gårdagen

image11

Var fruktansvärt  underbar!

började med att jag vaknade runt 9-10 tiden ,sen åkte jag och marina till köpis för att handla .. blev Blandannat en tröja.
Sen åkte vi åt varsitt håll för att byta om och fixa oss inför kvällen , mina bruds kom till mig på Söder och rökte Vattenpipa innan det var dax att begeé oss på fest , som blev lyckad :)
Åkte ner på stan senare för att träffa favoritfredrik en sväng , men han skulle åka bil så ja o marina gick vidare .
Sen åkte marina och mai hem med typ , 12 bussen nånting eller nåt ....Då blev ja ENSAM :o
Men , jag träffade min kära bror som jag kunde spendera en liten stund med , sen vandrade jag upp på söder till lägenheten och bytte skor . sen ringde Fredrik och sa att ja skulle sova där , jahapp ;) så  vi åkte hem till honom och sovde :) vaknade runt 11 utav att jern ringde fredriks mobil, RAAAWR vad arg jag blev :) Bakis som ett svin också ..
fredrik bara skrattade han,utan att jag fattade ett skit ...Hääämskt mkt myys säger jag bara .
Faktiskt .. sen har ja skruva fast ekrar på en BMX också , hihi , fan vilket sjå !
Sen har vi kollat på Shreck o käkat godis också , för vi är Tjockisar :) sen ringde syster :o Klockan var redan 21.00 :O
hade jag fått gissat så hade den vart runt 14-15.00 tiden ..men men , åkte hem efter Shreck :') Eller , hem och hem .. till syster allafall .. sen käka vi lite tjockis mat , sen åkte ja motorpeden hem till min lya ..

Och nu är det såhär , att vi kanske ska köpa större lägenhet istället för mamma ska tydligen inte bo kvar i kalmar ,  shit, lite smårörigt nu känns det som .Böghora :)  HEJSVEJS :)

Fredrik <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0