Kreativitetsdag.

När min kusin Iduns mamma Emma hade slutat skolan så kom hon förbi och hämtade oss så vi kunde åka för att kika på tapeter medans vi väntade på att T skulle komma hem från jobbet .
Vi hann bara till en affär och den låg här uppe på söder , en tapet och målarfärgsbutik som jag glömt namnet på , men dom hade iallafall jättemycket fina tapeter men också väldigt dyra i jämförelse med vad vi har köpt för tapeter innan .

När T kommit hem från jobbet så åkte vi hem till oss för att hämta upp honom så vi kunde åka till Ikea , där handlade vi en massa kul till hemmet , det blev bara massa småprylar , men det är ju bra det med ;

Grytlappar svart
matskålsställning till svea
Grytunderlägg i gummi som har en magnet , vilket gör att den följer med kastrullen när man flyttar runt den på bordet
Toalettborste svart
Hylla
Dvd "pärm"



När vi hade hanlat klart på Ikea åt vi en varsin korv innan vi gick vidare , det blev coop eftersom att Emma skulle köpa lite julklappar , det är bra att vara ute i tid , jag ska nog också börja köpa julklappar snart , annars lär man ju bli ruinerad i november.
Efter coop åkte vi till förrådet för att hämta lite värktyg som vi sedan satt upp hyllor och teven med , som ni kan se på bilderna. Jag blev faktiskt riktigt nöjd! Vi har vart väldigt kreativa på sista tiden , fixat jättemycket här hemma .

Nu ska vi kolla på en film och sedan gå och sova så att T orkar upp och jobba imorgon , själv ska jag vell försöka få lite ordning här hemma , men först .. ska jag sova ut riktigt länge !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0