kära blogg.

godmorgon.
blev dåligt med uppdateringar igår eftersom vi var ute på vift hela dagen , vi åkte blandannat och käkade på axmar brygga vilket var hemskt mysigt . Dock är jag inte så mycket för just fisk så jag valde att äta spagetti och köttfärssås från barnmenyn istället ..

nåväl , idag är det tänkt att jag ska jobba , så det lär man vell göra . Ska jobba med Hannah idag vilket känns bra eftersom att hon är en utav dom jag är tightast med.
Jag börjar iallafall klockan 17 och jobbar fram tills klockan 23:30 , jag kommer att vara dödstrött ikväll eftersom att jag vaknade 06:30 i morse och har sovit jättedåligt under hela natten ..

Innan jobbet blir jag hemma eftersom att max är här , thias ska därimot åka upp på sjukhuset då hans mamma fyller år . Jag kände tyvärr att jag för det första inte alls är nå pigg  ,sedan ska ja ju endå jobba ikväll och innan dess ska Max pappa hit för att hämta Max , så ...ja, jag vet inte ja !
-jag är så trött så jag knappt orkar tänka !


Köket ser fortfarande ut som ett slagfält eftersom vi inte tagit oss i akt att börja städa och göra fint , istället är det stökigt som förrut. Men idag måste man vell ta sig an att göra någonting i köket, men de är så rackarns tråkigt att städa när man inte har passande möbler , vi har ett bort med 2 olika par stolar , det är ruskigt fult tycker jag . Men jag har tyvärr inte råd att köpa nya köksmöbler än så det får vara lite udda ett tag.

Nu ska jag kila och klä på mig och fundera över vad jag ska göra idag , det är ju trots allt över 5 timmar tills man börjar..

vad ska ni göra idag ?
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0