"14 år & 3,5or på stan".

Jag måste bara berätta en sak som hände igår när jag och Emma var ute och åkte bil.
Jag och Emma hade vart någonstans och var på väg hem till mig och åkte igenom staden så vi plötsligt blev stillastående mitt i gatan med en polis framför oss . Poliserna stannade deras polisbuss mitt i gatan för att gå till sidan av vägen där en liten pojke stod och drack 3,0or. Poliserna tog av honom den öl han drack och kollade även igenom hans väska där han hade 2 till öl som dom också tog ifrån honom , sedan lämnade dom honom och åkte vidare i sin buss .
-Alltså helt seriöst , vad gör en liten grabb mitt på stan med en 3,5a i handen på en måndag ?
nog om det, vi tyckte bara att dom borde ha bättre att göra.. men tydligen inte .

Vaknade vid 9 tiden imorse och fixade ordning mig lite och nu väntar jag på att klockan ska bli 11 så jag kan åka ner på staden för att sedan ta en annan buss som går till sätra, där ska jag hämta min kusin Idun på dagis . Vi ska som sagt åka till dollar och handla lite om inte idun får spader utav att gå där . Barn brukar ju ha en tendens att bli rastlösa utav at gå i affärer , men jag tror det kommer gå bra med tanke på hur mycket leksaker och godis det finns där , haha .

Hoppas verkligen att mina skålar och muggar finns kvar , annars blir jag ledsen , jag har värsta planerna på hr fint det kommer bli på bord och i skåp med allt porslin. Sedan är det bara nytt golv och luckor som saknas , sedan ser köket dugligt ut.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0