kära blogg.

Igår började vi ju som sagt att härja runt i köket , först rev vi ner dom gamla fula & jätteblommigfa tapeterna. Därefter så påbörjade jag ett nytt projekt som blev till att måla våran kryddhylla som var i ek . Jag hatar träfärgade möbler och därav HELVIT färg .
Ken kom förbi för att hjälpa till med tapetrivningen och det var då som jag passade på att påbörja mitt nya projekt , man måste ju vara smart .

här kommer bilderna i "ordning" , såhär gick det till ..


även kryddhyllan blev ju omgjord , men den är inte heller klar , men ni kan få se hur den såg ut "före"




nu ska jag väcka min lilla thias eftersom att hans jobbarkompis inte kunde jobba idag , vilket ledde till att thias heller inte kan jobba eftersom det bara är den andre som har körkort .
På ett sett är det vell skönt att han är hemma , men det är ju tråkigt för både honom och mig att de inte blir så mycket pengar , eller ja .. inge alls dom dagarna han är hemma . Isådanafall måste han åka till förrådet och röja om det ska bli betalt , så det kommer vell bli så imorgon förmodligen . Då följer jag nog med och hjälper till att städa !

Nu ska vi fortsätta med målningen och tapetseringen så att det kan få bli klart någongång , först måste vi slipa till väggen och spacklet så att det inte blir några ojämnheter på våran fina vägg .
Resultatet kommer senare idag då vi (förhoppningsvis) är klar med väggen .

avslutar med en bild från i lördags då vi var på kräftskiva ;





puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0