månad eftersom att jag handlat de sista till kylskåpet osv .
Hade jättegärna vilja åkt dit för jag har aldrig vart där .. - men som sagt ,inte så kul utan pengar !

Sitter och funderar på hur jag ska spendera dagen fram tills klockan fyra (då thias kommer hem och vi åker till valbo).
Jag får nog sitta här och fundera halva dagen för nu ska jag faktiskt äta en risifrutti och en banan.


Kom just och tänka på att jag faktiskt beställt en borste också och inte bara hår-startpaketet ..
Det ska verkligen bli riktigt kul att se hur bra den faktiskt fungerar , det står att den tillochmed ska ge glans till håret-men vi får vell se ..




puss

Godnatt.

Nu är det dags att sova här i huset , sov så gott mina fina !

jag hatar att må såhär.

puss

vilken "otur".

T fick inte igång spelet och allt vad det innebar förns nu på kvällern -så vi hann "tyvärr" inte spela , moahah!

Nu sitter vi i vardagsrummet och har nyss sett på andra avenyn och fikat . Börjar faktiskt bli lite trötter så det är nog dags att krypa ner och lägga sig snart .
Ska vell ta en promenad med Svea först så att hon får springa av sig lite energi innan vi slutligen ska krypa ner och sova för natten.

Imorgon blir det lugnt precis som vanligt - fram tills på eftermidagen. Då kommer T´s lillasyster förbi och ska vara här till T kommer hem . Då ska vi åka ut till valbo och färga och sätta i mitt hår som (förhoppnings-troligtvis) kommer imorgon på förmiddagen.
Jag köpte bara en färg , en grå färg från mood. Så nu ska jag ha gråa slingor i hela håret och senare under månaden ska jag även införskaffa mig lite flera färger som sedan ska få förgylla mitt hår . Tanken är att jag ska ha massor med slingor , hela håret i princip . Jag kände att jag inte ville köpa mer en 1 färg idag eftersom det för det första sliter så mycket på håret , sedan för att det inte fanns den färgen jag var ute efter och då är det ju bara onödigt att köpa nån - bara för att köpa ..



skratta den som skratta vill , det kommer bli näääjs i slutändan.

-Fan , nu fick T till det med spelet så nu kanske man blir "tvungen" att spela en omgång , moahah !

Puss

mys.

Medans T försökte få fart på spelet så passade jag på att plocka fram lite fika..
Vaniljmunkar och päronsaft , värsta nostalgikänslan. Har inte ätit just vaniljmunkar sedan man gick i högstadiet och kunde gå till "Tempo" på rasten och köpa vanlijmunk haha .



Nu börjar "äntligen hemma" , sedan är det "andra avenyn" som gäller !

Puss

GRATTIS !

..till mig och T som har "förlovningsdag" idag !

I sju underbara månader har vi vart förlovade nu




Every time our eyes meet
This feeling inside me
Is so much more than I can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close
To anyone, or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams


I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you
(every little thing that you do, baby i'm amazed by you)

From the day we first met (oh my god)
I knew you were heaven sent

You my love I can't forget
You will love until the end
From the way you hold me
Your body controls me
Every little thing you do
Baby I'm amazed by you

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better

I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me
Baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh it feels like the first time, everytime

I want to spend the whole night
In your eyes

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you


Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you






Puss



middag.

Har just proppat i mig middag här hemma , det fick bli makaroner och korvstråganoff - riktigt gott !





Vi tog en promenad till willys och köpte hårfärger ,tamponger , raklödder , baguetter ,yogurt och massa goda saker som vi annars inte brukar köpa , negerbollar och vaniljmunkar -raoooowr, vill bara äta upp allt nununu!
Sedan köpte vi äve lite beroendeframkallande ting, såsom snus ...

Just nu ska vi faktiskt spela chicago och mysa med lite goda vanlijmunkar , sedan ska vi spela ett spel på datorerna som T tvingade mig att spela , typ som CS fast endå inte riktigt .
Jag hatar spel och folk som spelar sånna spel , men nu tänkte jag att ; T får ju endå stå ut med att jag skriver blogg och även läser bloggar dag ut och dag in , så jag kan offra en liten stund med att spela de där spelet - även om det är tråkigt !


Igår när T låg och tog en såkallad "powernap" så somnade inte bara T ..
-nej , våran lilla älskade Svea tog också en liten powernap , fast i soffan & med täcket på sig.



Jag älskar henne , hon är så himla lik ...ett barn på nå sätt !



Nu ska jag ladda ner nå program som man behöver för att kunna spela det där "roliga" spelet .

Puss

färg som representerar mig.

Har just vart ute på en promenad med Svea .
vi tog en promenad runt i kolloniområdet och tillbaka , riktigt mysigt väder ute - förrutom kylan.

Just nu sitter jag och väntar på att T ska komma hem så vi kan promenera till affärn och köpa hårfärger . Håret kommer förmodligen imorgon så det är ju lika bra att förbereda sig med färgerna redan idag eftersom att jag vet hur rackarns lång tid det kan ta för mig att bestämma ...
-Det är ju liksom en färg som ska representera just MIG , vilket inte gör det lättare ..
Det enda jag vet är att jag ska slinga det & att det förmodligen ska bli något mörkare än just dethär "platinablonda" som jag har nu - det har jag lessnat på ! (även om det är skitsnyggt ett tag)

Nog om hår ..

Nu ska jag platta håret , haha !


Puss

allt handlar om dig..




Allt handlar om dig .
När vi träffas , är det bara på grund av dig .
När någon ringer mig , är det bara på grund av dig.
När vi gråter , är det bara på grund av dig .

varför ska allt vara på grund av dig ..

..men jag älskar dig & kommer alltid att vara på din sida




Problem med blogg.se (?)

Som ni ser , så har bloggen blivit knäpp ! Sedan igårkväll har jag inte kunnat komma in på varken blogg.se eller någon utav mina vänners bloggar . Den har även spelat sitt egna lilla spratt såg jag , eftersom att mitt senaste inlägg har lagts upp 3 gånger på raden, vilket jag inte är skyldig till ..
Men nu verkar allt funka som det ska och jag kommer även in på andras bloggar , så tummen upp för det.

Igår väckte jag T under tiden som "svenska hollywoodfruar" höll på . Jag tänkte att jag lika gärna kunde väcka honom då eftersom att programmet endå var så dåligt .
Så vi gick ut på en promenad med Svea istället , i spöregnet . Men hon tyckte att det var roligt så då kan man ju inte vända och gå hem .
Vi gick genom kolloniområdet och runt där lite . Man blir nästan ledsen när man ser hur tomt det är där just nu . Man är ju så van vid att det är proppat med folk där nu när det har vart sommar ,men dom har vell åkt hem till sitt vinterställe antagligen.

Just nu sitter jag i soffan och försöker piggna till , vaknade för en liten stund sedan.
Har inga planer för idag (heller) , men det blir vell nå hastiga händelser som det brukar ..
Tänkte iallafall göra mig klar lite nu , sedan ta en promenad till affärn för att köpa lite hårfärger som jag sedan ska använda i slutet på veckan då min nya hårförlängning åker i.

Puss så länge

"special?"

Jag förstår inte det "speciella" med dagens avsnitt utav "svenska hollywoodfruar"..
Det sas att det skulle vara ett avsnitt med "extramaterial" , men än så länge har jag bara sett ett fåtar saker som jag inte redan setts i ett tidigare avsnitt..
Antar att det enbart är för att tjäna pengar och tittare !
-Jag är iallafall besviken ,riktigt besviken !

T somnade i soffan så jag bad honom lägga sig i sängen istället , så nu ligger han och tar en (som han kallade det vara) powernap. Vet dock inte om han kommer vakna nånting mer idag , han sover nog för natten nu skulle jag tro..
Tröttis , jag älskar dig ♥

Imorgon blir det lugn dag igen . Ska försöka få nånting att göra , men det blir svårt när alla ska vara så rackarns upptagna hela tiden .. blä.

Puss

"special?"

Jag förstår inte det "speciella" med dagens avsnitt utav "svenska hollywoodfruar"..
Det sas att det skulle vara ett avsnitt med "extramaterial" , men än så länge har jag bara sett ett fåtar saker som jag inte redan setts i ett tidigare avsnitt..
Antar att det enbart är för att tjäna pengar och tittare !
-Jag är iallafall besviken ,riktigt besviken !

T somnade i soffan så jag bad honom lägga sig i sängen istället , så nu ligger han och tar en (som han kallade det vara) powernap. Vet dock inte om han kommer vakna nånting mer idag , han sover nog för natten nu skulle jag tro..
Tröttis , jag älskar dig ♥

Imorgon blir det lugn dag igen . Ska försöka få nånting att göra , men det blir svårt när alla ska vara så rackarns upptagna hela tiden .. blä.

Puss

"special?"

Jag förstår inte det "speciella" med dagens avsnitt utav "svenska hollywoodfruar"..
Det sas att det skulle vara ett avsnitt med "extramaterial" , men än så länge har jag bara sett ett fåtar saker som jag inte redan setts i ett tidigare avsnitt..
Antar att det enbart är för att tjäna pengar och tittare !
-Jag är iallafall besviken ,riktigt besviken !

T somnade i soffan så jag bad honom lägga sig i sängen istället , så nu ligger han och tar en (som han kallade det vara) powernap. Vet dock inte om han kommer vakna nånting mer idag , han sover nog för natten nu skulle jag tro..
Tröttis , jag älskar dig ♥

Imorgon blir det lugn dag igen . Ska försöka få nånting att göra , men det blir svårt när alla ska vara så rackarns upptagna hela tiden .. blä.

Puss

"special?"

Jag förstår inte det "speciella" med dagens avsnitt utav "svenska hollywoodfruar"..
Det sas att det skulle vara ett avsnitt med "extramaterial" , men än så länge har jag bara sett ett fåtar saker som jag inte redan setts i ett tidigare avsnitt..
Antar att det enbart är för att tjäna pengar och tittare !
-Jag är iallafall besviken ,riktigt besviken !

T somnade i soffan så jag bad honom lägga sig i sängen istället , så nu ligger han och tar en (som han kallade det vara) powernap. Vet dock inte om han kommer vakna nånting mer idag , han sover nog för natten nu skulle jag tro..
Tröttis , jag älskar dig ♥

Imorgon blir det lugn dag igen . Ska försöka få nånting att göra , men det blir svårt när alla ska vara så rackarns upptagna hela tiden .. blä.

Puss

"svenska hollywood fruar -extramaterial"


" Svenska Hollywoodfruar. Extrainsatt specialavsnitt med det bästa från Svenska Hollywoodfruar plus helt nytt material som aldrig visats tidigare. Anna Anka bjuder på ett pärlband av de bästa. Men hon tar oss även på en tidigare osedd rundvandring i familjens Ankas lyxiga hem.



...Maria Montazami har under seriens gång, blivit seriens mest populära Hollywoodfru. Dessutom tar Maria chansen att visa sitt Las Vegas inspirerande drömkök. Agnes-Nicole Winter bjuder på ett långt klipp från sin senaste film "The Gold And The Beautiful". "

Ska ni också sitta bänkade framför teven ?

Tv3 ikväll kl . 21:00


Nu ska jag plocka fram en tallrik ur skåpet och äta upp den sista gratängen , muums !

Puss

nu är det nära.

Wohoo ,T´s körkort ser närmare ut än någonsin ..
Han har nämligen vart och bokat sin intensivkurs som förhoppningsvis leder till att han har körkort efter vecka 47
- känns riktigt bra ! då kan vi köra själva till arlanda denna gång , så slipper det bli massa pengar i parkeringsböter haha.



Nu blev jag också taggad , men jag har inte råd med intensivkurs(just nu) , så jag får träna på "vanliga" sättet istället genom att köra ihjäl mig hemma  .
..det går iallafall skitbra för mig att köra nu ! även om jag önskar att jag hade kunnat köra på körskolan istället så man får nån klarhet med alla regler i trafiken och liknande . Alla säger ju så olika !


Nu ska jag klä på mig , har fortfarande bara mjukisbyxor på mig efter att jag duschade (för nån timme sedan..).
När jag klätt på mig och snott upp håret i en redig knut så blir det Willys som det ser ut !

Puss

T är hemma.

Äntligen är T hemma och allt är som "vanligt" igen.
Funderar på vad vi ska hitta på innan han ska åka till körskolan - om vi ens hinner hitta på någonting ..

Kanske man ska passa på att ta en sväng till willys och köpa dom där två hårfärgerna som jag kommer att behöva nu i veckan för att färga mitt hår och hårförlängningen med. Jag är näst intill klar med hur jag vill göra med håret . Först sätta i hårfärlängningen och kanske även klippa in det och greja lite . Sedan slinga håret med först en ljusbrun/mörkblond färg , sedan en grå .. allt för ett lite "naturligare" resultat !
- Det kommer nog bli rätt tjusigt tillslut !

Ja , men de får nog bli willys . Eller om vi kanske tar en sväng upp till brynäs och "röda korset".

Puss

dusch.

Nu ska jag ta en snabbdusch så jag slipper göra de när T kommer hem ..
Dom var redan vid dragongate så nu är han snart hemma ..

Funderar på om ja ska använda hårinpackning igen , men endå känns de lite onödigt när jag endå ska ta ut det här förbaskade håret och sätta i nytt inom en snar framtid.
Håret kommer förmodligen imorgon , så  vi ( jag och t´s syster ) kanske sätter i det i slutet på veckan .



nej , nu står det snabbdusch på schemat !

Ska köpa lite hårfärger idag på willys förresten . Har beslutsångest ifall jag kanske ska gå åt det bruna hållet ?

Puss

Yogurt utan Frosties.

T´s lillasyster var just förbi eftersom att hon hade lunchrast.
Då passade vi på att äta lite , det blev yogurt med flingor . Dock inga FrostFlakes , utan vanliga CornFlakes - lite missnöjd att Frostisarna var slut ...

Nu har hon lämnat mig eftersom att hennes lektion börjar snart och jag sitter ensam med Svea i soffan..

T är snart hemma , vilket ska bli helt underbart . Dock kommer han dra lika snabbt eftersom han ska till körskolan och boka sin rackarns intensivkurs - suck.



...ingenting bra på teve är det heller & ingen film har jag !

JAG BLIR TOKIG

Puss

Godmorgon.

Vaknade faktiskt vid 8.30 imorse utav att Svea stod vid dörren och morrade och skällde som om det vore en inbrottstjuv som var påväg att smita in.
Jag fattade först inte vad hon vela så jag röt i till henne att hålla tyst , sen hörde jag mobilen plinga ;
"Hörru sömntuta , kan du släppa in mig?", vafan tänkte jag , det kändes ju som att klockan var mitt i natten . Men visst , jag släppte in henne - T´s lillasyster .
Inte konstigt att svea hade skällt som en gaaaaaaalning ...

Idag har jag äntligen fått bekräftelse att de faktiskt finns någon "som mig" , Agneta . Hon skrev en kommentar i stil med vad jag gör om dagarna , kändes rätt bra . Så nu ska vi faktiskt slå våra tråkiga dagar ihop någon dag,för att förhoppningsvis få en lite roligare dag .
Tack baby !♥


Nu tror jag att det står frukost på schemat ..


puss

Godnatt.

Godnatt och sov så gott !
Hoppas att det slutar att regna så man kan vara ute imorgon . Jag äger tammafan inte ens en regnjacka , skandal..
Lovar att jag ska införskaffa mig nya snygga stövlar och regnkläder snarast !

Puss

KÄRLEKSTEST.

45%

Ett förhållande mellan Frida Höglund och Mattias Gyllenskepp skulle nog inte funka så bra, men det är iaf nästan dubbelt så sannolikt som att vinna på en trisslott.

Kul att man fick ett sånt "fint" svar på hur bra vi passar ihop , haha ..



Jag älskar dig T ♥

puss


kvällspromenad.

Har just kommit in från en promenad i kolloniområdet med T och Svea .
Det var egentligen inte meningen att vi skulle gå så "långt" , men eftersom att T är lillchefen här i huset så fick han bestämma det tyckte han . Så vi gick där och strosade runt och kollade på hus , samtidigt sprang Svea runt och var överlycklig för att få gå "okopplad" vilket hon har blivit skitduktig på även om hon blir sur när vi ropar att hon ska gå "fot".

Imorgon ska jag och min Svea försöka hinna med en långpromenad innan T kommer hem från jobbet . Han skulle visst bli tidig imorgon eftersom att hans jobbarkompis lära vara hemma till 14. Så jag hinner vell nästan inte mer än att vakna och klä på mig innan han står i hallen igen , så himla underbart ..

Jag önskar så himla mycket att de fanns nån "som mig" , någon som kanske också hade hund , någon som kanske också är "arbetslös" (i stort sett..) , någon som också vill umgås och promenera och vara ute i skogen om dagarna (istället för att gå på stan ex) ..
-Någon som är som jag helt enkelt !
Synd att det tryter utav just den sortens människor i den här staden . Antingen går dom i skolan - som man borde göra , eller så jobbar dom heltid.
-Jag får helt enkelt bli hund eller nåt !

Nu ska jag fortsätta mina funderingar kring att "hitta någon som mig" så att jag får någon att dela min troliga skogspromenad imorgon på i14.



Puss

hår hår hår .

Nu har jag äntligen beställt hem ett nytt och fräscht startpaket med HÅR.
Det fick bli ett komplett startpaket endå , det känns säkrast så . Skönt att alltid ha grejerna hemma och att även kanske kunna hjälpa andra att sätta i och greja .
Beställde även en hårförlängningsborste som jag flitigt kommer att använda på mitt toviga hår . Nästan så att jag kanske borde ge bort min LorealBorste till T så jag inte råkar använda den..





Allt som allt blev det "bara" 1578:- , men gå ingår som sagt ALLT .

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min älskade T och bara njuta av att han är min min min ..

puss

Höga förväntningar .

Kuul , efter en hel dags väntan på den engelska versionen utav Wallander , så föll all min förväntan samman !
Jag har hela tiden trott att principen skulle vara densamme men att det skulle vara helt olika handlingar , men sedan ramlade poletten ner när jag insåg vad "sidetracked" betydde . "villospår" , så finns det ju redan en wallanderfilm som heter och därmed exakt samma handling , fast med ett annat talande språk , dvs engelska ...
-suuuuuuck , hur ska kvällern nu spenderas ?
Hade jag vetat detta tidigare hade jag förmodligen inte hamnat i denna sits .


Tur att "ensam mamma söker" var bra ikväll iallafall , längtar faktiskt redan tills nästa söndag ..

Ringde jobbet idag och det såg mörkt ut på den fronten , iallafal den närmaste veckan . Inte ett enda jobbpass på hela veckan , man kan ju börja fundera ! (?)
Sist jag pratade med chefen lät det som att jag knappt skulle få göra annat än att jobba i denna schemauppsättning , men han kanske har ångrat sig , oturligt nog .

Imorgon jobbar T som vanligt och själv funderar jag på att göra någonting annat än att sitta hemma för ovanlighetens skull . Kanske försöka på en ny tripp till Brynäs och "röda korset" ?
Sist jag var där gick det ju som sagt inte så bra , spegeln jag köpte råkade ju min lilla skithund ha sönder.
Men som sagt , kanske en tripp dit ..



JUSTJA(!) , jag höll på att glömma bort mitt hår . Jag ska ju beställa nytt hår innan jag går och lägger mig , det får jag fasen inte glömma . Herre min skapare vilken tur att jag kom på det !
Jag har faktiskt lite beslutsångest om jag ska ta hela startpaketet eller om jag (som clara sa ) ska låna grejerba från en viss Clara och bara beställa själva håret .. Klokt och bra båda delarna - dock kan det ju vara bra med egna grejer , men kanske bäst att prova hur bra det funkar på just mitt hår först ? jag vet inte ja ..

Måste beställa håret nu !

Puss

"utemat , hemma.."

Har just kommit hem från körningen och även tryckt i mig lite mat .
Körningen gick jättebra och jag körde konstant i flera timmar . I sätra,stigslund,hille,stan,hagaström,valbo,söder ..Ja, i stort sett överallt .
På vägen hem från valbo så hämtade vi även upp T som var hos en kompis i valbo , smidigt som sjutton. Därefter åkte vi hem till oss och nu sitter vi här .

Vi tänkte först att "mm, gud vad gott det skulle vara med utemat idag .." , så vi tänkte ta ut pengar nere vid ica och dedär en bit ifrån oss , så att vi sedan skulle kunna handla mat eftersom att dom inte tar kort .
Väl vid automaten kom vi in på att vi faktiskt kunde göra ex tunnbrödsrulle hemma istället för att köpa nånting hamburgeliknande eller så . Så vi bestämde oss för att köpa ingredienser till just tunnbrödsrulle ..
Tänk vad billigt och bra man kan få utemat , hemma ..





Ikväll blir det till att bänka sig framför teven , det är ju faktiskt hela två bra saker på teven idag . Det första är "ensam mamma söker" & det andra är "Wallander" (PÅ ENGELSKA).
Ni vet , dom är i Sverige med svenska bilar och allt , men dom är engelsmän och allting är på engelska .
-Helskumt , men jag tror det kan bli spännande att se  !
21.00
på 4an om jag inte minns fel.


Nu ska jag nog plocka fram lite godis och dricka och fortsätta lata mig i soffan med min ännulatare pojkvän.

puss


Övningsköra!

Se upp , för nu ska jag ut och övningsköra !
Blir till att åka ut till norrsundet och även lite stadskörning . Ska bli riktigt spännande . T vågar inte följa med så han ska leka med en kompis istället medans jag är ute och kör .

Puss

planering.

T sitter och speler spel på facebook (ovanligt) ,själv sitter jag bara här och fördriver tiden medans med att kika runt på olika bloggar .
Inväntar fortfarande att det ska ringa så att jag vet när jag ska ut och köra , men det lär nog dröja så länge som dom sover .

Gud vad jag avskyr söndagar , allt är så himla tråkigt på just söndagar . Man lider för att man (i vanliga fall) ska jobba dagen efter & man får då ingen lust att göra ett enda dugg .
Ungefär sådär är T . Såfort de blir fredag , då är han skittrött , sen på lördagen är han fortfarande lite trött men endå villig att hitta på någonting . Men på söndagar , då är han död och nästan grinar för att han ska upp och jobba dagen efter . stackarn ! ♥



Vi har faktiskt planerat lite saker som vi ska göra när vi fått lön .

•Betala av alla räkningar
•Boka thailandsresan och därefter äta på thairesturang
•Köpa en tevebänk på IKEA



(Kanske) köpa en ny soffa

•Åka till LAGER 157 i sågmyra och införskaffa en massa nya kläder !


Nu ska jag borsta mitt otroligt toviga hår ..


Puss

Godmorgon.

Godmorgon ! idag övertalade T mig att  vakna och gå ut med Sveafisen eftersom att han vägrade .
Så , jag gick ut med henne en sväng och nu ska vi precis äta lite frukost i vardagsrummet.

Planerna inför idag är att jag ska övningsköra en hel  del med min systers tjej . Hon ringde igår och frågade "du frida, ska vi ta o övningsköra lite i morgon ? " -självklart !
Så nu väntar jag på att hon ska ringa så jag får ett litet humm om vilken tid dfet blir och vart .

"prästen"
- wallanderfilmen som vi såg igår , inte fullt så bra som wallanderfilmerna brukar vara , men som sagt , den dög ! Även om den inte var den bästa så var den långt ifrån den sämsta också..



Ska ta och ringa till jobbet idag också och höra hur/om jag jobbar nu under veckan . Hoppas jag fått bra tider .

Puss

Sverige-Danmark

Skamligt att Sverige inte klarade Danmark idag ,ruskigt besviken !
Fast man började ju fatta att dom skulle förlora.
Jaja , inge VM för Sverige då inte . Eller ja , hemskt liten chans iallafall .

Nu ska jag och T krypa ner i sängen och kolla på nyaste wallander på min dator , "prästen".

puss

SKIT DAG !

Fyfan vilken pissig lördag ..tänk att alla mina helger alltid är tråkiga !
Allt har bara gått skit idag , allt ...

Ser inte ut som att jag åker till pappa endå , dagen är ju typ slut nu och allt bara krånglar . Dessutom går ju bussarna allt för sällan och man måste dessutom byta buss först på stan sen i valbo också .
Dags att börja sätta fart med körkortet nu kan jag lova , tur att jag är en liten bit på vägen iallafall . Har börjat övningskört med min systers tjej nu när mamma har flyttat bort från gävle igen & det är ju bra . Inte att mamma har flyttat utan att jag har börjat köra förstås .

Allt går ju skitbra med körningen och det är ju inte alls nå svårt , men endå sitter man här utan körkort och utan bokade lektioner och teori , varför ?
Är man verkligen så lat att man inte ens orkar ringa till körskolan och boka kurser (?) , svar nej ! det är bara det att det är så fruktansvärt äckligt dyrt så jag kommer nog aldrig att ha råd att äga ett körkort.
Men men , det kommer vell .. Riskettan är ju iallafall bokad , sen efter det ska jag nog boka halkbanan - sen är det förhoppningsvis bara att tuta och köra , eller vad tror ni ?

JAG KAN JU , VARFÖR ÄR JAG DÅ SÅ JÄVLA LAAT .... jo , för jag har övningskört för "lite" enligt mig själv . Jag känner att jag vill vara säker på allt innan jag sätter mig och gör prov och uppkörning.
Både för min egen skull , men framför allt för alla andras i trafikens skull , haha ...



Jamen det är ju iallafall en positiv sak med den här lördagen , fotbollen .
Det är ju fotboll ikväll på teve och det får man ju bara inte missa !
HEJA SVERIGE



puss

Melissa Horn-Som jag hade dig förrut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




Lars.

Sitter och dunkar Lars Winnerbäck på spotify, han är vel för underbar ! (?)

Ska allderles strax ta och ta på mig nå sköna kläder och spatsera till bussen för att sedan ta mig ut till min älskade pappa,pappas sambo och lillebror.
Ska ta med mig både datorn och kameran så det inte blir så dött på bloggen och även för att kunna kika på massa filmer och sånt ikväll innan jag somnar styggt i mitt barndomsrum som är en röd friggebok med röda tapeter och eget kök.. - det kallar jag nostalgi..
Men på ett sätt sover jag alltid bäst i mitt barndomsrum , konstigt nog .

Vart sover ni som bäst ?



Nu ska jag klä på mig och väcka liv i min älskade hund och berätta att vi ska till skogen och busa !
Hon blir alltid så glad när man säger att man ska gå ut , åka bil eller träffa ex. pappa

Puss

om andedräkten kunde döda..

...hade nog svea vart död nu !
Ioch med att jag nyss åt lite gratäng från i förrgår så luktar jag nu verkligen skitilla i munnen efter al vitlök. Men det kan man ju tåla nu när man slippar ha nån som klagar , moahah.
-Tur att Svea tycker jag luktar gott och inte lider utav det iallafall ! ♥

Pratade med pappa för en stund sedan , han tyckte att det skulle bli kul om jag och Svea kom ut , men nu vet jag inte längre . Mår fan inge bra längre ..
Kanske bättre om jag tar en långpromenad med Svea och bara tänker över hur jag ska göra med allt , även om det skulle vara mysigt att sätta sig på stenarna vid sjön hos pappa och bara kolla på vattnet innan isen kommer. Men men , vi får se helt enkelt .

åååååå, aaaaaaarg !!

puss

en helt annan människa.

Nu har T och hela ligan begett sig till Valbo ,själv ska jag precis börja locka håret för att sedan ta mig ut till pappa och ta det lugnt nere vid sjön med svea+kameran.. Mycket underbart !

Ska vell se till att käka nånting innan jag åker också , kanske äta lite "rester" från gratängen vi åt i förrgårr innan den blir "dålig" .






Jag förstår inte hur jävla konstiga människor kan bli i olika situationer .
- EN(!) människa i ett sällskap ,EN(!) helt annan i en annan situiation !


Puss

ändrade planer.

T, hans systrar+kompis ska till valbo endå , själv funderar jag på att vara med min familj , en familj jag sällan är med . Dock svarar inte pappa min så jag får vell se hur ensam jag blir där ute ..
Jag struntar faktiskt i om hela släkten är där eller om jag är ensam , det är alltid lika underbart att bara vara där ute och andas frisk luft och bara vara .

Svea följer givetvis med mig isåfall , annars lär det bli väldigt långtråkigt .



Fan vad arg jag är på allt och alla idag , fattar inte mig på folk .

Nej , nu ska jag ta av mig handduken och dra på mig mjukiskläder och borsta håret som just nu sitter uppsatt i en fläta som jag sedan har spänt fast uppe på huvet med ett hårspänne undertiden jag duschade.

puss

godmorgon.

Godmorgon ! Anledningen till att vi är uppe så tidigt är att vi blev väckta utav T´s mamma som ringde och frågade om hans minsta syster kunde få vara här ett par timmar medans hon sov en stund då hon vart vaken hela natten eftersom T´s pappa behövde åka till sjukhuset .
Det blir därför inge valbo idag , så nu får man klura ut någonting annat ...

T´s båda systrar är iallafall här nu och alla är vell inte sådär skitpigga förrutom T´s minsta syster , hon sitter här i sängen och bläddrar igenom skolkatalogen efter snygga killar som hon kanske en vacker dag kommer att "fråga chans" på . Vem vet ?



Gud vad jag skulle vilja åka till Lager 157 i sågmyra , jag funderar starkt på att ta mig dit såfort man får pengar ! Min syster var där för några dagar sedan och hon berättade att fanns oändligt mycket märkesjeans , alla från 100:-/st.

Nu ska jag försöka bli lite piggare så man kan vara social.

Puss

finbesök !

Vi har finbesök , till och med sovaöverfolk . T´s syster och hennes kompis Clara ska sova i vårat gästrum inatt !
Ken åkte just hem och nu har Malin bäddad nytt i gästrummet och ska snart sova med Clara.


Jag tänkte faktiskt göra en fuling och lägga ut lite bilder på dom (; det kan ju bli lite kul sen när dom läser den ,vilket jag vet att dom kommer att göra för dom är värsta FrajsGillarna !



Nu ska jag faktiskt också göra kväller och tvätta bort mitt smink och fläta håret så inte dom sista slingorna ramlar ut under natten .

Imorgon ska vi till valbo och besöka T´s föräldar och fixa lite på deras gård !




Puss

hemlingby.

Vi har just kommit hem från Hemlingby - Vi tog faktiskt en promenad dit för att grilla korv och bara mysa ..
Väl där så kom även Ken dit och umgicks och nu sitter vi hemma hos oss och spelar chicago.

Snart börjar Idol och snart kommer också T´s lillasyster och hennes kompis hit , mysigt värre !

Puss

Hårförlängning , keratinvax.

Nu är det snart dags igen ,på söndag ska jag beställa hem ett helt "startpaket" med hårförlängning"keratinvax".
Så mitt nya hår kommer säkert att komma hem på tisdag(senast). Då ska T´s syster få äran att sätta i det på mig och även färga i massa olika färger . Det kommer nog bli helt okej , lite nytt bara , men man vänjer sig nog med både håret och själva färgen -hoppas jag !



Startboxen innehåller ;

1 ST FUSIONTÅNG,

1 ST INSTRUKTIONS DVD

2 ST SKYDDSPLATTOR

4 ST HÅRKLÄMMOR

1 ST HÅRTÅNG

2 ST FINGERSKYDD

1 ST LÅNG SKYDDSPLATTA

1 ST PINNKAM

 

+ 100 ST NAIL HAIR I ÄKTA REMY HÅR (40,50,60 el. 70cm)



Längtar så himla mycket tills håret kommer och vi kan börja färga och sätta i det .. grrr !

puss

hemlingby.

Eftersom att det är fredag idag och "fredagsmys" står på schemat så tänkte jag att man kanske på eftermiddagen när T kommer hem , att man ska ta en promenad till hemlingby för att mysa och grilla korv .
Jag vet att Svea skulle uppskatta det mer än mig och T tillsammans , så det blir nog en bra idée.

Frågan är bara vad man ska ha för kläder på sig (?) , det är ju faktiskt rätt skumt väder ute . Ibland kan det vara jättevamt i solen och andra sekunden blåser man bort och fryser ihjäl vart man än är !
-just därför hatar jag hösten..
På sommaren vet man iallafall på ett ungefär vad man ska ha på sig , lika så vintern . Men hösten ? Nej !



Påtal om ingenting , jag funderar starkt på att boka tatueringstid snarast nere på staden .
Det är ju faktiskt rätt lång väntetid så då kan det ju vara bra att boka i tid . Frågan är bara hur mycket pengar det kommer kosta och hus mycket pengar jag kommer att få över till thailand.
Hmm , svårt val , dock går ju thailand iförsig först ...

nu väntar plattången på mig i vanlig ordning !

puss

Godmorgon.

Godmorgon ! Vaknade för bara en liten stund sedan , sov så himla skönt . Skulle faktiskt kunna ligga kvar hela dagen om jag fick.
Men eftersom jag är min lilla Svea att ta hand om så måste jag ta en långpromenad med henne och ge henne smarrig hundmat. Fast oftast ät hon också lika trött , som idag ex . Jag vaknade och då fortsatte hon att sova , men sedan när jag gick ut i vardagsrummet så hoppa hon ner från sängen och lunkade ut och la sig och fortsatte sova på mina fötter , söt va ?

Idag kanske T´s lillasyster kommer förbi efter att hon slutar , vilket skulle vara klockan 13 . Fast nu sa hon att hon visst skulle klippa sig på skolan innan hon kunde komma (hon går frisör..)
Så nu vet jag inte om hon kommer ..

T skulle snart åka hem från jobbet så jag lär vell göra det fint här hemma för nu ser det ut som ett helsike igen på golvet . Det är verkligen hår överallt efter att svea ligger o rullar sig på golvet ..
Trots att jag skurade golvet i typ förrgår , så är det nog dags för en "skurrunda" igen .

Puss

Inlåst.

Jag och T gick och köpte en stor , fet godispåse i brist på annat !
nu sitter vi och äter den och kollar på "mammas pojkar" som går på 4an . Efter det så blir det programmet "inlåst" som jag personligen tycker är ett så jävla bra program/dokumentär ..

Nu ska jag plocka fram kvällsfika bestående utav hårdmackor med leverpastej och gurka , mums !

Nu slutade reklamen förresten , vi hörs senare .

Puss

tack tack tack !

Tack återigen för era fina kommentarer ! Dom behövs nu i min dystra tillvaro..

Har nyss ätit och blivit proppmätt ! Nu sitter jag bara i soffan med T bredvid mig och funderar på att byta kläder och göra mig lite " fin " innan man går ut och eventuellt gör någonting . Även om jag inte vet vad än så kan det ju vara roligt att känna sig lite fräsch iallafall .

Puss

Äntligen.

äntligen är T hemma !
Nu ska vi slå oss ner i köket och äta den omtalade gratängen .. Muuuums !


Puss

slöseri med pengar.

Nu är tvättstugetiden över och jag har just hängt upp allting på torkställningen här i vardagsrummet. Den blev mer än proppfull och det ligger fortfarande lite tvätt kvar i tvättpåsen som dessvärre inte fick plats på ställningen.



Har även satt på ugnen eftersom att T är påväg hem , tänkte nämligen ställa in gratängen som jag visade er "receptet" på . Jag ställde den i kylen eftersom att klockan inte var så mycket just då när jag gjorde den ..
Tar ju nästan en halvtimme inne i ugnen också , så det blir nog rätt bra tajmat nu när T är påväg hem från jobbet i sthlm.

Blev lite småhungrig så jag tog en tallrik med vaniljyoghurt istället för att ställa in gratängen som sedan kommer att bli kall i onödan.

Just nu är det "extreem home makeover " vilket jag tycker är ett rätt bra program . Tänk om alla hemlösa hade möjlighet att få ett riktigt hem . En sak är förresten rätt dåligt med det här programmet & det är att dom (ibland) hjälper folk som redan har jättevackra hem , bara för att dom kanske har en make/maka som har dött (?) , jag förstår liksom inte vitsen ..
Det är ju en sak när dom hjälper folk som näst intill bott på gatan , men när dom redan har ett dugligt hem , det tycker jag är lite onödigt .. om inte annat , slöseri med pengar !
Men annars tycker jag att programmet är skitbra !


Nu längtar jag efter T , hatar att vara ensam ..

Puss

SKRATTA.



Jag kan bara skratta åt det du gör .
patetiskt !

-Du tror verkligen att jag skulle bry mig , men grejen är den att det enda jag kan göra är att SKRATTA !

Recept "pastagratäng"

Jag kom på att det kanske vore kul för er med lite "recept" i min blogg . Så här kommer receptet och hur du går till väga för att göra min egna pastagratäng (med saker som jag gillar).





PASTAGRATÄNG a´la Frajs.

•Sätt på ugnen på 200°

•Koka upp X mycket pasta beroende på gratängform



• Skär och koka upp 2 morötter så dom blir mjuka



• Skär 1 paket Bacon i små strimlor



• Pressa 8 vitlöksklytor och blanda i 4st+lite salt i vardera gräddfil



• Smeta ut 1 gräddfilsburk i botten på din gratängform och häll sedan på morötterna , hälften av baconen och några broccoliträd



• Häll på dom färdigkokta makaronerna och gör samma sak som underst fast tvärtom förrutom att du byter ut morötterna mot fetaost (dvs. broccoliträd,hälften av baconen,1 gräddfilsburk och sedan fetaosten & några tomater högst upp)





• in i ugnen i ca 20 minuter

FÄRDIG ATT SERVERAS!
Smaklig måltid

Hoppas receptet uppskattas och att det är flera som provar på det , för det är nämligen riktigt smarrigt och väldigt enkelt att göra .

Puss

tvättstugan 10:30-14:00.

äntligen säger jag bara ,äntligen har vi fått nya maskiner nere i tvättstugan .
Förrut hade vi 3 stora maskiner , varav 1 var trasig . Dom resterande två tog intte sköljmedlet och tvätten luktade därför illa efter att man hade tvättat .

Nu när jag kom ner i tvättstugan , fanns det återigen 3 maskiner . Men denna gången var det inga VITA FULA 80-talsmaskiner - nej , denna gång var dom skitfräcka och helt sprojlans . Lite häftigt för att vara nere i en tvätstuga liksom . Fast , bor man i en BOSTADSRÄTT så är vell det det minsta man kan begära , intesant?



Nu ska jag strax börja med pastagratängen , tänkte att det kan vara skönt ifall den är färdig tills T kommer hem , han är säkert vrålhungrig .

puss

SMÄRTA.

Godmorgon ! jag har verkligen sovit jättedåligt inatt pga en sak som hände igår kväll.
saken var den att innan jag skulle somna igår så skulle ja gå och kissa , därefter kom en för mig otroligt smärtsam smärta i magen . Det högg och slog och jag kunde inte ens resa mig upp ..
Efter en stund kravlade jag mig till köket för att kunna ta en värktablett , men jag kom bara 99% fram. Väl vid hyllan där alvedonen finns så kände jag hur benen blev till spagetti och hörseln försvann , även synen försvann för ett tag . Jag skrekl på T som jut då låg i sängen , han trodde att jag hade skärt mig ( jag svimmar varje gång jag skär mig eller tar en spruta) , men det hade jag inte .
Jag bad T hjälpa mig och min smärta och försökte mitt uppe i allt förklara att jag var mitt uppe i en "svimning". T bar mig kort därefter in till sängen där jag fortrande låg och krampade . T gjorde en värmekudde åt mig som fick ligga på magen hela natten för att lindra min smärta - men det ömmar fortfarande!


Förövrigt så har jag tvättstugan om tio minuter
och jag måste verkligen ner för det är verkligen hur mycket tvätt som helst . Spelar ingen roll hur ont jag har för jag mår nästan ännu dåligare av att se all jäkla tvätt som ligger överallt .

Sedan blir det bara till att laga mat tills T kommer hem , vilket kanske blir runt tre tiden. Idag kommer det att bli pastagratäng med broccoli ,morötter,bacon och fetaost . Självklart är smaken på själva gratängen vitlök...

Puss så länge

kriminalserie.

Den nye kriminalserien som gick på tv3 klockan 22 ikväll var helt okejt bra iallafall..
Jag brukar inte gilla eller ens våga börja titta på nya serier , men då den här serien bara är i 7 delar och dessutom inte "krockar" med något annat program , så bestämde jag mig för att börja "följa" den .
Serien heter "southland" och är en kriminalserie som handlar om olika brott .

såhär förklarades det första avsnittet på www.tv.nu ;

Första dagen för en nybliven polis visar sig bli allt annat än lätt, särskilt eftersom hans mentor är den hårdhudade John Cooper.
Samtidigt utreder Lydia Adams fallet med en liten flicka som försvann medan hon var ute och lekte.


-Som sagt , helt okej serie ,
men ingenting jag kommer börja gråta över ifall jag råkar missa ett avsnitt eller två.



T sprang nyss ut med Svea en sväng och medans ska jag plocka bort "kvällsfikat" från vardagsrumsbordet - vilket jag inte ens har böjat med , så nu kommer T bli butter på mig när han kommer in för jag antar att han hinner komma innan jag har slitit mig från datorn ....

Imorn blir det en lugn dag . Ska sova så länge jag kan fram tills 10:30 för då har jag tvättstugan ett par timmar.Ska faktiskt bli riktigt skönt att slippa se att tvättkorgen är full och att min garderob är näst intill TOM.

Sov så gott !

Puss

Smoothie.

Har just druckit upp ett stooooort glas smoothie-Vi gick till willys endå..
Det blev inte bara frukt och yogurt , utan det blev även lite hårdmackor,grönsaker m.m

Jag provade Bobs frysta frukter som i den stora påsen var "portionspaketerade" -skitsmart och verkligen jättegott!







sitter just nu och kikar på "bonde söker fru" & ska strax göra i ordning 2 stora vitlöksbaguetter i ugnen.

Efter det här så är det två till bra-a program som jag ser fram emot att kolla på , efterlyst och efter det nån ny serie som tydligen ska vara jätte bra på sju delar.

Ska springa och sätta på ugnen nu , börjar bli riktigt sugen på baguetterna!

Puss

mycket gjort på lite tid.

Nu är två till saker avklarade ; Hallspegeln är på plats och korgarna är fyllda med mössor,vantar,halsdukar osv.

Just nu sitter jag faktiskt i soffan för ovanlighetens skull , men denna gången inte pga att jag är rastlös utan snarare tvärtom. Sedan T kom hem har vi hunnit en jädra massa . Vi har ex skruvat upp hallspegeln , hissgardiner, skurat golv,diskat,ätit mat ...ja , mycket har vi hunnit med .



Jag hade förresten hårinpackningen i håret i nästan två hela timmar , vilket är skitbra - Ju längre verktid desto finare resultat. Det må nog stämma för håret är ovanligt mjukt och fluffigt haha. Eller så känner jag i syne , jag vet inte ja.




Nu har jag faktiskt värsta lusten att baka , men jag har inga ingredienser & måste isåfall gå till affären vilket kommer att bli Willys - lååååångt , men endå inte.

Nej det får nog bli till att promenera dit och köpa nånting som vi kan ha till "kvällsfika" . Kanske skulle man köpa lite yogurt och frysta bär för att sedan göra en Smoothie (?) - det ska jag nog göra , mums !

Puss

jordgubbsinpackning.

Jag sitter just nu med en påse på huvudet..hemligheten är att jag har en hårinpackning med jordgubbsdoft i och en påse ovanpå det sägs maximala effekten på just hårinpackningar.
Mitt hår är i vanliga fall extremt torrt,slitet och glanslöst . Så vi får vell se vad denna hårinpackning ger för nå resultat. Jag kan ju iallafall erkänna att den luktar riktigt fräscht .
Köpt på ÖB förövrigt  , typ 30 kr eller någonting .
Helt okej för min del , värt att prova om inte annat ...

T är strax hemma så jag lär vell börja med maten medans hårinpackningen värkar. Potatis och Schnitzel blir det nog.

Puss så länge

en knapp.

har ingen lust eller ork till att göra ett dugg - sitter därför kvar i soffan , även nu inlindad i mitt täcke ...
Funderar på allt som händer runtom mig och undrar i vanlig ordning ; varför just jag ? . Antar att det är ett vanligt sätt att fråga sig själv på .
Denna gången har jag faktiskt inget svar på den frågan . Jag får helt enkelt leva i vetandet att det faktiskt är jag och att det faktiskt är nu .
Känner mig så himla hjälplös och vill bara trycka på den där knappen för att sedan försvinna och sluta fungera. Jag har alltid önskat att det fanns en knapp på varje människa , men som man bara själv kom åt .. En knapp som man kunde trycka på en enda gång i livet , för att försvinna ..
Den knappen vill jag trycka på nu !  

Gammal bild från en dålig period i livet




Jag ska faktiskt ta en lång jädrans dusch nu , med massor med hårinpackningar och en sprojlans ny rakhyvel . Orkar inte känna mig som ett jädra äckel längre ..

Suck , vilket negativt inlägg . Hoppas ni inte blir nerstämda eller "smittade" av det här .

Puss

facebook.

Har kikat klart på "plastikkirurgerna" & just nu sitter jag på Facebook och lägger upp lite bilder från Thailandsresan som så många har tjatat om .
Jag har aldrig vart sådär riktigt förtjust i just facebook . I början berodde det nog mestadels på att det var så konstigt "upplägg" på det hela , rätt krångligt ..
Sedan avtog det där "krångliga" och jag såg plötsligt den bra-a sidan med just facebook.
-alla har ju fasen facebook...

Nåväl , jag sitter iallafall och lägger upp bilder nu men det går inte särskilt fort eftersom att bilderna är riktigt stora och jag (lat som jag är) orkade inte förminska dom.
Nej, det får helt enkelt ta den tid det tar .



Förövrigt så kan jag vell säga att jag är rätt så rastlös. Sitter fortfarande i soffan inlindad i mitt mysiga täcke med datorn i knäet. Det måste det bli ändring på för här kan jag ju inte sitta hela dagen..
Jag skulle behöva sola , men jag känner mig inte så frestad att gå dit helt själv så därför blir det nog inte av . Möjligvis när T kommer hem , han har ju faktiskt tjatat en del om att just sola.

Puss

godmorgon.

Tack så mycket för alla fina kommentarer !
Blir så glad när jag ser vad fina vissa människor är .

Godmorgon !
Vaknade rätt tidigt idag utav att jag hade jätteont i magen , beror troligtvis på att jag inte mår nå bra alls och att jag ständig är orolig.

Just nu sitter jag i soffan och kikar på "plastikkirurgen" , ett program som gick igår på teven men som jag tyvärr missade. Vet inte alls hur dagen kommer att se ut i övrigt men just nu vill jag bara sitta här och göra ingenting. Måste vell iallafall äta frukost så det ska jag vell göra .. - i min ensamhet !



puss


välkommen !


Välkomnar med nöje alla nya läsare jag fått på senare tid .
Skitkul att det är lite flera som hittat hit ju. Hoppas ni är här för att stanna !



Förövrigt så ligger jag i soffan och har nyss borstat mina vassa tänder . Snart blir det till att sova för nu börjar det verkligen svartna för ögonen.

Sorgligt att dagen blev som den blev , men nu på kvällern var den helt okej och det är jag tacksam för . Tur att det finns lite positiva saker som höjer min livsglöd nu när det verkligen behövs .
Allt som har hänt kastades på min "höstdepression" som jag tidigare pratat om, så nu känner jag mig verkligen helt nere.
Allt är skit !

Nog om mitt mående nu , hur mår ni ?
skulle vara jätteroligt att veta vilka alla nya läsare är , hur ni hittade just hit och vad ni tycker . Alla kommentarer är välkomna.

Nu ska jag faktiskt försöka sova och smälta allt negativt i mitt liv .

Puss

sanna mina ord.

-har inte orkat resa mig ur soffan , än ..

Livet är helt medningslöst för tillfället !



kvällsfika.

Nu är det dags för en kvällsfika bestående utav hårdmackor och ljuice.
Det hade ju vart kul om vi hade haft en film att glo på , eller varför inte ett bra teveprogram? Jag tycker det aldrig går någonting bra på teven nu för tiden - bara massa jävla skitserier !

Jag känner mig förövrigt helt slut i ögonen för tillfälle , ungefär samma känsla som man får i ögonen när man har skurit lök en stund och ögonen riktigt svider och man måste därför blinka konstant för att slippa ännumer sveda och tårar . Ja , ni förstår säkert.. Trött i ögonen helt enkelt!

Imorgon blir det nog en låååååång och trååååååkig dag . För det första så har jag inga projekt på mitt schema & för det andra så kommer T jobba ända till fyra , vilket jag tycker är alderles för länge . Man kan ju hoppas att jag sover jättelänge så jag slipper vänta så länge på att han ska komma hem .
Funderar faktiskt på att gå till affärn imorgon för att köpa lite "bakingredienser" så jag kan baka någe riktigt smarrigt tills T kommer hem  - det skulle vara lite kul faktiskt .
Men jag vet inte ja ....

Nu måste jag faktiskt plocka fram kvällsfikat !

Puss

två avslutade projekt.

Äntligen är 2 utav mina projekt färdiga!
Dock är det tråkigt att inte ha så många mer projekt kvar ,eller ja , inga påbörjade iallafall.

Köksbordet är uppsatt och nyckelskåpet är också uppsatt , känns riktigt skönt .









...erkänn att det faktiskt blev rätt fint och mysigt ?

Just nu sitter T och hans kompis Farbod och spelar nå spel på datorn. Själv kollar jag runt på olika bloggar , tyvärr utan att hitta någonting intressant.
Om sisådär en kvart börjar andra avenyn så det ska jag iallafall kolla på , om jag så ska behöva kasta bort killarna från datorn.

Puss

Projekt.

-Nu händer det !
Ja nu åker bordet och nyckelskåpet upp , det blir skitfint !
Just nu sitter vi och är skiträdda för att vi ska råka borra i en sladd eller någonting eftersom att nyckelskåpet ska sitta precis över lampknappen . Håller alla tummar för att sladdarna inte är ivägen...



Bordet håller vi som sagt också på med , bara två vinklar ska dit , sedan är det bara att mäta och skruva .
Jag verkligen älskar att hålla på md bygge och inredning , mums.

Bilder kommer såfort det är färdigt .


Puss

mediamarket.

Har just kommit hem från en hel dag med min syster och hennes tjej.
Först åkte vi som jag skrev i tidigare inlägg , hem till våran pappa i en liten by som heter Brunnsvik , strax innan bovik.
Där pratade vi och grät lite tillsammans för att sedan ta och äta lite fikabröd och dricka kaffe , respektive ljuice.Vi stannade vell där bara någon timme innan vi sedan åkte för att lämna min systers tjej på Komvix här i gävle,där hon pluggar. Jag och min syster fortsatte våran färd , denna gång till valbo. Vi kollade på lite elektronikbutiker efter en mobiltelefon som min syster tänkte köpa , men som aldrig blev av.
Vi åkte även förbi mediamarket , jädrans vad stort det är alltså ..

Jaja , nu är jag iallafall hemma och jag och T ska strac skruva upp bordet och allt vi ska ha upp på väggarna. Men just nu sitter vi och kikar på "svenska hollywoodfruar" eftersom att vi missade det igår .

Så jävla ledsen för allt som har hänt nu så det finns inte .

Puss

förändrande samtal.

Godmorgon ! vaknade av inte ett allt för roligt samtal , blev jättreledsen.
Exakt vad det var tänker jag inte berätta här med tanke på allt vad det innbär , det enda jag kan säga att jag vaknade utav just det samtalet och att det gjorde mig riiktigt riiiktigt ledsen ..
Besviken framförallt!

Dagens planer blir till att umgås med min syster och hennes tjej , vi ska ut till pappa och bara mysa och umgås. Det är så himla skönt att bara komma ut på "landet" ibland . Lyssna på all tystnad och "bara vara".

Har ingen aning om vad jag ska slänga på mig för kläder idag heller . Känns som att det är dumt att dra på sig mjukiskläder .

Det blir som det blir ..

puss

"surrogates"

Glömde att berätta att vi faktiskt var på Bio allderles nyss .
T tyckte att det var allt för länge sedan vi gjorde någonting tillsammans , så han bjöd mig på bio ikväll . Vi såg filmen "surrogates" med Bruce Willis - kanske inte världens bästa , men den dög ...



Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma om alla mina fina projekt jag har gjort och hur himla fint det ska bli imorgon i vårat kök. Ska ställa den fina hängande blomman på vårat nymålade fina barbord , sedan ska jag även lägga dit dom fina bordstabletterna för att sedan städa större delen utav våran lägenhet.
-det börjar faktiskt bli riktigt fint här hemma nu , jag trivs som fisken i...
Ja , ni kanske inte förstår eftersom jag inte har visat er så mycket bilder från lägenheten . Men det kommer det också . När jag har städat och gjort det lite finare så ska ni få en bild utav "hela" lägenheten.
-spännande va ?



Imorgonbitti väntar ett avsnitt utav "svenska hollywoodfruar" på mig , vi håller nämligen på att tanka hem det just nu eftersom att jag missade det idag pga bion - men vad gör det...

Tack för en underbar dag T . ♥

puss

Ikea.

Har tillbringat eftermiddagen på ikea med Venna och Max.
Väl på ikea blev allt bara fel . Max blöja måste ha läckt eller något för hela hans små byxor va blöta , sedan tappade Venna bort sin plånbok och sedan blev Max jättesur och grät hela vägen hem .

Inte nog med det , väl hemma med mina saker märker jag till min förtvivlan att en utav mina 3 hissgardiner som jag köpt , hade gått av ! Allt går verkligen åt helvete för mig idag ...
Sedan när vi väl skulle sätta upp gardinerna så gick det inte eftersom att det var betongvägg.

Ringde T´s jobbarkompis och bad honom komma med slagborren - men tror ni han kom ? NEJ.

SÅ nu sitter vi här , besvikna som vi är . Vi trodde ju att bordet och alt skulle komma upp idag , men inte då...



Mina korgar är iallafall snart torra . Ska bli så himla fint att se dom i hallen .. Mums!

På ikea blev det iallafall ;

3st hissgardiner "vit" - 69:-/st
Blomma - 25:-
2st serveringsskålar - 25:-/st
4st bordstabletter - 5:-/st



Gud vad jag älskar projekt , synd bara att mitt "spegelprojekt" gick i KRACH idag .

puss

Svar Del 2 .

Här kommer resterande frågor och svar från "Fråga Frida".

1.tyckte du det gjorde ont att pierca dig där du har ?

Nej faktiskt inte , jag har inte tyckt att det gjort riktigt "ont" på någon utav ställerna jag har piercat.
Öronen,läppen,naveln,handen,tungan...osv

2.skulle du kunna pierca tungan?

Faktiskt så har jag redan hål i tungan - så svaret blir nog ja ..

3.säg en bra klädsida som du köper ngt på om det är gt du köper på klädsidor ibland: )?

Jag köper inte kläder så ofta längre . Men om jag beställer kläder via internet så är det oftast från Junkyard,Ellos eller så.

4.Jag kommer inom en snart framtid flytta till Gävle. Vilka ställen är bra ställen/dåliga ställen att bosätta sig på?

Oj, det beror helt och hållet på vad man har tänkt sig och vilka "krav" man har som individ.
Jag personligen är ute efter ett lugnt område men som samtidigt är centralt och har väldigt bra förutsättningar att kunna ta sig överallt utan att behöva ha bil ..
Jag tycker att "söder" , där jag bor, är ett himla fint ställe . Men vill man bara bo billigt eller heltenkelt nöjer sig med det som erbjuds så är vell ex. andersberg ett bra ställe . Dock inget säkert ställe när det gäller stölder och förstörelser osv .
-Nej jag skulle nog valt att betala lite mer för att hamna på ett "säkrare" ställe.



puss

Hund till salu.



-eller ...bortskänkes kanske man skulle vilja säga just nu.

Jag och min kusins mamma Emma tog en promenad upp på brynäs för att kika på vart hennes X flyttat in. Vi var in och kikade och sedan tog vi en tripp till "röda korset" där jag skulle kika på speglar.
Jag hittade en spegel , en jättefin oval spegel med träram runt om.

Vi gick sedan hem och Emma tog bilen härifrån och åkte hem eftersom att hon behövde hämta min kusin Idun på dagiset i sätra.

Själv blev jag hungrig och tänkte att jag skulle springa upp med spegeln i lägenheten medans jag gick ut igen och handlade mat -sagt och gjort ..
Ställde spegeln i hallen och mötte T vid Sibylla här på söder . Väl hemma öppnade vi dörren och jag skulle (stolt) visa upp vilket kap jag hade gjort , men vad får jag se ?
-EN KROSSAD SPEGEL OCH ETT UPPÄTET ARMBAND..
7 års otur på Svea !

Fyfan nu är jag så arg så jag skulle kunna slå ihjäl henne (rent ut sagt ..) .

Nej , men nu måste jag äta och varva ner lite ..

Puss och hej

röda korset.

Godmorgon !
Venna kom nyss förbi med max , så nu ligger han här i mitt knä medans jag sitter och skriver..
Idag ska vi bara ta det lugnt , ut och promenera en sväng . Min kusins mamma skulle komma förbi om drygt en timme , därefter ska vi promenera upp till brynäs och "röda korset" .
Därefter blir det nog bara till att gå hem igen , kanske gå förbi nånstans och käka om så önskas .

T skulle vara hemma vid tolv tiden idag , men dom skulle till förrådet och städa jobbarbussen och så , så dom blir nog inte så tidig endå .

När han är hemma så ska vi sätta upp bordet , nyckelskåpet & sedan fortsätta att måla på korgarna som faktiskt inte är riktigt torr - än!

Nu ska jag koka ihop en vällingflaska till lilla herrn här innan vi tar en låång promenad tillsammans med Emma . Ska även leta på en mysig filt som han kan ha när han ligger där i vagnen . Jag har helt tappat bort den svarta filten som jag köpte för inte alls så längesen, undra vart den gömmer sig(?).

Puss

sov så gott.

Tog just en låååång och varm dusch innan sängen kallar..
Vi har bara suttit och kikat på teve hela kvällern , värsta mysigt har vi haft . Även ätit lite kvällsfika bestående utav hårdmacka och pepsi , haha .  -bra kvällsfika ? nehene inte ?

Nu ska vi snart krypa ner i sängen för imorgon ska T upp vid 6tiden eftersom han får lite soovmorgon imorn . Själv ska jag upp klockan 8 eftersom att min älskade Venna kommer och lämnar lille Max här klockan 08.30.




Imorgon runt tiosnåret skulle min kusins mamma , emma , komma hit för att sedan promenera med mig till Brynäs och "röda korset" . Där ska jag försöka komma åt en spegel , om det nu finns någon ..
-annars finns det säkert någonting annat spännande att måla eller pyssla med ..

Korgarna som jag målade tidigare idag är förövrigt inte torra än , så det kommer nog ta ett bra tag innan dom åker upp på hatthyllan i hallen för att innehålla mössor,vantar,halsdukar m.m

Bordet därimot , det är nästan torrt , efter sisådär 1 dygn.
Imorgon åker det förmodligen upp i köket eftersom att då har vi allt vi behöver så som slagborr ,skruvar,plugg m.m. -Guuuuud vad spännande det ska bli !
Korgarna ska jag hinna med imorn också , men det får bli på kvällern eftersom att dom endå inte kommer att vara torra förns på tisdag.

Nej , nu måste jag faktiskt ta och tänka på "refrängen"
(sova, för er som inte hört det uttrycket förrut..) !

Puss mina fina.

Barnvakt.

Ska barnvakta lilla Max imorgon medans hans mamma Venna är och jobbar , ska bli riktigt mysigt .
Blir vell till att vara ute och promenera hela dagen .



Just nu sitter vi och kollar på "ensam mamma söker" på 3an -riktigt bra !

Puss

Projekt.

Medan storstädningen ägde rum kom jag på att jag ville måla massa korgar i trä som vi har här hemma - så jag gjorde det , dom  blev svarta och nu ligger dom på tork här på vardagsrumsgolvet och bara väntar på att få förgylla min hatthylla i hallen . Men först måste dom som sagt torka och även få lite färg på insidan också..






Bordet står fortfarande på tork och det verkar inte bli torrt än på ett bra tag .

här är iallafall en före och "efter" bild - dock bara 1 lager färg här , därmed den ojämna färgen





Mer än att måla
och ätit god mat så har vi faktiskt inte hunnit med så mycket mera . Jag tycker iallafall att det har vart en underbar söndag och "vilodag" .

Jag börjar även känna mig lite bättre med förkylningen , dock inte helt frisk , men feberfri.



puss

ÖB.

där kom vi just ifrån .
Eftersom att vi inte bara behövde balsam så tog vi en sväng till ÖB istället .
Vi köpte alla tillbehör såsom vinklar och massa skruvar som vi inom en snar framtid ska sätta upp vårat bort i köket med.  Vi köpte även en massa Pepsi , 4st/25:- . Även pastasåser och hårprodukter fick vi med oss hem .

Thias fick också med sig sitt efterlängtade LIM som han så länge tjatat om . Det ska vi använda för att limma fast ett ben på bordet som är lite glappt . 79:- för ett jäkla lim , engångslim dessutom .. Oj oj oj !

Nu har jag precis tatt fram faukorven som förövigt kommer att ingå i våran "middag" idag . Det blir korvstråganoff och pasta - smarrigt va ? Men under tiden som maten står på spisen så är det storstädning som gäller , skura golv, damsuga, plocka ner grejer till källaren ..ja, ni förstår.

Nu måste jag börja med maten .

puss

"då är jag hellre lortig.."

Godmorgon !
Kanske lite väl sent för att kallas för "morgon" , men det är ju trots allt söndag och det betyder ju som ni kanske alla vet "Veckans vilodag" .

Dagens planer ser ut som så att först och främst måste jag klä på mig kläder efter väder , därefter måste jag verkligen gå till Willys eftersom vi inte har någe balsam kvar . Jag totalvägrar att duscha om det inte finns balsam eftersom att shampoo förstör håret om man inte använder balsam efteråt . Då är jag hellre lortig !

Nu har jag iallafall precis ställt fram frukosten här i vardagsrummet så nu måste jag faktiskt försöka äta lite innan jag börjar med någonting annat .

Puss så länge

trista färger och dåligt med bilder.

Godkväll.
Bordet står på torkning och är förhoppningsvis torrt imorgon , tills dess får det stå här i vardagsrummet och se allmänt vackert ut ..
Förresten , jag glömde att kolla på vinklar som vi ska använda när vi sätter upp bordet , så det får jag helt enkelt göra imorgon.
-Upp ska bordet iallafall , förr eller senare ..

Gud vad min blogg ser tråkig ut förresten , tråkig färg och inte gör det saken bättre att jag inte lägger upp bilder nu för tiden heller - fy mig .

Ikväll har det vart en lugn kväll , vi låg nyss och spelade lite kort och mös i sängen . Nu sitter vi bara i soffan och kikar runt lite på olika bloggar ..
Eller jag kollar bloggar och T sitter på Facebook.

Snart blir det till att sova då det verkligen är brist på annat , som vanligt .

Hoppas ni fortsätter ställa frågor , annars blir det dåligt med svar ska ni veta !





Jag vill tatuera mig igen , vilket jag tänker göra inom en snar framtid - frågan är bara vem som ska få det kluriga uppdraget att sätta nålen i mig och förgylla min kropp .
Jag vill verkligen inte vänta i flera månader så jag får helt enkelt fråga runt på staden vem som har tid och hur erfarna dom är .
Bilden är förövrig på min en utav mina 4 nuvarande tatueringar -som jag har planer på att bygga upp , ända upp till knäet.
Men först och främst förgylla min högra sida utav magen .

Har du någon tatuering , vad , vart och hos vem har du gjort den isåfall ?



Nu är det nog dags att sova , finns inga roliga bloggar att läsa längre . Dom som jag brukar följa har blitt dåliga på att uppdatera .
Får nöja mig med att läsa dom närmaste bloggarna istället.

På måndag har jag förresten värsta planen , jag ska ta en promenad i min ensamhet till brynäs för att kika om dom har någon spegel på rödakorset eftersom att jag vägrar köpa en spegel för massa hundralappar.

Godnatt på er !


Puss

andra omgången.

Vi åkte till sandviken trots att jag igentligen inte orkade pga "piggheten" .
Vi tog bussen dit och sedan bytte vi buss i sandviken , medans vi väntade på bussen som skulle ta oss från sandviken till själva sjukhuset så gick vi in på sibylla och åt lite mat . Jag tog en french hotdog och T tog en tunnbrödsrulle - fan så mycket dyrare det var där än på mitt jobb ! Uch ...

Bussen kom tillslut och vi kom fram till sjukhuset - umgicks en stund där innan vi sedan åkte hem .
Eftersom att T´s mamma var där så åkte vi bil med henne hem .

Tänker inte skriva nå mer ingående om sjukhusbesök osv , allt pga att jag fått negativa "syndpunkter" och så från olika håll och kanter .

Väl hemma så fortsatte vi måla på vårat barbord som nu är inne på andra omgången & det ser inte ut att behövas några fler lager med färg . Vi hoppas kunna sätta upp det imorgon eller på måndag beroende på om vi hinner skaffa "material" tills dess .
-Det kommer iallafall bli riktigt snyggt , tro mig !



Vi har även ätit lite "kvällsmat/fika" bestående av baguetter och fetaost & oliver med tandpetare.. Mums!

Nu hade jag tänkt att kika runt på lite billiga ställen på vinklar , som vi kan använda när vi sätter upp bordet.

puss

Svar Del 1 .

Här kommer svaren på frågorna som hittills har ställts ;




1.  vad tycker du om att knulla runt?
har du haft en tid då du gjort det?

Jag har inte haft en tid då jag "knullat runt" för kul skull , dock har jag haft en period i livet då jag inte vetat vem eller om jag överhuvudtaget velat vara tillsammans med . Men som sagt, ingen sån period..

2.  har du bra kontakt med din mamma och pappa?

Eftersom att jag inte bor hemma eller i närheten utav mina föräldrar så har jag tyvärr inte sån bra kontakt med mina föräldrar . Vi pratar någon gång i veckan per telefon -men inte mer...

3.  fortsätt lägga ut dagens klädstil! (Y)

Jag ska tänka på saken , jag känner att det är lite för "orginellt" att ha "dagens outfit" varje dag ...

4.  hur var kärleken för dej som 14/åring ? :)

Oj , jag minns knappt den ..
nej men den var vell helt okej , kanske mer som en "vänskap" än ett förhållande.  Jag var tillsammans med en kille i över ett halvår då , men det var mer som en "bästa kompis" än en pojvän.


5.  vart köper du dina skate shorts typ ? :)

Det beror på vilka du menar ?
Jag har en hel del shorts , men jag antar att du menar mina "levis" short´s , dom är nog dom enda jag lagt ut här på bloggen - dom är köpta på CARLINGS.


6.  skulle du kunna förlåta om T var otrogen?

Självklart skulle jag INTE förlåta T om han varit otrogen - sånt finns inte i min värld..

7.  om du skulle bo utomlands vart skulle du bo?

Den frågan har jag faktiskt tänkt på länge , jag skulle jättegärna bott utomlands om jag hade möjlighet och om jag vore lite bättre på engelska .
Isådana fall skulle jag givetvis bo i Thailand - då det är det bästa landet jag vet ..


8.  vad brukar du göra om helgerna?

När jag inte jobbar (vilket jag oftast gör på helgerna) så är jag mest hemma och umgås med min lilla "familj" .





Sådär , det där var frågorna som hittills har ställts ..

FORTSÄTT FRÅGA EN MASSA .


puss

sandviken?

Godmorgon!
Vaknade runt 09.30 idag , vilket jag tycker är rätt tidigt för att vara jag - men det beror nog på att jag inte sover så bra när jag är sjuk .

Just nu sitter vi och äter frukost framförteven , hårdmacka med leverpastej och smörgåsgurka , muums !

Strax ska jag börja platta mitt hår och klä på mig lite myskläder för att sedan gå ut en sväng , känner att det kanske är det som behövs för att jag ska bli frisk igen . Vanligtvis låser man ju in sig och bara ligger när man är sjuk , men jag tror att man faktiskt behöver frisk luft också ...

T´s pappa har nu kommit till sandviken och tyckte det var dags att komm och hälsa på , dock vet jag inte om vi kommer att åka dit med risk för att jag smittar nån - eller förkylning kanske inte smittar ? jag har ingen aning ja.
Om vi åker dit så blir det nog bara en liten sväng iallafall. Då tar vi bussen dit isåfall...

Jag vill bli frisk så jag kan gå på loppis och hitta en spegel , jag vägrar köpa en spegel på IKEA för 400:- , jag tycker det är skitdyrt för en "vanlig" spegel !(?)


Puss

FRÅGA FRIDA.

ja nu är det vell dags igen , eller vad tycker ni ?


Jag tycker iallafall att det är dags för en FRÅGA FRIDA STUND då det var väldigt längesedan sist .

-Vad vill du veta om mig ?

Fråga exakt ,precis & vilken fråga som helst ..


Hyr lyder din fråga?



Ni frågar och jag svarar - alla frågor är bra frågor..


tennstickan i ljusstaken .

Måste inleda inlägget med följande ord ;
- STOPPA ALDRIG NER EN TENNSTICKA I EN LJUSSTAKE OCH LÅT DEN LIGGA DÄR OCH BRINNA!

När vi skulle sätta oss ner för att äta lite pommes och chickenbits inne i vardagsrummet i samma stund som IDOL började - så tände vi ljus ..
Eller ja , vi och vi är vell dumt att säga , men Thias tände iallafall ljus .

Det blev jättefint och rätt så varmt och vi tänkte inte mera på att tennstickan låg kvar i ljusstaken efter att Thias tappat ner den då han var nära att bränna sig på fingret (stackars dig)  -för så har vell vem som helst gjort förr ? iallafall jag .

När Idol hade hållt på ett bra tag och vi hade käkat upp våran mat så smäller det och en glasbit flyyyger hejvildt på bordet .
Smack , den landar på bordet och tur var vell det , för kul om den hade hamnat på någon utav oss eller kanske på Svea som troligtvis låg nedanför bordet och sov . Ljusstaken hade alltså spruckit eftersom den brinnande tännstickan legat mot glaset på ljusstaken och därmed blev glaset så varmt så att det tillslut sprack -som i sin tur gjorde så att glasbiten flög iväg.
Nej jag vet , jag är ingen NO-fantast , men jag försöker bara förklara .

-Så , stoppa aldrig ned en tennsticka i en ljusstake !


Puss

tolv timmar .

Nu är det första lagret utav den svart lackfärgen påstruken -nu återstår en sväng för att sedan vänta i dryga tolv timmar på att färgen ska vara riktigt torr , så lagomt tills imorgon kan vi sätta upp bordet inne i köket som förhoppningsvis kommer att förgylla hela vårat kök.

Nu fattas det "bara" nytt golv, "nya" luckor (måla om dom),ny spis, diskmaskin och förhoppningsvis nytt kakel-sedan är köket så gott som färdigt . Synd bara att ekonomin sätter stopp för våra planer - vi får helt enkelt ta en sak i taget och istället sikta mot våran thailandsresa som förstås går i första hand.

Nej , nu verkar det vara hög tid för påstrukning utav andra lagret med svart lackfärg.

puss

Barbordet.

Nu är färgen här och det blev visst inte VTT - utan SVART .
ska precis till att börja måla så nu är det vell bäst man drar på sig oömma kläder ..

resultatet kommer så fort det är färdigmålat .

Såhär ser bordet (och Thias) ut just nu;




puss

SNÖ I OKTOBER ?


Såg nyss "vädret" på teve och det ser ut som att dalarna/härjedalen kommer få 1 dm snö nu i helgen
-tro det eller ej , men 1 dm snö i oktober , det tycker jag låter märkligt ..

Nu ska jag gå ut och möta T som just kommit in till Gävle från att ha jobbat i Huddik.

puss

Projekt.

Nu har det blivit tid för projekt igen  - denna gång är det mitt barbord som ska få sig en omgång.
Jag ska nämligen hämta upp mitt träfärgade barbord nedifrån källaren, därefter ska jag skruva bort benen och sedan slipa hela bordet innan jag tillsist målar det VITT .

Bilder kommer givetvis att visas .

-Håll utkik efter resultatet.


puss

Smoothie.

Har nyss gjort en smoothie innehållande apelsin,banan,is och yoghurt - hur gott som helst !
Mitt uppe i allt skriver Venna och är jätteledsen , det har blivit nå krångel med lägenheten hon skulle flyttat till..

Stackarn , hon som vart så glad över det där - men det löser sig nog .

Fyfasiken vad jag nyser hela tiden , jag har lätt nyst över 50 gånger bara idag . Varje gång jag får en nysattack så nyser jag miiinst 5 gånger på raden - inte bra !




Puss

feberfrossa.

Godmorgon -har vart  vaken ett par timmar men inte orkat skrivit någonting förns nu ..
Vaknade rätt tidigt imorse utav att jag hade världens frossa , visste varken ut eller in .
"ska jag ha täcket på mig , eller ska jag ta av mig det och öppna fönstret .." ,dessa tankar slog mig var och varannan minut nu under morgonkvisten.
Ena sekunden ville jag bara ha en skållhet vetekudde medans andra sekunden sova på is och med öppet fönster..

Nu är jag iallafall vaken och ligger med täcke på halva kroppen för att slippa få beslutsångest .
Jag funderade först på att kliva upp och försöka ta mig in till duschen i hopp om att jag skulle blivit piggare , men jag kände redan när jag reste mig att "nej det blir nog sängen hela dagen..", det känns verkligen som att huvudet ska sprängas.

Nog med mitt klagande !

Idag då ?
ja som sagt så kommer jag nog att ligga i sängen hela dagen om jag inte flyttar mig in till vardagsrummet för att kika på teve . Ska försöka leta på en bra film tills ikväll också , annars lär man vell krypa ur brallorna utav att ligga still hela kvällern.

T skulle förmodlgen komma hem tidigare så det är ju bra .

Nej mina vänner
,
- om jag skulle ta och dra på mig ett par mjukisar och sätta mig i soffan och dricka en smoothie.

Jag är förresten riktigt ledsen över att skohyllan inte fanns på ikea här i valbo , jag skulle helt ärligt kunna åka till uppsala eller nånannanstans bara för att få just DEN skohyllan och just DEN hatthyllan.

puss

Pizza.

Jag fick en hungerattack efter pizza så T var en snällis och gick för att köpa - jag känner mig värsta fittig ..
Iallafall så blev det pizza , men när jag väl satt med pizzan framför mig blev jag typ äcklad och åt bara en bit och lite pizzasallad , sen mådde ja typ illa ...

Vi kollade på Idol och sedan någon dokumentär om ungdomar som hamnat snett i livet och börjat med droger och liknande . Dom fick prova att sitta i fängelse i 12 dagar - en kille gav upp efter 1 dygn..
Mattias Åhlander
var förbi en sväng också , dock åkte han lika fort eftersom att han hade "saker att göra .." - vad det nu innebar.

Nu ska vi faktiskt sova , jag är helt döööd....

Pratade nyss med Charlene förresten , det var verkligen inte igår man pratade med henne . Vi bestämde att vi kanske skulle ta o ses imorgon - med en film eller så ..
Hoppas bara det blir av !

Challe och jag i Bulgarien -07 (?)


Puss och godnatt

Tripp med Venna.

Så , nu är jag hemma från trippen med Venna till Valbo som först skulle bli rätt kort
-men som sedan blev en riktig sitesing.

Från början skulle vi bara åkt till Ikea , men vi började med att ta OweJansson på vägen där jag hittade ett jättefint nyckelskåp,en skylt och 4 ljusstakar.

•Nyckelskåp svart 69:-(!!!) på OweJansson.

•Ljusstakar svart 5:-/st på OweJansson.

•Skylt "varning för hunden" 10:- på OweJansson.



Efter Owe´s åkte vi till "möbeloutlet" vid magneten där vi endast kikade eftersom det var riktigt dyrt där för att vara just outlet.
Därefter blev det Ikea där vi startade turen med lite korv med bröd på nedervåningen för att sedan gå hela affären uppifrån och ner . Det var meningen att jag skulle köpa en skohylla och en hatthylla i svart ,
-Men dom var jäätteslut ! Skulle komma in nya efter vecka 44 men dit orkar jag inte vänta ..

På vägen hem från Ikea åkte vi förbi "röda korset" där vi tänkte försöka hitta lite fynd , men det var också stängt så det var ju jättekul.
Vi åkte istället hem till Bomhus där Venna bor för att packa ut hennes grejer , därefter fick jag skjuts hem utav hennes Robin - tack Robin !

..och tack Venna för en riktig mysdag !


Nu ska jag invänta alla bra-a teveprogram som är idag , speciellt Idol.

Idag mår jag mycket värre än igår och har därför blitt tvungen att säga ifrån mina jobbpass nu i helgen - känns riktigt fel med tanke på att jag behöver pengar till thailandsresan , men när jag är sjuk då blir jag verkligen jättesjuk och det är just det jag har blivit nu ...

Jag vill bara hoppa ut genom fönstret för jag mår så dåligt - hatar att vara sjuk !
Puss

Max.

Hej allesammans !
Mattias Å kom förbi efter att han tatuerat sig , glömde dock att kika på den så det får bli en annan dag.
Iallafall så var vi härhemma en stund , sedan blev han vrålhungrig och stressade med mig till Max för att han skulle få mat i magen .
Jag hade precis kommit ut ur duschen så jag fick slänga på mig kläder fort som satan för att sedan dra upp mitt blöta hår i en knut innan vi tog völvon till Max här på söder .

Vi satt DÄR och åt eftersom att han prångt skulle få som han vela ! så jag fick sitta där och se ut som en sjuk luffare-tack mattias ! "morrrr"

Nu har Mattias åkt hem och jag sitter och väntar på Venna och Max som snart kommer för att hämta mig härhemma. Vi ska sedan åka till Ikea i valbo och handla lite småprylar -bilder kommer givetvis senare !

Puss


Sjukling.

Godmorgon! -fasen vad jag hatar att vakna utav att man inte kan andas ..
Både näsan och munnen var helt igensvälld i morse när jag vaknade , så det första jag behövde göra var att sätta mig upp för att försöka få det där täppta att släppa någorlunda.

Nu sitter jag i soffan och ska strax ta en lång och varm dusch innan jag gör någonting annat.
Mattias Å skulle kanske komma förbi när han är klar - han håller nämligen på att tatuera sig , IGEN.
Karln har så mycket tatueringar så snart är han vell helt svart..
Ska bli kul att se hur långt Johannes (tatueraren) gjorde på den idag .

Appropå tatueringar , jag sitter och överväger om jag ska tatuera mig nu i oktober . Kanske inte "helt" så mycket som det kommer vara i slutändan men jag har endå en tanke att påbörja min tatuering på sidan av magen .
Dock vet jag ju varken när det finns tider eller hur mycket det kommer att kosta , så jag får helt enkelt slå en pling till johannes när jag blitt lite friskare.



Planerna för idag ser vell inte så fullspäckade ut , tanken är att jag bara ska vara hemma för att undvika att bli ännu sjukare - dock blir jag ju så rastlös så fort så det kommer nog inte hålla så länge.

Måste iallafall ringa till jobbet idag och meddela att jag inte kommer kunna jobba imorgon-känns skitdrygt att behöva förlora så pass mycket pengar men endå vill jag inte gå och jobba när jag är SJUK , fatta om man råkar hosta eller nånting , hur fräscht är det för kunderna ?

-Nej , jag tycker rent ut sagt att det är idiotiskt att jobba när man är sjuk , speciellt förkyld , snorig och hostig.


Puss

RSS 2.0