kära blogg .

Anonym om Kära blogg.:
Du är skit snygg i blondt!


för det första vill jag bara säga tack för den fina kommentaren (;  ..
sen tänkte jag bara berätta att vi har kollat på spårlöst nu ikväll och man blev nästan besviken när man såg dagens avsnitt, för den som var med visade knappt några känslor alls ...
Jag kan inte säga hur man ska reagera för de är vell olika , men alla andra som har deltagit i spårlöst har åtminstonne blivit någolunda glad , jag vet inte ja ... blev bara besviken helt enkelt .


Fick en till kommentar från någon Frida (?) , vet inte vem hon är men självklart ska du få ett svar på din fråga också (;
"varför vill du inte vara i gävle på studenten ? "

Hmm , har jag ens nåt vettigt svar på den frågan?  det vet ja vell inte om det är för er , men för mig känns de helt okej att inte vara i gävle på studenten.
Anledningen är vell den att förra årets försök till att medverka på min dåvarande "pojkvän"´s student inte gick alltför bra .. självklart ville jag , men det hade ju VISSA andra åsikter om . IDIOTER =D
Så min kväll var inte speciellt bra den dagen , inte på nåt jävla sätt ..

men just nu är jag bara glad , så jävla glad att jag inte medverkade mer än vad jag gjorde .. jag ångrar ingenting den dagen ! jag är bara så glad att jag tatt mig ur ett sånt HELVETE till förhållande som jag var i !
Och det kan ni ju ha olika åsikter om , men jag är så jävla glad och stolt att det blev som det blev ...


Och till emma blir svaret ;
jaa , det finns några få "liknande" bergochdalbanor , men jag tror nog insane tar hem priset om den "bästa" , eller vad tror du ?

och jag måste bara säga  att vi verkligen måste träffas snart .. längtar så mycket efter er !




Sådär , nu till min vardagliga syssla .... att säga godnatt är vell det enda jag känner att jag har att säga nu för tillfället .
Thias ska till tandläkaren imorn vid 11 , så jag blir vell hemma och fixar lite medans han är borta , sen när han kommer hem blir det vell bara till att umgås . Måste försöka bestämma vad det ska bli på sista april .
-har ni nåt förslag kanske ?
-vart ska du/ni vara ?


Puss och gonatt som vanligt

och jag älskar min thias ..är så himla glad att det är HAN som finns i mitt liv istället för nån annan skit

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0