"vem har flest bilar?"

ja, då var vi hemma efter en lång och väldigt händelserik dag .
vi tog bussen till hagaström där släktträffen hölls , Svea stannade tyvärr hemma eftersom att det skulle bli så mycket folk och massa stoj , hon skulle bara blitt så orolig .
Vi kom dit och åt en massa god mat och fikade massa gott , sedan hade vi även tipspromenad som hade skitknepiga frågor som ex ;
Vem har flest bilar ?
1. Frida
2.Ulla(mormor)
3.Barbro (syrrans sambos mamma)

ingen förstod ett skvatt om varför frågorna löd på så vis , utan bara gissade sig till rätt svar .
Men kung som jag är så svarade jag självklart rätt på 5/6 frågor och vann därför en stor påse med machmellows (stavning?) , som jag sedan gav bort ..
Förresten , jag kanske ska berätta vad som menades med frågorna . Dom var ju som sagt jättekonstiga och en annan fråga var ; Vem är snabbast i munnen?

Hemligheten var att det blev "upp till bevis" efter att alla hade gått tipspromenaden. Så när det blev min tur att bevisa att jag hade " flest bilar " så fick jag och dom 2 andra (mormor & barbro) välja en varsin medpart som skulle hjälpa att sätta fast ahlgrens bilar i ens panna. Jag och dom 2 andra höll alltså ut tungan medans hjälpparten drog ahlgrensbilen på den för att sedan fästa den i min panna . Den som sedan hade flest bilar i pannan efter en viss tid hade vunnit.
Det var verkligen skitkul och ännuroligare var det att få träffa "alla" i släkten samtidigt . Exakt alla var självklart inte där , men dom flesta och det var ju kul .

När klockan började närma sig 9 så kom min kusin Idun´s mamma Emma för att hämta upp oss då hon hade vart i sandviken , så hon körde oss i hennes rejserVolvo hem till oss så vi fick hämta Svea för att sedan åka vidare hem till deras radhus i sätra . Där kikade vi på teve och försökte få småttingarna att somna , vilket var hemskt krångligt för båda var så envisa , men dom somnade tillslut .

Nu har vi just spelat kort och ska strax lägga oss för att kika på en film vi lånade av min syster då vi var där på "Kalas". Sedan blir det nog till att sova för jag är iallafall jättetrött och det vet jag minsann en till som är . sötthias .

Älskar dig hjärtat.


puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur många bhar äger du ? :)

2009-08-23 @ 01:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0