mitt uppe i allt ..

..börjar jag fundera över VEM det är egentligen som kommer gå vidare till Idol-Finalen.
För första gången på hela Idolsäsongen har jag nu blivit lite imponerad utav Erik - vilket ALDRIG hänt under dom avsnitt som vart .
Men om jag ska vara riktigt ärlig så har jag alltid haft en förkärlek till just den låten han sjöng idag , så det gjorde vell rätt mycket .

Men jag tror jag håller fast vid Calle , han är speciell , även om han verkar kunna åka ut idag efter hans "lite mindre bra" uppträdande.

Förövrigt så är allt detsamma , livet suger och jag är arg ,ledsen och besviken. Jag visste innerst inne att det skulle komma en dag då jag föll tillbaka , men jag har aldrig någonsin funderat på att det skulle gå s fort som det faktiskt gjort. Varför känner jag såhär ? Jag har ju världens finaste pojkvän , världens finaste bästa kompis (RONJA,MIN ÄLSKADE RONJA♥) och världens finaste hund . Varför vill jag lämna allt det vackra jag har för att bara försvinna? Hur kan allt överväga lyckan till det negativa ?
..det finns troligen ingen i hela världen som kan svara på mina funderingar . Jag vill bara inte att det ska gå så jävla långt att jag faller tillbaka till det värsta - jag vill inte det !
Jag är så jävla kär , så jävla olyckligt lycklig ..eller hur man ska förklara. Ingen förstår nog , men jag vill bara få ut all ilska från mitt sprängdfyllda huvud .

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol & därefter kika på CirkusMöller.
Pus

Kommentarer
Postat av: Plutten

Mitt älskade hjärta, hoppas du läser min blogg. Skrev ett inlägg där till dej! Vi får försöka styra något imorn. Robin kommer hem också, och sa att han ska umgås med mej... Jag älskar dej gullpulla!

2009-12-05 @ 00:22:40
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0