Kära blogg.

snart kommer vennabejb och häntar oss , vi ska sova i bomhus med henne jag , thias och svea . MYS !
just nu sitter jag och kollar igenom min Ikeakasse med Skor , jag måste fan börja erkänna att jag är sko-beroende...
- jag älskar skor !
Jag har alltid haft jättesvårt för skor , ända sen jag var liten .. anledningen är att jag alltid haft så höga vrister och breda fötter , vilket har gjort att jag haft jättesvårt för att passa in i alla modeskor som är supersmala och jätte små..
Men sen har det bara blivit av att jag köpt skor så fort jag kunnat ha dom , vilket inte är så ofta ( trodde jag ) . jag har fan insett att det finns skor för alla , även mig .
Så nu har jag ett x antar skor , typ 20 par , minst .. kanske inte låter så mycket , men dom tar plats , stor plats .. vet inte om jag ska spara allihopa eller om jag kanske ska rensa bort lite igen , jag hatar (!) att slänga saker .. jag är lite av en SPARA.

Jag satte mig ner och provade ett par skor jag aldrignågonsin använ ( och heller aldrig kommer använda heller ) . Men jag har lovat mig själv och thias att jag ska använda dom 1 gång .. och det är på vårat bröllop.
så dom spar vi !




jag lagade mat också innan thias kom hem , för han käkade inte i skolan . Men vi hade knappt nånting hemma så jag slängde ihop en liten rätt som jag kom på sådär huxflux ..
och otroligt nog gillade han det . Ris med wokgrönsaker och sweetchilisås .




nu kommer venna strax så nu måste vi packa lite ,
Puss så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0