kära blogg.

oh no , den omtalade stunden med roliga kommentare från min dagistid blev inte av idag , fan vad jag är dålig på att hålla vad jag lovar .  Men imorgon då lovar jag verkligen att skriva ner dom , jag skrattar än idag utav det man sa när man var liten . Tänk egentligen vad farsinerande hur man tänkte när man var i dom mindre åldrarna ..

Iallafall så blev jag , thias , thias syster och våran kompis ken bjuden på kräftskiva idag uppe på brynäs , det var skitmysigt förrutom att jag har så fruktansvärt ont i magen som tillslut ledde till att jag behövde gå hem , dom andra också för den delen . Ken stannade dock kvar ! vad han nu gör kvar där ...

Imorgon ska vi till rusta på morgonen för att kolla på tapeter till köket (svartrandiga?), sedan lutar det åt att återigen åka ut till sandbankarna för att sola/bada. Vi åker isåfall dit med Ken och thias lillasyster , så som idag .


Kan bjuda på en lite finurlig konversation från när jag var liten och gick på dagis ;

Frida och AnnaLena(dagisfröken) sitter och pratar om Fridas katt Amadeus som är död då AnnaLena ställer frågan ; "vad var han för färg då , Amadeus ? "
Frida svarar ;
-jag vet inte , jag såg inte när dom grävde ner han ...



Nu ska vi nog krypa ner för att sova , först ska vi bädda ner Thias fulla lillasyster Malin i soffan , haha ..


√ Klockan på 09:00 imorgon
för att hinna sooooooooola

Thias tog ett smygkort på mig idag på stranden , vilken dåre

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0