kära blogg.


nu är vi hemma från firandet på sjukhuset igen.
ja som sagt så firade vi thias födelsedag på sjukhuset nu på förmiddag , vilket var trevligt för att vara på ett sjukhus . Oftast brukar jag ha hemskt svårt för att vistas på sjukhus i allmänhet men just idag gick det bättre än väntat.
Thias fick paket och vi fikade tillsammans , precis som om det vore hemma .

efter sjukhusvistelsen så bestämde vi oss för att äta någonstans , vi valde mellan att köpa hem någonting eller sitta på någon resturang , det slutade med att vi satte oss på "terass" , en thailänsk /kinesisk (?) resturang med otroligt god mat .
Jag beställde in "friterad kyckling på hongkong vis m. sötsur sås med vitlökssmak" , Så fruktansvärt gott ! Thias beställde något kött med samma sås , verkade också rätt gott , vågade inte smaka .

Här är två bilder från resturangbesöket ;



När vi ätit klart så bestämde vi oss för att ta en lite speciell väg hem , vilket blev vägen genom gamla stan . Där finns världens mysigaste hus och vägarna består av kullerstenar.
-där skulle jag vilja bo !



Nu ska vi strax bli upphämtade utav Thias mamma för att åka ut till valbo där några utav Thias släktingar kommer för att fira honom på hans dag.
Efter vi vart där så ska vi troligtvis åka hem och dricka öl på balkongen med någrea kompisar , annars går vi kanske på "HarryPotter" haha .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0