en fredag.


. skönt att det äntligen är Fredag , efter allt som hänt den här veckan så ska det bli skönt med en helg ,
Iförrgår rasade allt ihop , allt bara svartnade .. jag fick höra saker jag inte vågade höra . allt kommer bli ett helvete , ... IGEN .
För de som inte vet någonting  om min bror, kommer heller inte förstå det här.
Den 16 november , fyller min lillebror 15 år , vilket innebär  att efter 3 års drogmissbruk och brottslighet, så kommer min lillebror förmodligen att hamna på ett hem .. ett hem som betyder att jag inte får bo med honom mer . ett hem där han ska försöka bli "normal" ...
Allt jag gjort för dig , alla stunder jag lådsas som att jag inte visste någonting om alla dina droger
, alla jävla stunder jag har skyddat dig för att inte  åka fast , betyder inte ett jävla skit för dig längre . .   Jag är ledssen att jag inte kan hjälpa dig längre Pontus , men nu orkar jag inte lådsas längre.. du ÄR en knarkare , och det måste vi alla insé .. 
-även jag ..
att du bad min dra åt helvete , att du sa att jag alltid var så jävla falsk så fort jag sa att jag älskade dig , att du sa att du aldrig någonsin skulle förlåta mig efter det här .. det tog hårt .  Men jag kan inte göra mer nu , jag har försökt . men det är värdelöst att försöka hjälpa någon som inte tar imot .. :/ Men jag älskar dig , och vad som än händer så lämnar jag dig aldrig älskade bror  ! <3

idag , så ska jag umgås med Fredrik .
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de dyker säkert upp nåt spännande ... imorgon ska vi allafall åka till uppsala klockan 10 till fredriks syster som fyller år .. det ska bli spännande !
På sändag hade jag hoppats på att få jobba , men tyvärr så blev det inte så ... det var ju lite synd eftersom jag hade behövt pengarna ganska Jättemycket .. men men ..
Nu ska jag kolla lite på tv innan ja går tillbaka till skolan från malin ...


Fredrikolsson , tack för att du finns <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0