kära blogg.

dålig uppdatering igen , jag vet !
imorse gick vi upp klockan 6 för att hinna fixa oss till moa(thias syster)´s skolavslutning i valbo kyrka som började klockan 08.15 ca . Jag hann inte fixa mitt hår men de gick bra endå ! det blev dom där jeansen och den långa skjortan och de kändes verkligen inte alls som min stil så jag bytte senare under dagen .
Efter hennes firande så fick jag skjuts till min syster medans thias åkte till marcus o förberedde sig inför kvällen då han skulle på studentmiddag i engeltofta . Jag och min syster följde med min moster anna till grovsoporna för att slänga ett staket och massa annat skit , sen lånade vi en av hennes bilar och åkte till köpis , en av mina kusiner följde med också (klara 13 år ) , Hittade inte så mycket , inte mer än sminkborttaggning och en tuptopp ..

efter köpis så åkte vi hem till min andra moster och mina två kusiner i hagaström , där satt vi o kollade på film innan vi återvände hem till min syster igen .. efter nån timme kom min moster och mina två kusiner dit för att kolla SVERIGE match med oss , sen kom även en till moster och yttligare en kusin dit .. Så jävla mysigt att träffa dom !
Härligt nog så vann sverige över malta med 4-0 vilket kändes toppen , dock inte en bra match på nå sätt .. men sånt får man bortse ifrån nu när dom vann .



typ 23.00 kom thias o hans pappa o hämtade mig hos syster så vi kunde komma hem , nu sitter man här hemma o ska strax se en film i soffan .
Imorgon är en fri dag vilket betyder att vi kan göra va vi vill typ , men det blir nog inte så mycket mer än att sola för min del , är så himla trött !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0