- ett äpple!

Igår gick jag ut med Svea på en promenad medans T hoppade in i duschen , klockan var då tolv (på kvällern givetvis). Vi gick längst vägen i dom förfrusna löven som därmed plasslade som om det vore tidningspapper där man gick. Svea tyckte att det var jättekul så hon fick springa lös och leka av sig när det endå inte var varken folk eller bilar ute..
Precis innan vi skulle gå hem igen så hittade Svea det bästa hon vet - ett äpple ! Ett fruset äpple dessutom, vilket gjorde det svårare att både bära det & tugga på det . Men tillslut fick hon med sig det en bit , sen släppte hon det , sen börjades det om igen enda tills vi kom in igen. Hon tog nämligen med sig äpplet och käkade upp det när hon låg på sin bädd. Så nu ska jag börja köpa äpplen till henne eftersom att sommaren är slut och inga flera äpplen kommer att falla från träden..

Nu sitter jag i sängen , T är ute med Svea en sväng och mamma ligger och läser . Ronja kommer hit lite senare , då ska vi kolla på "Ghost" och umgås precis som vanligt !

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0