kära blogg.

idag tog vi sovmorgon och sov bort typ halva dagen , dock hann vi ju rätt mycket endå ..
först när vi vaknade så tog vi en promenix med Svea , sen tog vi cykeln till ÖB för att köpa lite småsaker och för att kolla vad en stock snus kostade . Dom hade inte granit ...
Hittade lite saker såsom ex, raklödder , tandborste , tandkräm , tamponger m.m

Efter ÖB cyklade vi direkt hem för att lämna sakerna , strax därpå kom Marcus hit för att sitta här och spela lite och passa Svea medans jag och thias åkte till sjukhuset och sen till stigslund för att vara barnvakt åt min mosters-tjejs-barn .
Vi grillade korv med bröd när vi var barnvakt och spelade massa roliga spel som uppskattades nå otroligt av Viktor 6 år .

Klockan 10 kom min moster och hennes tjej hem från sin middag . då tog vi cykeln först till sätra för att hämta en tröja som befann sig hemma hos hanna , sen hem ! Marcus var fortfarande kvar här hemma och vi bestämde oss då för att ta en sväng förbi donken då alla tre var rätt hungriga .
Riktigt mysig dag faktiskt .


Imorgon bitti åker thias och jobbar i Sälen , troligtvis hinner dom bli klara så att dom får åka hem på Onsdagen , men dom vet inte säkert ännu därför tänker jag inte hoppas för mycket .
Jobbigt att vara ensam utan honom i (minst) 3 dagar =/ vet inte vad jag ska göra dom här dagarna .. Kommer gå så otroligt sakta allting .

nej nu ska jag mysa ner mig med Thias och verkligen ta vara på den här "sista" dagen tillsammans ..

Älskar dig hjärtat , du är mitt allt .

jag vill ha tillbaka sommarvärmen ...



Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0