Kära blogg.


Hejhallå , denna förjävligt dumma onda cirkel..
Nå , jag är vell tvungen att skriva av mig litegrann så det blir sluttjatat från alla håll o kanter.  Saken är den att nu den sista tiden finns de en obeskrivligt ond cirkel i mitt huvud, en ond jävla cirkel som gör att ja blir som motsatsen till den jag brukar vara .
Har hört mycket nu på senare dagar att jag inte är den jag brukar , och visst , jag håller med , och jag gillar de inte ens själv . Det är mycket som har förändrats den här sommaren , allt med familjen , vänner och inte minst kärleken. Jag har insett att jag verkligen måste sluta tänka så förbannat mycket . Så jag tog initiativet idag och raderade allt som gör mig påmind på datorn. Bilder,videoklipp,musik.....allt som påminner om dig .
Livet går vidare med glans .. det är ju en bra början på en ny livsstil iallafall , dock svårt att börja om efter drygt ett års förhållande.
Att mina älskade vänner , såsom Stivie, Jeppe , Venna , Hanna, Cissi , Jessica med flera, att dom ska få skit för att jag är i en svacka just nu , det är verkligen inte min mening , jag vet bara inte hur jag ska förklara det jag känner .
Allt kändes så jävla perfekt för några veckor sedan , då man varje dag vaknade med ett leende på läpparna och en tanke på att dom allra bästa vännerna skulle umgås med just mig , just idag ...
inte fasen blev man på bättre humör nu när skolan började igår heller . Första man fick reda på var att dom fortfarande förmodligen vela att ja skulle gå om , trots uppgifterna jag gjorde klart .. men det är  vell min lilla turlott ..som vanligt..

Nu ska jag sluta grina , det finns faktiskt saker och ting som gör mig superlycklig här i livet också , Som crossen ex...
Fyfan vad kul det är . det är verkligen livsglädje .....

nu ska ja kila ut o röka vattenpipa o kolla på film på balkongen i min ensamhet .. hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0