god natt mina vänner.

Nu ska jag faktiskt gå och sova . Med ingenting planerat under morgondagen ska det bli skönt att sova ända tills fötterna vaknar , för att sedan ta den där långa och välbehövliga duschen som jag egentligen skulle tatt nu på kvällern , men som jag dessvärre inte hann med . Andra avenyn kändes viktigare än att duscha ! ;)
duscha kan man ju göra när som helst ..

Imorn har varken jag eller vi någonting planerat , därför blir det lugnt som det ser ut just nu . Fast man vet ju hur det kan bli när det gäller oss , precis som T´s lillasyster brukar säga ;
-Ni träffar alltid MASSA olika folk på samma dag , istället för att "sprida ut det" på flera dagar ..
..och sånna är vi faktiskt , vilket jag tycker är rätt skönt . För det är ju faktiskt inte så roligt att ha saker planerat varenda eviga dag. Ibland kan det vara skönt att veta att man är leedig och "oplanerad" flera dagar framöver..
Nu lät det visst som att vi har en massa folk som vill träffa oss , men riktigt så är det inte , men eftersom att jag har rätt stor släkt så blir det oftast såhär, man vill ju hinna träffa sina familjemedlemar och släktingar när dom väl kan.

som idag exempelvis , efter att vi hade vart i valbo på middag . Då åkte vi till hille för att träffa en liten skara utav mina släktingar . Vi åkte hem till min mosters flickvän som bor i hille , där var även min moster och min mormor - så då slog man två flugor i en smäll . Sen fick ju Idun (min kusin) träffa min mormor också (hennes famor) , så då kan man säga att jag slog tre flugor i en smäll. Bra va ?

Nej , nu blev det mycket prat och lite verkstad - nu måste jag sova , så jag orkar vara ledig imorgon.
Puss och godnatt

Kommentarer
Postat av: Linda - Rosa chica

okej gud vad mysigt :D

2009-12-28 @ 11:25:04
URL: http://rosachica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0