Kära blogg.

Fan fan fan..
nee nu blev jag ledsen fraajs .
men men ..

Hej igen ,
kände för att jag helt enkelt lära skriva några rader till , thias och moa sitter och kollar på Barda på datorn , jag gillar inte riktigt de programmet , så himla tråkgit .
Om nån timme kommer peter hit och hämtar moa , och han ska även skjutsa mig till jobbet . Kommer nog bli en tung dag idag när de blir så sent . Har ju dessutom inte sovit nå bra inatt , så jag kommer nog vara helt slut ikväll ..
Jag längtar så mycket tills jag sitter i bilen/bussen på väg hem från jobbet , jag saknar thias så himla mycket när ja är ifrån honom.

och till er som sagt ;
-"Det kommer aldrig hålla mellan er , tids nog gör ni slut !
Det gjorde vi ..


Jag och thias har ingenting , absolut inte ett dugg med någon annans förhållande att göra , vi är bara vårt egna förhållande . Det spelar ingen roll om hur de gått i andra förhållande,
för det är bara vi som vet hur länge det kommer hålla för oss..



Efter dagens jobb så väntar en lång ledighet, då nästa jobb inte är förns ;
7mars
8mars
11mars


Alltså 9 dagars ledighet , och vad ska jag hitta på dom dagarna ?
jo , jag tänkte försöka åka hem till mamma lite mera , kanske hjälpa henne med att renovera hallen och rummena som inte är helt färdiga ännu.

Ska även försöka åka till Venna någondag hon är ledig , nu när hon har flyttat och allt !
Jag är så stolt över henne , att hon orkar .....
Hon verkar helt glömt bort att hon är gravid , hon bara flyttar och åker runt o lever loppan även fast hon ska ha en bebis om nån vecka ..Jag älskar fan henne !

En sak till jag måste hinna med är att åka till pappa och visa valpen , han har inte träffat henne ännu , och inte mig heller för den delen , inte sedan nån månad =/


Jag antar att ja återkommer med några rader innan jobbet ..
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0