kära blogg.

gud vilken jobbig morgon =/
thias väckte mig klockan sex och innerst inne blev jag riktigt förbannad vilket inte är så konstigt när man somnade klockan 2. Men allting fick en vändning då han berättade att han stått och skurat golver hela morgonen ..
varför då?nu? var det första jag tänkte innan han berättade hur det låg till .

Igårkväll hyperventilerade svea hela kvällern och jag sa gång på gång att det var nå fel , hon mådde inte bra . Men thias sa att de va vanligt att hundarna andades fort när dom va rastlösa o ville leka men även när dom tyckte att de var varmt .
Okej då , tänkte jag och somnade lite halvt orolig ..
Men när thias sedan i morse berättade att svea hade diarée och hade bajsat på typ hela golver så förstod jag genast att jag hade rätt igårkväll . Svea har blivit magsjuk , vi vet inte varför & hon har heller inte ätit någonting olämpligt ..
Det kanske går magsjuka i hundvärlden ? eller vad tror ni ...


Efter omständigheterna så vet jag faktiskt inte om de blir någe köpis , jag vet inte alls om jag vågar lämna svea hemma även om det bara är högst 3 timmar . Är så rädd att hon ska bli sämre . lillfisen !
Kanske är bäst att vänta tills thias kommer hem endå som han sa innan han åkte . Kanske de är bäst så?

nu ska jag göra mig i ordning så jag slipper gå i o-ordning hela dagen . dock ska jag ju endå sola .. men man vill endå platta håret och sätta på sig andra kläder än pjamasbrallor =)
förresten , mitt hår ser inte ut som på den här bilden längre , det är hur mycket utväxt som helst och jag vill färga om det , men jag tänkte vänta tills jag köpt nytt löshår vilket blir efter den 25e .



Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Koka ris med dubbelt så mycket vatten dubbelt så lång tid och gärna kokt torsk det är det bästa du kan ge en magsjuk hund för att dom ska bli bättre .

2009-06-15 @ 13:43:26
URL: http://nize.blogg.se/mittliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0