kära blogg.

igår vaknade vi här hemma i lägenheten på söder , även om vi hade en förjävlig kväll så kunde vi endå sova utan att vara rädda . Mycket berodde nog på att båda var så fruktansvärt trötta men också att vi låg så tätt intill varandra hela natten ..
Det är tur att thias finns .

När vi hade vaknat till så cyklade vi ner på staden och mötte thias två smsystrar som redan var där .. Efter att vi gått runt ett tag där så tog vi cykeln igen allihopa till sjukhuset för att hälsa på Peter . Vi var vell där ungefär 1 timme innan vi återigen tog cykeln för att cykla hem till söder igen .. Jag färgade thias hår och fixade lite innan vi skulle gå ut för att käka middag , det blev Interpool , plocktallrik och natchotallrik , helt okej !  Vi drack även lite alkohol , men dom kändes av lite väl mycket eftersom ingen utav oss druckit på länge .
Väl hemma igen runt  12tiden så satt vi oss för att kolla på en film som faktiskt var Kass och därför gick vi och lag oss för att sova .

Nu idag hade vi sovmorgon vilket verkligen behövdes . Nu ska vi ta cykeln till ÖB för att köpa snus , sen ska vi till sjukhuset och ikväll ska vi vara barnvakt åt min Mosters-tjejs-barn ...Viktor 6 år !


saknar min lilla kusin .



Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0