kära blogg.

idag har svea fått fil och kokt torsk , hoppas hon kan sova under natten och att det inte händer några olyckor som de 2 gångna nätterna .

idag klickade jag hem lite löshår , för att bryta mönstret så kommer jag inte att använda träns denna gång utan prova på microringar vilket jag ser fram imot . Thias mamma har det och på henne sitter det jättebra och ser hur bra ut som helst . det är även jättelätt att sätta i och man slipper alla synliga trådar och flätor m.m .
Håret kommer förhoppningsvis imorgon eller senast på torsdag , så eftersom jag är ledig då så ska malin ( thias syster) och jag hjälpas åt att sätta i det på varandra då hon också har fått hem sitt hår som är i precis samma färg och mängd . Ser verkligen fram imot att se hur det blir och om de kommer att behövas yttligare ett paket eller två . Dock beställde jag bara 3 stycken eftersom det var rätt dyrt , hoppas det räcker på mitt tunna hår !


Thias och jag har nyss kollat på nya wallander , den är verkligen hur bra som helst ! Jag älskar vekligen wallanderfilmerna . Så vill du/ni se en riktigt bra film så kan jag rekomendera
Wallander "skulden" från 2009.
nu måste vi sova då thias ska upp om mindre än 6 timmar , själv måste jag försöka sova ut eftersom jag jobbar från 17-23:30 imorgonkväll.

Förresten så ringde min storesyster idag , dom höll på att laga mat inför midsommar, det ska bli så himla roligt att få fira med dom där människorna ute på landet i sundsmar . Dock kommer jag troligtvis vara helt slaktad på midsommarkvällern efter att jag har sprungit dom där "plågande" 8,4 kilometrarna . Jag kommer nog inte att springa hela sträckan med min dåliga kondition , men försöka ska vi ! Thias ska fan också med , ja ska tvinga han så han slipper retas sen att det var så "lätt" .

puss och sov gott på er nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0