Kära blogg.


ja , då sitter thias på toaletten och gör mig så obeskrivligt rastlös !
tänkte att skrivandet i bloggen är ju ett bra tidsfördriv när man är rastlös och också när man som jag är så full utav ideer och insperation (inte) ...
jag kan ju börja med att berätta om gårdagen ..
jag och thias vaknade sisådär klockan 11 , sedan gjorde vi i princip ingenting förrutom att glo på 2-3 filmer tills klockan blev runt 6 . Då kom moster hem till oss och såg HandbollsVM.
Fan vilken ospännande match , det är ju inte ens kul att se på en match då ett lag är så överlägsna att dom bara kan Leka igenom hela matchen , ungefär så var det igår .. och lite till !
men jag är så glad för SVenska landslagets skull att dom får inleda Handbolls vm så pass bra som dom gjorde igår .. dock fick dom ju inte dom roligast lagen i gruppen .. kuba,kroatien,spanien,sydkorea...hur kul är dom ?
Kuba kunde ju knappt spela handboll.. jag säger som många andra ;
" vad gör dom i VM igentligen !? "
Men som sagt , alla har ju rätt att försöka , och det gjorde dom ju verkligen , dom första 10 minutrarna på matchen iallafall . och det är ju alltid något !
Idag tror jag det var sydkorea dom möter klockan 18 om jag inte minns fel , då ska jag verkligen kolla för nu är jag så inne i det här ..

Ja , så var det 54 dagar kvar idag .
Tjohej.
Thias <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0