kära blogg.

gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera nu på sistone , jag har nästan ångest ärligt talat ..
Iallafall så fyllde ju min pappa år igår , så jag fick ta en promenad hem till min syster i stigslund för att sedan åka med dom ut till Brunnsvik där min pappa bor . På vägen ut blev vi tvugna att stanna på valbo köpcentrum för att hitta en present åt honom , men tröjan vi tänkte köpa var slut , attans ..
Vi fick springa som dårar för att inte ta så lång tid på oss , tillslut hittade vi ett par McKinnerly byxor och en jättefin tunn långärmad tröja med knappar . Pappa blev riktigt glad , dock var byxorna för stora så vi fick byta dom .

Vi fick skjuts hem senare av min syster och hennes tjej , vi skulle stanna i valbo och sova där hos thias föräldrar eftersom thias mamma inte vile vara ensam med thias minsta syster . (thias äldre lillasyster var borta och campade) . VI sov över där och i morse åkte vi först till sjukhuset för att hälsa på Peter , sedan tog jag och Thias med oss Moa (thias syster) till boulognerskogen (en park) för att spela minigolf och äta glass . På vägen dit köpte vi en varsin korv eftersom alla tre åt riktigt dålig frukost .
Minigolfen gick vell sådär , moa blev butter för att hon inte vann över oss , men det löste sig fort efter att vi gått och köpt en varsin glass .
Vi tog bussen hem till valbo och gick in för att spela lite yatzy , även där kom Moa sist . Inte hennes dag idag !

När thias mamma kom hem så tog vi cykeln hem genom skogen till söder och nu sitter vi här hemma i lägenheten med två kompisar , Ken och Pontus . Riktigt nice !

Nu tycker gänget att jag är lite osocial så jag blir vell tvungen att sätta punkt här .
Måste bara säga att jag är så otroligt glad över att äntligen fått ett förhållande jag trivs med , Jag verkligen älskar thias över hela mitt hjärta & känner verkligen att det här är allt jag någonsin drömt om .

Tack Thias .

puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mår Peter nu då?

2009-07-04 @ 09:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0