Svar till Lotta.

Hej Frida!
Ibland läser jag din blogg. Jag brukar läsa mina barns bloggar, ett par kompisars, och din. Att jag läser den tror jag beror på att jag har känt dig sedan du var liten och att du har varit mycket med oss under dina uppväxtår och ännu mer har Hanna varit hos dig. Det har gjort att jag bryr mig om hur du mår och hur det går för dig.
Det jag vill säga är att jag är glad att du har hittat en pojkvän och att ni verkar så lyckliga, det är otroligt betydelsefullt. Det måste också kännas skönt att ni bor ihop och att ni har varandra.
Det som är mindre tråkigt är att Pontus är på behandlingshem. Lilla söta Pontus. Jag kommer ihåg när han (samma natt som prinsessan Diana dog) kröp ned mellan mig och Ralf i sängen och låg och mös där en hel förmiddag i vår pluttestuga. På nyheterna gick olyckan i repris om och om igen och Pontus låg där och hade det urmysigt mellan två lite lätt bakis medelålders. Det var morgonen efter att vi hade varit på kräftskiva hos er och tappat skorna i skogen mellan våra hus ehheheheh. Då var inte ni så gamla.
Du måste hälsa Pontus från mig. Säg att jag tänker på honom och att jag hoppas att allt ordnar sig. Hälsa också till mamma, pappa och Malin.
Din jul blev inte så kul med tanke på din morfar men jag hoppas ändå att du får det bra och att nyårsafton som du ser fram emot blir super.

God Jul
önskar
Din gamla stug-granne Lotta

Kom gärna och fika någon dag :)



Efter ett för tillfällit sunkigt liv , är det här något utav det finaste som kan hända  - ett inlägg med så fina ord att man blir helt tårögd.
När jag var liten , bodde med hela min familj mitt ute i ingenstans & utan någon som helst granne att leka med, förändrades plötsligt hela mitt liv - jag mötte min allra bästa vän, en vän jag fortfarande har kvar och alltid kommer att ha . Det var en vårdag (om jag inte minns fel). Jag hade jättetråkigt och gick upp till mamma och pappas sovrum i hopp om att dom skulle vägleda mig till att göra någonting roligt . Mamma kollade ut genom fönstret och upptäckte att våran granngård , som då näst intill bara var skog , var fylld med barn. En liten knatte med jordgubbsmössa och dom andra såg i princip lika gamla ut allihopa . Mamma tyckte då att ;
-"gå över till dom nya grannbarnen och lek då?" någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra , men modig som man var traskade man igenom den dåvarande skogen som befann sig mellan våra hus som kanske stod ett par meter ifrån varandra . Väl framme så blev det just dig jag drogs till , du kändes liksom så himla jag . Det kanske låter konstigt , men jag såg verkligen dig i mig - någon slags likhet !

Vi kom bra överens och vi lekte hela dagen lång , ännuflera dagar & ännuflera dagar . Du bodde i sätra hos din mamma och vi bestämde oss för att börja brevväxla eftersom att du inte alltid var i stugan - ett enkelt och bra sätt att hålla kontakten helt enkelt , plus att vi fick vara lite hemliga och skriva om vilka killar vi var kära i osv.

Sedan dagen jag mötte dig Hanna , förändrades mitt liv för all framtid .
Inte nog med att vi bodde grannar ute där min pappa bor , vi hade också stuga BREDVID varandra uppe i dalarna vilket jag tycker är helt sjukt !

Jag blir så glad när någon jag tycker om och saknar skriver sånnahär fina saker till mig , för jag saknar verkligen dig lotta , du var lite utav en "extramamma" som man kunde berätta allt och lite till för - vilket jag aldrig gjorde för mina egna föräldrar .

Lotta är alltså Hannas mamma & det är hon som skrivit denhär fina kommentaren !
Så till dig vill jag säga att jag önskar dig och din familj en jättetrevlig jul och att ni slipper ha några dödsfall i eran släkt eller vänskapskrets. Jag kommer mer än gärna över till er , jag är ju ledig mest hela tiden .

God jul på er ! Jag saknar er allihopa !
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0