kära blogg.

-Shit vilken DAG/KVÄLL vi hade igår !

gårdagen blev så himla lyckad , efter att vi hade vart i valbo för att fira Thias på hans dag så åkte vi hem . Ken och Marcus åkte med oss hem dom med . När vi kom hem så började vi med att dricka lite öl , eller ja alla utom jag drack öl eftersom jag prångt skulle vara nykter igår .
-trodde jag ja
När kvällskvisten kom så bestämde vi oss för att käka donken , Pontus (thias kompis) kom hit sen åkte Thias med honom till mcdonalds och köpte mat eftersom att bara 1 fick gå i trappan då dom hållde på att lägga nåt lager i trapporna så att stenarna inte skulle gå sönder . vi käkade sen satt vi och kikade på tv tills min telefon ringde . Det var Jessica (!) , jag hade inte pratat med henne på skitlänge . Hon undrade om vi inte skulle komma ner på stan och gå på krogen med dom , klockan var då runt 12tiden och dom stängde klockan 2 , men vi bestämde oss endå för att gå ner , vilket vi inte ångrar en sekund . Fan va kul vi hade !

Tack mina fina för en underbar dag och hoppas du hade en lika fin dag Thias .


Nu ska jag och thias ner på stan och handla lite , bland annat en "bädd" till svea så ho slipper ligga i sängen helatiden , hon börjar bli stor och VARM !

bilder kommer när jag kommer hem från stan :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0