orken tryter.



..och istället för att laga mat hemma idag så samlade vi ihop en MASSA småpengar för att sedan g å till Maggies och handla mat . Kan ju lova att det var gott , muuums.

Nu sitter Ronja och jag och väntar på att tvätten ska bli klar där nere i tvättstugan , sedan är det julkalendern som står på shemat eftersom att vi båda missade det imorse.

Vi stter även och pratar om nyårsafton som vi ska fira i våran stuga i dalarna . Vi ska ha med oss en massa god mat som vi sedan ska grilla och sitta inne och äta med en massa tända ljus runtomkring. Frågan är bara om jag kommer att hitta ? jag kommer nog att behöva ha karta . Sen kan man ju hoppas att T har körkortet då också ! Gud vad jag håller tummarna för dig nu älskling !

På tal om körkort,imorgon har jag mina två (förhoppningsvis) sista körlektioner , sen på fredag har jag min halkbana och därefter bokas uppkörningen och skrivningen så fort som det bara går i hopp om att få mitt körkort fort som satan..

Nu måste vi ner o hämta tvätten..
Puss



Kommentarer
Postat av: roxy

hur många körlektioner har du haft nu?

hur mycket har du pluggat hemma? jag har börjat insett att jag inte kommer hinna ta mitt körkort lagom till min födelsedag (25 januari) sen vet jag inte om jag ska ta lektioner i uppsala eller gävle, virrvarr är vad det är :o

2009-12-01 @ 17:46:31
URL: http://roxyfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0